• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildimde fondöten veya kapatıcı pul pul duruyor, nasıl çözebilirim?

olmuyoreskisigibi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2023
93
24
18
cildimde su bazlı, ince yapılı kapatıcılar, bb kremler bile pul pul duruyor. ancak kapatıcıyı nemlendiriciyle, serumla falan karıştırıp uyguladığımda bir nebze güzel duruyor ama öyle de kapatıcılığı gidiyor hoşlanmıyorum. öyle çok sivilceli bir cildim de yok ama bu yıl fazla ders çalışmaktan düzenli cilt bakımını çok aksatıyordum nemlendirme, peeling gibi. bir yerde de kullanılan ürünlerin aynı yapıda olması gerektiğini okudum kullandığım nemlendirici yağ bazlıydı kapatıcım da su bazlı, ondan kaynaklanıyor olabilir mi yoksa düzenli bir cilt bakım rutinimin olmayışından mı?

Cilt tipini biliyorsan ona göre kullan kağıt maskeler var arada onlardan yap cildini ölü derinlerden arındır

makyaj öncesi cildi çok iyi nemlendir. hatta genel olarak sürekli cildini nemli tut. makyajdan önce kağıt maskeler kullanabilirsin ağır bir fondöten kullanacaksan. iyi bir makyaj bazı bul

cildimde su bazlı, ince yapılı kapatıcılar, bb kremler bile pul pul duruyor. ancak kapatıcıyı nemlendiriciyle, serumla falan karıştırıp uyguladığımda bir nebze güzel duruyor ama öyle de kapatıcılığı gidiyor hoşlanmıyorum. öyle çok sivilceli bir cildim de yok ama bu yıl fazla ders çalışmaktan düzenli cilt bakımını çok aksatıyordum nemlendirme, peeling gibi. bir yerde de kullanılan ürünlerin aynı yapıda olması gerektiğini okudum kullandığım nemlendirici yağ bazlıydı kapatıcım da su bazlı, ondan kaynaklanıyor olabilir mi yoksa düzenli bir cilt bakım rutinimin olmayışından mı?
Cildiniz kuru demek ki.Makyaj öncesi nemlendirici krem kullanın.Cildinizi iyice nemlendirdikten sonra yapın makyajınızı.

Back
X