Her ana ten renginin alt tonu da var hatta bazen bu alt tonlar kişinin ten renginden emin olamamasına bile yol açıyor,
Örnek veriyorum sarı alt tonlu beyaz tenliler beyaz tenli değil miyim gibi bir yanılgıya düşüyor halbuki ten beyaz ama alt ton sıcak
Her beyaz tenli pembemsi görünüme sahip değil
O yüzden alt ton bazen ana tonun belirleyicisi bile olabiliyor
bencede kahve tonlarını tercıh etmelısın.. bugday tene en cok yakısan renk....
Merve yanaklarin allasmasiyla ve yüzün kizarmasiyla cok az alakasi var bu durumun. Yüz alt ton sebebiyle degil cilt yapisindan dolayi da kizarabilir. Cilt inceyse, kilcal damarlar yüzeye yakinsa en ufak bir sicaklik degisiminde veya duygu degisiminde kizarabilir. Alt ton pembeyse tabi ki etkisi olabilir ama bir önceki saydigim özellikler daha etkili kizarmada. Bu özelliklere sahip olup teninin alt tonu nötr veya sicak olanlar da kizarabiliyor.
Pembe beyazlar halk arasinda yanlis tanimlaniyor. Yanaklari pembe olan beyaz tenlilere pembe beyaz deniliyor, halbuki tam olarak öyle degil. Ten rengi hafif pembemsi olan, cok beyazsa cig tavuk etini andiran ten pembe beyazdir. Özellikle güneste bronzlasmak yerine kizarirlar. Genelde sarisin ya da küllü kumral olurlar. Örnek olarak bu kadin. Dikkat edersen teninde hafif bir pembelik var.
Eki Görüntüle 362513 Eki Görüntüle 362519 Eki Görüntüle 362520
Bu arada cok yanlis. Beyaz tenliye her renk gitmez. Mesela Evan Rachel Wood'a bir bak kizil emanet durmus, teniyle bir bütün olamamis.
Senin dogal sac rengin, göz rengin ve elinin üzerindeki damarlar ne renk?
Eki Görüntüle 394843
Eki Görüntüle 394844
kızlar iki bileğimin resmini çektmpek belli etmiyor ama damarlarım yeşil ve mor sizce benmm cilt alt tonum ne? altını cok severim ve yakştırırım. mor yazdığım yerde mavi ve vor arası ne tam mavi ne tam mor
Merve yazına cevap vermemişim kusura bakma, o sıralar pek yazmıyordum buraya. Ne yaptın saç rengini?
Elinin üzerindeki damarlar yeşilse teninin alt tonu sıcak oluyor, gözlerin de kahverengiymiş zaten. Ben de aynı senin gibiyim kahve gözlü, sıcak beyaz tenli. Bana da fazla uç renkler gitmiyor, ara renkler ve kızıllar daha çok yakışıyor.
Canım bileğindekilere değil elinin üzerindekilere bak. Bilekteki bazı damarlar mor oluyor. Gün ışığında bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?