Ben de şu gül suyunun kullanım şeklini iyice öğrenip kullanmaya başlamayı düşünüyorum sanırım hergün düzenli olarak cildi gül suyu ile silince lekeleri yok ediyormuş...
cilt analizi için rastgele bir eczaneye girdiğimde bana da cosmed önerilmişti. fakat anladım ki anlaşmaları onunlaydı ve zaten başka marka da önermiyorlardı.şimdilik kullandığım ürün olduğunu söylediğimde güzellik uzmanı olduğu iddia edilen kızın ilgisini tamamen kaybetmiştim zaten. o yüzden samimi bir ürün gibi gelmedi bana.
benim de belli yerlerde pütürcüklü sivilcelerim çıkar, yağlı bir cildim var. bioderma kullandım fakat sivilcelerden arındığımı hissettirmedi bana. şimdi la roche kullanıyorum ve derimin altındaki sivilceler baş göstermeye başladı ve mutluyumdemek ki arındırıyor. kısa bir süre oldu gerçi ama şimdilik memnunum.
Ben gul suyu kullaniyorum cok memnunum.Sabah kalkinca bir de aksam yatarken pamuga dokup suruyorum.Hem aydinlik veriyor hem ferahlamis hissediyorum.Tonik olarak da kullanabilirsiniz.Yani yuzunuzu temizleyip ardindan da uygulayabilirsiniz.
benim cildim kuru sorun olur mu ki??
Hanımlar,cildiniz için kullandığınız özel bir ürün varmıdır. kız kardeşimde şöyle bir sıkıntı var dr a gitti defalrca derken ünlü bir profa gitti cildiyeci. 2 yıl önce hiç bişey olmayan cildinde pıtırcıklı sivilce vari bişeyler çıkmaya başladı ve bu doktor süte dair bişey kullanmayın yemeyin içmeyin o yapıyor dedi...
tezimi bu konuda yazdım sütlü çikolata pasta börek vs.bişey tüketmeyin istediğiniz kadar cips yiyin dedi sizde de böyle olan var mıdır....
bende eczacı bir arkadaşım var ona uğrarrım arada ve bana cosmed diye bir ürün nerdi testerlarınıda verdi ve ben kullandım harika geldi bir ürünü derken kızkardeşimede bir kaç tester verdim çok iyi geldiğini söyledi... aranızdaa cosmed ürünü bilen varmı? teşekkürle
Olmaz.Nemlendirici kullanirsiniz bir de,inanin fondoten kullanmama gerek kalmadi.
tamam teşekkür ederim ben de başlıyorum yarın sabah düzenli olarak kullanıcam bakalım ne olucak
Rica ederim.Sonuclardan haberdar edin beni.Merak ederim
Çörek otunu çiğnemek gerekiyor mu , direk yutsak olur mu veya çorbalara katsak ?Guzel bir cildin en buyuk sirrini veriyorummmmmmm.
Evindeki huzur.
Bunu.diyerek bir kliseye dahi imza atsam da isin ozu gercekten bu.mutluysak kendimizi iyi hisssederiz,guleriz pozitif isik yayariz.hormonlar mutlu calisir.
Gelelim diger yapilasi seylere:en buyuk tavsiyem gunde bir cay kasigi corek otu yiyin.bir ay sabredin ve sonra harcadigini binlerce para icin uzulun.tabi yine de kullanmak lazim.ben dermokozmetik tercih ediyorum.ddf dermolociga gibi urunler.hic uzmedi beni.
bende yazın la rosh posay ın güneş kremini alacaktım eczacı bana içerikleri aynı diye cosmed i önerdi demek cosmed eczacılara iyi kazandırıyor adamlar iyi pazarlıyorlar ürününü siteden de epey okudum . bende almıştım.yaa... o kadar iyimiymiş bu cosmed ya...?
vaaaay be maydonozu dondurma 40 yıl düşünsem aklıma gelmez denemek lazımhuhu hanımlarrr dün saçalrım yağlı ve yıkanınca kepeklenyor diye doktora gittti hazır gitmişkne test mest herşeyi soram dedimmm vel hasıl dr bişeler verdi ve banaa ,bol bol uyu dediiii uyumak cilde çok iyi gelmekteee ve bolca su iç....
bunun yeşillik çok ye ve maydanozo robottan çek dolapda kalıplara koy dondur gece yarakennn o buzları al ve cildine şoklaaa baya tazelenecektir iyi gelecektir dedi henüz başlamadım yapmaya ilkkez böle bi dr a denk geldim eee kadın da olunca dr.... baya iyi geldi banaaa üslubu.... bakalım bende hemn sizlerle paylaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?