Cilt Bakımı Ürünleri Cildinizin güzelliği için kullandığınız ürünler neler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Ben de şu gül suyunun kullanım şeklini iyice öğrenip kullanmaya başlamayı düşünüyorum sanırım hergün düzenli olarak cildi gül suyu ile silince lekeleri yok ediyormuş...

Ben gul suyu kullaniyorum cok memnunum.Sabah kalkinca bir de aksam yatarken pamuga dokup suruyorum.Hem aydinlik veriyor hem ferahlamis hissediyorum.Tonik olarak da kullanabilirsiniz.Yani yuzunuzu temizleyip ardindan da uygulayabilirsiniz.

canım benim de sorunum aynı baş vermiyor.la roche nin hangi ürününü kullanıyorsun?

benim de yağlı ve hafif lekeli bi cildim var(dı).. yaklaşık bir senedir düzenli olarak her akşam yatmadan önce havuç sabunuyla yıkayıp iki günde bir de limon sürüyorum. sabahları da nemlendirici niyetine hametan'ın kremini kullanıyorum.. hem cildimin yağ oranı dengelendi hem de lekelerim azaldı. bu arada eşim de hametanın pomadını kullanıyor geceleri onda daha yoğun bir lekelenme vardı ama kullanmaya başladığından beri (yaklaşık 3 aydır kullanıyor) lekeleri açılmaya cildi pürüzsüzleşmeye başladı.

Ben o ürünü kullanamdım ama babenin ürünlerini kullanıyorum şuan memnunum. Bu arada alerji testmi yaptıkı dr bunları söledi size süt yapıyo falan diye öle bi test yapmadan bilmesi imkansız çünküü

Rica ederim.Sonuclardan haberdar edin beni.Merak ederim

gül suyunun üzerini okudum cildi sıkılaştırmak kırışık gidermek için de temizlik için de kullanılıyormuş tabi yazarım buraya bir hafta sonra gözlemlerimi..eşim hazır askerdeyken o dönene kadar ufak tefek düzenli bakımlar yapmak istiyordum bunla başlamış olucam

gulsuyunun kokusunu hic sevmiyorum malesef ya surdukten sonra o kokusu cok fena ediyo beni

Acı badem sütü hem arındırıyor, hem güzel nemlendiriyor.

Düzenli kullanımda pürüzsüzleşiyor sanki cildim.

ben hodan yağı kullanıyorum cildime çok iyi geliyor..
birde yüzümü temiz tutmaya özen gösteriyorum çok kullanmam ama pudra falan sürersem eve geldiğimde iyice temizliyorum..

Guzel bir cildin en buyuk sirrini veriyorummmmmmm.
Evindeki huzur.
Bunu.diyerek bir kliseye dahi imza atsam da isin ozu gercekten bu.mutluysak kendimizi iyi hisssederiz,guleriz pozitif isik yayariz.hormonlar mutlu calisir.
Gelelim diger yapilasi seylere:en buyuk tavsiyem gunde bir cay kasigi corek otu yiyin.bir ay sabredin ve sonra harcadigini binlerce para icin uzulun.tabi yine de kullanmak lazim.ben dermokozmetik tercih ediyorum.ddf dermolociga gibi urunler.hic uzmedi beni.

Çörek otunu çiğnemek gerekiyor mu , direk yutsak olur mu veya çorbalara katsak ?

yaa... o kadar iyimiymiş bu cosmed ya...?
bende yazın la rosh posay ın güneş kremini alacaktım eczacı bana içerikleri aynı diye cosmed i önerdi demek cosmed eczacılara iyi kazandırıyor adamlar iyi pazarlıyorlar ürününü siteden de epey okudum . bende almıştım. iyi gibi geldi bana .

vaaaay be maydonozu dondurma 40 yıl düşünsem aklıma gelmez denemek lazım

Merhaba arkadaşlar, forumunuzu çok yakınen takip ediyorum. Faydasının olabileceği bir link paylaşıyorum. Takip ederseniz sevinirim. Yakında yapılacak olan çekilişlere de katılabilirsiniz.
http://theruj.kadinlarkulubu.com.tr/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…