Cilt Bakımı Ürünleri Cildinizin güzelliği için kullandığınız ürünler neler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Türkiye'ye gönderi yapıyorlar mıymış? Mineral makyaj konusunda fiyatı en uygun olan everyday minerals var, Bir heveslendim girdim, üye oldum aa baktım Türkiye'de gönderi yok. Geçen seneye kadar varmıştı ama şimdi herhalde sağ olsun Türkler çok dolandırdı bu adamları kesmişler. EDM'nin Türkiye sitesi var ama orjinal siteye göre fiyatları pahalı gerçi piyasaya göre yine uygun..

Yani canım bu pek sevgili Koreliler güzide ülkemize mallarını gönderiyorlar mı:26:

Son düzenleme:

Evet canım :) zaten bende rastgele blogta okudum çok kişi var sipariş veren şu ana kadar bi sorun olmamış :44:cesaret geldi bana da Küçük bi alışveriş yapıcam bende bi dahaki ay.

Google roseroseshop alışverişi diye yazarsan bloglar çıkar karşına

tonik olarak distile gül suyu kullanıyorum, alkolsüz. Nemlendirici olarak kayısı çekirdeği yağı. Organik takılıyorum kısacası ve gayet memnunum

Sivilceyi bilemem de hem dokununca kuru bir his veren hem çok çabuk yağlanıp parlayan bir cildim ve siyah noktalarım vardı. Geceleri mavi anemon yağı sürmeye başladım. Bir haftada cildin yağ dengesi düzelip dokusu değişti, siyah noktalarda kayboldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum şuan etrafımdaki herkese de.

Ben her turlu cilt sorunu icin rosense marka gül suyu tavsiye ediyorum.kesinlikle kardesin bir denemeli canim.eskiden bayanlar hep dogal seyler kullanirlardi .

Bahsettiginiz gul suyu kizimda tam ters etki yapti ve sivilcelerini iki katina cikartti. Maalesef yagli ciltte ayni sonucu vermeyebiliyor.

İrlandalı Sudocrem kremi haftada bir kez maske yapmanız tavsiye olunur. Kendisi antiseptic healing cream yani antiseptik pişik kremi olarak geçiyor. Eczanelerden temin edebilirsiniz. Fiyatı da makul. Pişik, egzema, yüzeysel yaralanmalar, güneş yanığı, küçük yanıklar, akneler ve kızarık tedavisinde kullanılıyor. Forest Tosara Ltd tarafından üretiliyor. Çeşitli ebatlarda bulabilirsiniz, çantaya atmalık boyutları da var.

Ozel ilgi gerektiren bir durum varsa bilemem...
Fakat cilde onlarca kimyasal surmek yerine, su ve sabunun en dogru bakim yontemi olduguna inananlardanim...

Geçenlerde yine burda biri paylaşmıştı,
bende denedim, Maden suyu ve Elma sirkesinin yüze muhteşem bi etkisi var,
birkaç gündür deniyorum ve sonuç inanılmaz etkili

burada urunler sorulmus ama ben yine de yazayim dedim: eger ihtiyac yoksa makyajin azaltilmasini tavsiye ederim. hergun allerji yapmayan uygun bir temizleyici ve nemlendirici kullanilmali. sekerin ve tuzun tuketimi gereginden fazlaysa azaltilmali. ve tabiyki 2 litre su tuketilmeli. benim fikrim cildde cok fazla islem cok fazla urun uygulanmamali.

Cildim güzeldir hep sorarlar ne kullanıyorsun diye ..Özel bir şey kullanmıyorum ama sigara hiç içmedim .Suyu çok bol içerim yaz kış .
Spor yaparım ..
Aşırı makyaj ,fondoten kullanmam .Gece acıbadem sütü ile varsa makyajımı siler üstüne gül suyu ile toniklerim .

Göz altlarıma çok önem veriyorum sadece .Clarins'ın eye revieve beauty flash adlı ürününü kullanıyorum ve cok memnunum .

o pıtır pıtır şeyler belki alerjidendir. benim yüzümdede çıkardı birşeyler. meğerse ceviz ve fındığa alerjim varmış....

alerjik bünyeli kişilerin kimyasal kozmatiklerden uzak durmaları gerektiğini söylemişti doktorum...

Garnier 3ü 1 arada
Acı Badem Sütü
Dove Yeşil Çay ve Salatalık Özlü Sabun

Sadece bu üçünü kullanıyorum ve çok az makyaj yapıyorum. Sigara kullanmama rağmen cildim ışıl ışıldır.

Lancome' un kuru ciltler için temizleme jeli var, memnunum. Daha öncede köpük kıvamındaki ürününü kulanmıştım oda güzeldi.

Dior' un yüz temizleme jeli bende sivilce yaptı.

Estee Lauder' ın mavi ambalajlı yüz temizleme jeli ise kaşıntı yaptı ama aynı markanın peelinginden memnunum.

Aslına bakarsanız tamamen cilt tipine göre değişiyor ...

Şöyle yüzüme sürdüğümde ışıl ışıl bir görüntü verecek, cildimi yumuşacık yapacak bir ürün olsa daha ne isterim ...

Annemde çok su içer, aynı oranda sigara içmesine rağmen çok güzel bir cildi var ...

Ben de şu gül suyunun kullanım şeklini iyice öğrenip kullanmaya başlamayı düşünüyorum sanırım hergün düzenli olarak cildi gül suyu ile silince lekeleri yok ediyormuş...

kızlar alnım biraz sivilceli burun bölgemde de siyah noktalarım var.

alnımın aşağısına peeling ve burun bandı uyguluyorum
her gün yüzümü gül suyu ile temizliyorum
sizce nasıl bir sonuç alırım ?
bu sivilceler sivilce kalıntıları nasıl geçer peeling arttrırı mı bunları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…