Çıldıracağım, bu davranışı ona hiç yakıştıramadım.

brenda chenowith

Kır zincirini, kes iplerini.
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
2.690
3.429
53
Kızlar merhaba beni tanıyanlarınız vardır, ciddi düşündüğüm bir ilişkim var ve her şey çok yolunda gidiyordu ki az önceye kadar.

Çok stresli günler geçiriyorum ve sevgilim bana çok yardımcı oluyor. Ben ne yaşıyorsam o da yaşıyor ve bir yandan da işi çok ağır, çok çalışıyor. Bugün işten sonra iki erkek arkadaşıyla uzun zaman sonra buluştu ben de sevindim. Çok sık dışarı çıkmıyor çünkü ve kafasını dağıtamıyor. Biraz içtiler falan filan arada beni arıyordu.Ben pek rahatsız etmek istemiyordum bir yere bir şeyler yemeye gitmişlerdi en son bana o şekilde yazdı. Tamam dedim bi baktım mesajlar gelmeye başladı çok sinirlendim tarzında ama kafası acayip güzel olmuş belli. Ne oldu dedim aradım mesajlarından hiçbir şey anlayamadım sarhoş halde yazıyor. Bağırarak konuşuyor işte yemek yedikleri mekanda arkadaşı ile garsonlar arasında tartışma yaşanmış ve mekan sahipleri kesinlikle haksız. Bunlar da o kafayla karşılık vermişler. Üstelik adama saçma sapan bağırmışlar ama fiziksel bir kavga olmamış. Haklıyken haksız duruma düşüp oradan kalkmışlar.

Tamam geçmiş neyse ama adama keşke o şekilde hakaret edip bağırmasaydınız, hakkınızı düzgünce arasaydınız dedim olanlar oldu yok ben o adamı mı savunuyormuşum, yok ben kavga etmeyi bilmiyormuşum da öğüt veremezmişim. Ben de sinirlendim; sizinki kavga değil çamura yatmak dedim. Adam kavgadan kaçmış diye ısrarla tahrik etmek için hakaret etmişler. Adam yine de geri dönmemiş sarhoşlar diye boşvermiş muhtemelen. Vay efendim kavgadan adam nasıl kaçmış. Yok ben onu anlamıyormuşum da kendine zarar verecekmiş sabah haberlerde görürsün dedi kapattı. El insaf yahu! 30 küsür yaşında adamsın sen. İlk defa böyle bir şey yapıyor, benim ona yaşattığım stres yüzünden olabilir mi acaba? Benim tavrım ne olmalı. Şu an açmıyor telefonları :(

Kızlar merhaba beni tanıyanlarınız vardır, ciddi düşündüğüm bir ilişkim var ve her şey çok yolunda gidiyordu ki az önceye kadar.

Çok stresli günler geçiriyorum ve sevgilim bana çok yardımcı oluyor. Ben ne yaşıyorsam o da yaşıyor ve bir yandan da işi çok ağır, çok çalışıyor. Bugün işten sonra iki erkek arkadaşıyla uzun zaman sonra buluştu ben de sevindim. Çok sık dışarı çıkmıyor çünkü ve kafasını dağıtamıyor. Biraz içtiler falan filan arada beni arıyordu.Ben pek rahatsız etmek istemiyordum bir yere bir şeyler yemeye gitmişlerdi en son bana o şekilde yazdı. Tamam dedim bi baktım mesajlar gelmeye başladı çok sinirlendim tarzında ama kafası acayip güzel olmuş belli. Ne oldu dedim aradım mesajlarından hiçbir şey anlayamadım sarhoş halde yazıyor. Bağırarak konuşuyor işte yemek yedikleri mekanda arkadaşı ile garsonlar arasında tartışma yaşanmış ve mekan sahipleri kesinlikle haksız. Bunlar da o kafayla karşılık vermişler. Üstelik adama saçma sapan bağırmışlar ama fiziksel bir kavga olmamış. Haklıyken haksız duruma düşüp oradan kalkmışlar.

Tamam geçmiş neyse ama adama keşke o şekilde hakaret edip bağırmasaydınız, hakkınızı düzgünce arasaydınız dedim olanlar oldu yok ben o adamı mı savunuyormuşum, yok ben kavga etmeyi bilmiyormuşum da öğüt veremezmişim. Ben de sinirlendim; sizinki kavga değil çamura yatmak dedim. Adam kavgadan kaçmış diye ısrarla tahrik etmek için hakaret etmişler. Adam yine de geri dönmemiş sarhoşlar diye boşvermiş muhtemelen. Vay efendim kavgadan adam nasıl kaçmış. Yok ben onu anlamıyormuşum da kendine zarar verecekmiş sabah haberlerde görürsün dedi kapattı. El insaf yahu! 30 küsür yaşında adamsın sen. İlk defa böyle bir şey yapıyor, benim ona yaşattığım stres yüzünden olabilir mi acaba? Benim tavrım ne olmalı. Şu an açmıyor telefonları :KK43:

Sarhoşun mektubu okunmaz. Şimdi sizi o kafayla muhtemelen yanlış anladı, sarhoş olduğu için de kafasında durumu çok büyüttü. Sabaha kadar rahat bırakın, kendine gelince sizi arar biraz soğuk konuşur ve tavrından dolayı kırıldığınızı söylersiniz.

Bu ne ya, 30+ yaşta bir adamın yaptıklarına bak. İçip içip kavga çıkarmalar falan.

Ergenliğe dönüş :işsiz:

Sarhoşun mektubu okunmaz. Şimdi sizi o kafayla muhtemelen yanlış anladı, sarhoş olduğu için de kafasında durumu çok büyüttü. Sabaha kadar rahat bırakın, kendine gelince sizi arar biraz soğuk konuşur ve tavrından dolayı kırıldığınızı söylersiniz.
Çok haklısınız sağ salim eve gittim desin hiç umursamayacağım, bekliyorum.

Konusmak icin yanlis zamani secmissin. Zaten sinirli, zaten icki kafasinda ne bekliyorsun ki. Mantikli konusmasini mi?
Haklısınız. Ama kocaman insan neyi kaldırıp neyi kaldıramayacağını bilmiyor mu, ona göre içseymiş. Başına bir iş alacak meraklanıyorum işte ben de ne yapayım.

İçmeyi bilmeyen icmesin ya. Cidden rezillik ve yetmiyor gibi cevresindekilerede eziyet. Ne stressi yaşattınız? Bende çok stress olabiliyorum ama icip içip dagitmiyorum eşimi fırçalamıyorum sarhoşken. Bu kırk yılda bir diye masumlastirdiginiz şey evlenince basiniza dert olabilir. Her stress altinda bunu mu yapacak?

Ağızla içmek deyimi, bu gibi durumlar yaşanmasın diye kullanılıyor diye biliyorum.
Alkolün verdiği rahatlık ve cesaret beni her zaman ürkütür, çünkü insanın içinde gizlediği en derin duyguları gün yüzüne çıkarır.

Yorumlarını görüyorum, ortada 1 olay varsa 10 farklı açıdan bakıyorsun, bu kafa dağınıklığıyla.
Sarhoşmuş işte, hem adama çatmış gereksiz yere, hem sana.
Bu kadar şey arasında mazur gör bence. Ayık kafayla olsa böyle şeyler yaşanmayacaktı ne de olsa. Sarhoşun mektubu okunmaz.

Yani sarhoş insana niye laf anlatmaya çalışıyorsun ki... Kavga edecek kadar sarhoşsa, sana senin diğer sıkıntını akla getirecek şekilde sen tartışmaktan anlamazsın demesi normal. Yani o kadar sarhoş.
Yapman gereken bence bu gece rahat bırakıp ayıldığında, bir daha sapıtacak kadar içmemesini söylemek olmalıydı.

Yahu kavga ettiyse etti anası gibi ne nasihat veriyorsun

Adama çok ağır hakaretler etmiş adam kavgayı bıraktığı halde, gelmiş bana bunu anlatıyor. Aferin diyemedim en fazla ne halin varsa gör diyebilirdim onu da yapamadım. Siz de haklısınız bazen bana ne demem gerekiyor.

Yani sarhoş insana niye laf anlatmaya çalışıyorsun ki... Kavga edecek kadar sarhoşsa, sana senin diğer sıkıntını akla getirecek şekilde sen tartışmaktan anlamazsın demesi normal. Yani o kadar sarhoş.
Yapman gereken bence bu gece rahat bırakıp ayıldığında, bir daha sapıtacak kadar içmemesini söylemek olmalıydı.
Tek beklentim eve gittim demesi ve beni merakta bırakmaması. Mekan sahipleri çok güçlü tipler olabiliyorlar endişeleniyorum yoksa bana bağırmış falan çok da umrumda değil.

Kafası bu kadar güzelken zaten mantıklı konuşmaktan anlamaz.
"He he tamam, sen sağ salim evine git yarın konuşuruz rahat rahat" deyip, yarın bir güzel konuşmanız daha iyi olurmuş.

Bu arada davranışı hiç hoş değil, o konuda haklısınız.

Bunu salt alkolle açıklamak de yeterli değil bence. Hepimiz içiyoruz ama ben dahil hiçbir tanıdığım ne kadar içersek içelim kavga çıkarmadık.

Muhtemelen gündüzleri yaşadığı stres yüzünden sinirleri gerilmiş, sarhoş olup mantığı durduğunda da patlamış.

Back
X