çıldıracağım hamile miyim?

heval44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
4
2
1
42
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. burada çok deneyimli ve de genel olarak bilgili yorumlar yapıldığını gördüğümden ben de yardım istiyorum.
1 yıldır evliyim ve çocuk yapmaya çalışıyorum doktorlar ikimizde de sorun olmadığını söyledi. geçen ay dr klomen verdi kullandım. bu ay adet olmam gereken günde adet ağrılarım oldu ve koyu kahverengi akıntı geldi iki gün boyunca geldi ama bir günlük ped dolmazdı. bugün normalde olmam gereken güne göre adetim 6 gün geçti, hala adet ağrılarım var ve arada bir yine koyu renkli leke geliyor. test yaptım negatif çıktı. pts için dr randevu aldım ama çıldıracağım. sizce hamile olma ihtimalim var mı.

Yerleşme kanaması olabilir diyeceğim ama regliniz 6 gün geçmiş olsa cikardi.
Kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsiniz belki de düşük sebebiyledir o akinti da. Doktor daha aydınlatıcı bilgi verir pztsi erkenden gidin.

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. burada çok deneyimli ve de genel olarak bilgili yorumlar yapıldığını gördüğümden ben de yardım istiyorum.
1 yıldır evliyim ve çocuk yapmaya çalışıyorum doktorlar ikimizde de sorun olmadığını söyledi. geçen ay dr klomen verdi kullandım. bu ay adet olmam gereken günde adet ağrılarım oldu ve koyu kahverengi akıntı geldi iki gün boyunca geldi ama bir günlük ped dolmazdı. bugün normalde olmam gereken güne göre adetim 6 gün geçti, hala adet ağrılarım var ve arada bir yine koyu renkli leke geliyor. test yaptım negatif çıktı. pts için dr randevu aldım ama çıldıracağım. sizce hamile olma ihtimalim var mı.
Adet olmanız gereken günden 6 gün geçmiş ise idrar testinde çıkması gerekirdi. Hamile olmama ihtimaliniz daha yüksek duruyor. Klomen çok psikolojiyi bozan bir ilaç bence, en azından beni çok etkilemişti. Klomeni adet düzensizliği için mi verdi? Ya da yumurtlama sorununuz mu var? Pardon sorunumuz yok demişsiniz. Neden klomen verdiler o halde pek anlayamadım. Zaten gün aşırı ilişki yeterli olurdu...

Olabilir kan testinde kesin çıkar...
Yerleşme kanaması olabilir yada klomen kullandığın için kistte olmuş olabilir.
Ama kötüyü düşünme InşAllah hamilesindir...
Ağır filan kaldırma ilaçta kullanma kesin ogrenene kadar...
Acile gidip kan testi yatırsaydınız keske.

Klomen gecikme yapabilir .. ama kahverengi leke gelmesi adet ağrıları gibi ağrılar gebelik belirtisi ama testte çıkması lazımdı.. geç döllenme de olabilir..

İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız. Bebek düşüncesi insanı gerçekten çok yıpratıyor.

Insallahh hamilesindir..senin yerinde olsam acile gider kan veririm özel hastaneye ....beklemek ne demek cookk iyi biliyorum

Benim de adet günümde yogun adet agrim oldu kahverengi leke gelmisti. Hala da arada oluyor o ağrı ve kahverengi lekelenme. Hamile olabilirsin. Geç döllenme idrar testinde cikmayabilir. Pzt ye kadar bekleyemezsen erken gebelik testleri var ya ondan al yap yarin. Ama en güvenilir kan testi

Kan testi için pazartesiyi beklemene gerek yok.
Devlette de özelde de kanda gebelik testini yaptırabilirsin.

amin. inş. herkes stres yapma diyor ama olmadıkça daha çok stres yapıyorum malesef
İnanın ben de nerdeyse 1 sene çok stres yaptım sonra kendi kendime klomen vs bırakacağım dedim (çünkü beni çok kötü etkilemişti) kendimi de şartlamayacağım en azından sonbahara kadar kendi kendine olursa olur sonra en olmadı tüp bebek yaparım diye düşünüyordum. Ve enteresan şekilde gerçekten stresim de gitti. Derken adetlerim düzene girdi ve hamile kaldım. Bence stres hamilelik olmaması konusunda (başka fiziksel, hormonal bir sorun yoksa) en önemli nedenlerden biri. Özellikle biz kadınlar stresten çok etkileniyoruz. Bence madem bir sorununuz da yoksa bir süre kendinize zaman tanıyabilirsiniz. Zaten belli bir süre olmayınca aşılama, tüp bebek denildiği için en azından ilaçsız kendi kendinize daha az stres yaparak deneyebilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin.

Benim de adet günümde yogun adet agrim oldu kahverengi leke gelmisti. Hala da arada oluyor o ağrı ve kahverengi lekelenme. Hamile olabilirsin. Geç döllenme idrar testinde cikmayabilir. Pzt ye kadar bekleyemezsen erken gebelik testleri var ya ondan al yap yarin. Ama en güvenilir kan testi
Evet bu ihtimal de var, üzerine görme deniliyor. Geç döllenme de olabilir. Kesin sonuç kan testi.

6 gunse idrarda cikmasi lazim. Bence hamile degilsiniz :( insallah en yakin zamanda hayirlisiyla evlat sahibi olursunuz.

Bakın başka bir konuda lafı geçti, rahim filmi çektirmiş miydiniz?
evet onu da yaptım yaşım 35 o yüzden ciddiye alıp bütün kontrolleri yaptırdım hatta 16 kilo verdim faydası olur diye ama sadece stresin önüne geçemiyorum.:(

evet onu da yaptım yaşım 35 o yüzden ciddiye alıp bütün kontrolleri yaptırdım hatta 16 kilo verdim faydası olur diye ama sadece stresin önüne geçemiyorum.:KK43:
Aşılama yapmayı da düşünebilirsiniz aslında. Hem çok basit bir işlem tüp bebeğe göre, hem de hamilelik ihtimalini arttıracaktır. Ama stres gerçekten çok önemli bu konuda isterseniz bir psikologdan yardım alabilirsiniz.

amin. inş. herkes stres yapma diyor ama olmadıkça daha çok stres yapıyorum malesef
Tabi tabi herkss agzina dolamış stres yapma diye kendileri çünkü evlendikten 2 ay ya da 3 ay bilemedin 6 ay sonra hamile kalmışlar. 6 ay sonra hamile kalanlarda,o 6 aya kadar ortalığı ayaga kaldırmış bilmemkac tane test almışlar evde yapmışlar
Tabi ahkam kesmek cok kolay
Oyle diyenlerle sizin yerinizde olsam asla görüşmem
Cocuk sahibi olmak istedigimi de söylemem
Stres yapip hamile kalan da var .
Ne demekmis stres yapma?
Sonucta birsey istiyorsunuz ister istemez bütün ay düşünmeseniz bile adet zamani gelince ya da gecikince kafada "acaba" sorusu oluşuyor.
Bu da olmasin mi yani? Insaniz sonuçta

Back
X