- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Kac yasindasin canim? Erkek arkadasin kac yasinda?
al işte burdan yak...
yeni üyeler hamile mi degilmi onu merak eder bizde kk ca yaşı merak ederiz..
yaş analizi yapıp çocuğun cinsiyetini öğrenecek sanırım zipzip
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac yasindasin canim? Erkek arkadasin kac yasinda?
owwww mune diyorsunkonu sahibinin arkadaşı kendisi ve herkes mıçtı burada zaten cımbız cımbız atıyor kalpler
![]()
cımbız sesi duyuyor musunuz?![]()
Hahahaha süperdi, bende konu başlığı külot olsaymiş diye düşündüm okurken.ona laynn kaç tane kilot geçmiş konuda..kilotuma baktım..peçeteye baktım..sonra yine kiloda baktım yine ve yineee vjknokkjnkjıkjı....sonra mı. mıçmışım
ben duyuyorum duyuyoooorummmm...ahanda tam duydum![]()
konuyu taşıyayım ben. sıkı tutunun uçuyoruz :)
sarsmadan götür. valla cocuk düşerse babası gelir buraya diyim yanikonuyu taşıyayım ben. sıkı tutunun uçuyoruz :)
çok sarsmamaya çalışıyorum herkesi :))hhaha hakikaten uçuyormuşuz gibi başım döndü![]()
hamilelige taşısınlar dimiama konu sahibinin cinsel sorunu yoktu..hamilelik şüphesi vardı...yazık oldu konuya
hamilelik belirtisi aramış baştan sona konu sahibihamilelige taşısınlar dimi![]()
o degilde o sırta nasıl şeee olmuş aklımda deli sorularhamilelik belirtisi aramış baştan sona konu sahibi
ona laynn kaç tane kilot geçmiş konuda..kilotuma baktım..peçeteye baktım..sonra yine kiloda baktım yine ve yineee vjknokkjnkjıkjı....sonra mı. mıçmışım