Çıldıracağım lütfen YARDIM EDİN!

ona laynn kaç tane kilot geçmiş konuda..kilotuma baktım..peçeteye baktım..sonra yine kiloda baktım yine ve yineee vjknokkjnkjıkjı....sonra mı. mıçmışım
Hahahaha süperdi, bende konu başlığı külot olsaymiş diye düşündüm okurken.
Konu sahibi size gelince.
Test alın test. Eczanede satılıyor. Burda zibilyon kere soruldu bu soru ama KK'de henüz bu sorunun cevabını verebilecek bir teknoloji geliştirilmedi.
Hoş olmama ihtimali yüksek zira sırttan yumurtalıklara gecebilen bir sperm çeşidi olduğunu sanmıyorum. Ama yinede en ufak bir süpheniz varsa test yapin.

böyle bir şey başıma gelse ilk aklıma KK konu açmak asla olmazdı ne çok sevıyorlar burayı tütütüt nazar değmesin :)

test al hemen yap eczaneden almaya cekınıyorsanda eee anneme alıyorum falan de uydur. korkma hamıle falan degılsındır 2 gun gecıkmeyle hamıle kalınsa her ay doğuruyorum ben bır tane.

yahu benmı yanlış biliyorum hamıle kalmak ıcın once zarın yırtılması ordanda rahıme gıtmesi gerekmıyormu çokmu cahilim ne

kkda o kadar cocuk yapamıyan hatunalrın sıkıntısını cözdük.
sırtınıza şeddircenüz hatunlar sırtınıza :KK67:

konu sahibi allah senden razı olsun kız...
bebişinde heeerli olsunnnnn:KK53:
babasına haber et bari :KK75:

Yine aynı şey konu sahibi yok. Attı ortaya bir şey sonrasında kaçış..

Arkadaşlar merhaba. Şu anda elim ayağım titriyor çıldıracağım lütfen yardım edin. 13 Aralık tarihinde sevgilimle cinsel ilişkiye girdik. Ama içime girmedi yada vajinama falan boşalmadı. Sadece sırtıma boşaldı ve hemen de sildi. Ama dün kiloduma kahverengimsi bir leke geldi çok korktum internetten araştırdım aklıma bile gelmeyen hamilelik mevzulu sayfalara girdim. Sevgilim çok emin imkansız diyor vajinama değmediğini söylüyor. Ben de eminim. 24 aralık'ta yani bugün adet olmam gerekiyordu. Sadece göğüslerimde şişlik ve acı var. Başka bi ağrı vs yok. Ama bu sabah afedersiniz tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye pembemsi bir leke geldi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Kiloduma hiçbi leke gelmiyor sabahtan beri kontrol ediyorum. Böyle bir şey mümkün mü arkadaşlar? Daha tam anlamıyla ilişkiye bile girmedim hala kızım. Meniden, sürtünerek hamile kalmak mümkün mü? Bunun stresiyle adet olacağım varsa bile olmayacağım. Kafayı yiyeceğim bana bir akıl verin...

bu konu cinsellikle ilgili değilmi.

ona laynn kaç tane kilot geçmiş konuda..kilotuma baktım..peçeteye baktım..sonra yine kiloda baktım yine ve yineee vjknokkjnkjıkjı....sonra mı. mıçmışım

kilodun²-peçete² =
buda bir +'lı bide -'li dışarıya çıkar
kilodun²-peçete² = (kilodun-peçete). (kilodun-peçete)
çıkan sonuç KK daki yorum sayılarına bölünür :KK53::KK53::KK53::KK53:

bugünde teyze olduk :KK70::KK70::KK70:

Back
X