• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldıracağım öldürecek bu adam beni stresten

arkadalar bana SEN SAF BİRİNE BENZİYORSUN demiti telefondan hem de yüzyüze hiç görmeden.ne demek saf dedim yani iyi niyetli dedi.kolay kandırılan anlamında demedim dedi.siz ne diyorsunuz bu duruma?
Kardeş hiç yüz yüze geldiniz mi ? Şu 2 ayda...
Sana kıymet vermeyen birine ne diye bu kadar baglandın kafaya takıyorsun ?
Önüne baksan ya ?

yazma. cevap verme. cevap vermeyince bir iki gun sonra yoklama cekecektir. yenuden yazacaktir. sen cevap verecek misin diye. yine cavap verme. bu sefer arayacaktir ya da ne oluyor diye yazacaktir. yine salkama. telefonlarini acma. eger cevap verirsrn hep bu kisir singu devam eder. oysa bitmeli. hic baslamamis ki zaten. senin de bu kangrenden kurtulman lazim.
harikasınız gerçekten çok sağolun aynen o kısır döngüyü yaıyorum ben dediğiniz çok doğru yoklama çekiyor nasıl da bildiniz.benim o halde ısrarla cevap vermemem gerekiyor.sonrasında zaten defolur gider büyük ihtimal 100 de bir ihtimal devam etmek ister çok çok düük bir ihtimal.sizce neden böyle davrandı peki çok mu saftirik buldu beni?

Diger seylere cevap alamadım ?
Yüz yüze geldiniz mi..
pardon atlamışım hayır yüzyüze hiç gelmedik 1 kez memlekete geldi geçende yarım ağızla çağırdı beni benim onun yanına gitmem için 3 saat yol çekmem gerekiyordu zaten yarım ağızla teklif ettiği için de gitmedim.öylece kaldı yani ama ne diye mesaj atıp duruyor o sinirime dokıunuyordu ben onu azarlamak terslemek ondan beklenti içinde olduğumu ona hissettirmek istemiyorum.o yüzden hiç cevap vermemek mantıklı öyle yapacağım.

harikasınız gerçekten çok sağolun aynen o kısır döngüyü yaıyorum ben dediğiniz çok doğru yoklama çekiyor nasıl da bildiniz.benim o halde ısrarla cevap vermemem gerekiyor.sonrasında zaten defolur gider büyük ihtimal 100 de bir ihtimal devam etmek ister çok çok düük bir ihtimal.sizce neden böyle davrandı peki çok mu saftirik buldu beni?
seni saftirik buldugundan degil. sen hep kapilari acik tuttugundan. o iceri girmek istemiyor. ama japilar da hep acik kalsin istiyor. sen de buna musade ediyorsun. adam bu sekilde egosunu tatmin ediyor. kendini bir b.k saniyor. buna sen mesade ediyorsun. birak sana deger verenler girsin hayatina. oyle birinin girmesi icin bunun cikmasi gerekiyor. hayatin kurali bu. birinin gelmesi icin digerinin gitmesi gerekir hep. bunu hayatinda tuttugun surece etrafina bakamazsin. baskalarini goremezsin. ciksin hayatindan. zamani gelince sana deger verecek kisi girer hayatina merak etme.

seni saftirik buldugundan degil. sen hep kapilari acik tuttugundan. o iceri girmek istemiyor. ama japilar da hep acik kalsin istiyor. sen de buna musade ediyorsun. adam bu sekilde egosunu tatmin ediyor. kendini bir b.k saniyor. buna sen mesade ediyorsun. birak sana deger verenler girsin hayatina. oyle birinin girmesi icin bunun cikmasi gerekiyor. hayatin kurali bu. birinin gelmesi icin digerinin gitmesi gerekir hep. bunu hayatinda tuttugun surece etrafina bakamazsin. baskalarini goremezsin. ciksin hayatindan. zamani gelince sana deger verecek kisi girer hayatina merak etme.
inşallah canım inşallah.çok doğru yazmışsın katılıyorum dediklerine.benim üzerinden egosunu tatmin ediyor.kesinlikle cevap yok ona artık.s....sin gitsin.

2 gündür yine aramadı arada bir günaydın mesajı atıyor cevap veriyorum karşılığını da vermiyor çıldıracağım kızlar çıldıracağım
Kendine yeni arkadaşlar edin sosyalleş ve hayatının ufak bi yerinde olduğunu hissettir ozaman peşine düşcek arıycaktır ama sen gene eski halini alır onun üzerine titrersen eski halini alacak sürekli böyle devam edecek..

Kendine yeni arkadaşlar edin sosyalleş ve hayatının ufak bi yerinde olduğunu hissettir ozaman peşine düşcek arıycaktır ama sen gene eski halini alır onun üzerine titrersen eski halini alacak sürekli böyle devam edecek..
aslında üstüne de titremedim sadece aradığında konuştum aramadığında yazmadım aramadım :(

cepte görüyor olabilir evet çoğu aramasını açtım saatlerce konutuk ona vakit harcadım.aptallık bende.iyi olur güzel bieylere balarız diye düünmüşüm saf düşünmüşüm aslında bana sen saf birine benziyorsun demişti.ne dmek bu
Neyse argo yazmayayim kullanabilir seni bu okuz uzak dur sundan

Iyi de konu sahibi arkadasim sizin aranızda birsey yokki.. Daha onceki konulariniza da denk gelmistim. Bu adam sizinle bi iliski icinde degil.. Olmak istemiyor da.. Maalesef pis erkek dusuncesine sahip ilginizin farkinda ve arada yokluyor.. Allah askina ilgi duyan insan boyle mi davranir..siz de cok beklenti icindesiniz. Yapmayin salin gitsin. Karsiniza muhakkak sizi hakeden biri cikar..
bu adamın bana böyle davranması benim sevgiye layık olmayan değersiz biri olduğum anlamına gelmez değil mi? özgüvenimi zedeliyor yerle bir ediyor.uzak dursunlar hepsinin canı cehenneme.

Back
X