• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildiracam yaaa bi bakin ( resimli)

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
123
32
herkeze iyi geceler

yaa kizlar Allah askina bir el atin benim iki bucuk yasinda bir cimcimem var eline ne geciyorsa hep kotu islerine alet ediyor:43:
Hergun hergun duvar kapi ciflemekten biktim usandim valla

Ne kadar dikkat etsemde yapacagini yapiyor yine .
hele eline kalem gectimi canavara :20:burunuyor resmen
Cok dikkat ediyorum ortalikla ne kadar kalem falan varsa kaldirdim
ama nerden bulduysa cadi yine bulmus ve yapacagini yapmis

yaaa offf daha dun duvarlari cifledim

Duvarlari cekyatlari yazmasin diye gittim
boyama kitaplari aldim boya kalemleri aldim
ama o ne yapti kitaplari paramparca etti gitti duvarlari cekyatlari yazdi:47:

bu da bugun ki marifeti koli kalemi ile yazdi ne yapayim ne ile cikar
zaten koltuklari silecektim bahane oldu ama bu cikarmi ki:26:

ellerinide yazmis ellerinden bile cikmadi koltuktan nasil cikaririm yardim edin lutfeeeennnEki Görüntüle 895462 Eki Görüntüle 895463 Eki Görüntüle 895464 Eki Görüntüle 895465 :26:

herkeze iyi geceler

yaa kizlar allah askina bir el atin benim iki bucuk yasinda bir cimcimem var eline ne geciyorsa hep kotu islerine alet ediyor:43:
Hergun hergun duvar kapi ciflemekten biktim usandim valla

ne kadar dikkat etsemde yapacagini yapiyor yine .
Hele eline kalem gectimi canavara :20:burunuyor resmen
cok dikkat ediyorum ortalikla ne kadar kalem falan varsa kaldirdim
ama nerden bulduysa cadi yine bulmus ve yapacagini yapmis

yaaa offf daha dun duvarlari cifledim

duvarlari cekyatlari yazmasin diye gittim
boyama kitaplari aldim boya kalemleri aldim
ama o ne yapti kitaplari paramparca etti gitti duvarlari cekyatlari yazdi:47:

Bu da bugun ki marifeti koli kalemi ile yazdi ne yapayim ne ile cikar
zaten koltuklari silecektim bahane oldu ama bu cikarmi ki:26:

Ellerinide yazmis ellerinden bile cikmadi koltuktan nasil cikaririm yardim edin lutfeeeennnEki Görüntüle 895462 Eki Görüntüle 895463 Eki Görüntüle 895464 Eki Görüntüle 895465 :26:

aspirin markalı bı sprey var onu al cam sil gibi ..cok kalıtelı

Benim oğlumda her yeri yazıyor elimde cif ile geziyorum:9:Ama koltuklar çok fena:18:Bulaşık makinası parlatıcısı ile silmeyi dener misiniz:34:Bazı lekeleri çıkarıyor belki onuda çıkarır:44:Denemekten zarar çıkmaz:29:

Aspirin candir ya şiddetle tavsiye ederim. Yalniz koyu renkli yerlerde cok kullandikca renk solduruyormus bilginize:40:

arkadaşım evinin heryerini aspirinle temizliyormuş bütün lekeleri temizliyormuş.bende alacağımı önerdi inşallah dediği gibidir .bir dene istersen.

Son düzenleme:
aspirin markalı bı sprey var onu al cam sil gibi ..cok kalıtelı

Mrb canim evet biliyorum aspirini bi deneyeyim bakalim
hep tukenmez kalemle kursun kalemle yazardi bu sefer koli kalami gorunce sok oldum :(
Birde ellerinden bile cikmayinca iyice sinir oldum koltuktan nasil cikar

Walla kizlar en iyi leke cikarici bulask makinesi parlaticisi....mucize bisey lekelere ozellkle cay kahve kalem lekesine birebir.birz dokun lekelere bi iki dk bekltp siln.aninda cikiyo.bana dua edersnz mutlaka deneyn

ben birkere koltuklarımı tavsiye üzerine beyazlar için ariel matikle silmiştim.sıcak suyun içine ariel matik döktüm.koltuklarım pırıl pırıl olmuştu.kalem izinide çıkarır belkide.

Ah canim bende de var tane
Benimkide yaziyor durduramiyorum
Dortli sehpalarim hep tukenmez kelem ile yazmis gecmiyor bi turlu.
Koltuklarin ustune ortu serdim o yazdikca yikiyorum.

Bulaşık makinesi parlatıcısını deneyen bir arkadaşım kalem lekelerini çıkardığını söylemişti denemenizde fayda var...

Bu arada benim kızımda aynı eline kalem geçmeye görsün :1: ben halıların üzerine polar örtü, koltukların üzerine de koltuk örtüsü kullanıyorum...en azından örtüsünü yıkamak koltuğu silmekten kolay oluyor, lekesini çıkarmak da:34:

Bulaşık makinesi parlatıcısını ilk defa duydum aklımda bulunsun.
Bir arkadaşımın çocuğu cd kalemi ile koltuklara özgün çalışmalarda bulunmuştu, arkadaşım çareyi koltukları yıkatmakta bulmuştu maalesef. İnşallah sizinki hemen çıkar.

Son düzenleme:
aynı benim kızım gibi koltukları duvarları perişan etti.koltukları saf sabun ile çıkardım.duvarları da cifle.şimdi 4,5 yaşında hala yapıyor çok fena.hele bir tanesini yazayım ütü masasının süngerini gitmiş kopara kopara minicik bırakmış.sonra ağzında emmiş o da pas gibi su çıkarmış koltuklara halılara hep damlamış.Ne denediysem çıkmadı.En son zaten halı ve koltuk beyaz çamaşır suyu ile çıkardım.Şeytanın aklında bile gelmez:)Bana beyaz halı beyaz koltuk mu dayanır cimcimeyle.Bir dün saçlarını kesip halılanın altına koymuş bu ikinci saç kesme vakamız.
Allah yardımcın olsun seninde canım zor bu dönemleri sürekli temizlik yap bir de dayansa.

Back
X