- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
Kızlar,
Çıldırazaam hakkaten.
Benim dumkof kocam, bütün haftasonunu yine dernekte çalışarak geçirdi.
Bu akşam sözde plan program yaptık.
Dışarda takılacaktık! Amaa babası aradı bir işleri varmış onu halletmeye gittiler gelmedi bu saat oldu.
Biraz öncede ablası aradı beni babamın doğumgününü kutluycaz gelmelisiniz diye.
Şimdi ben kocamın saçlarını tek tek yolmak suretiyle etlerini didiklemek istiyorum.
İçimde şuanda kaynayan bir volkanizma var püskürtücem alevimden tüm şehir yanacak kül olacak!
İşssiz kaldığımdan yine eve tıkılı kaldım ve bu adamla bir ömür geçiremiycem sanırım ben.
Onun derneği, sporu, işi gücü. Bir sn telefonu çalmadan durmaz, bir saniye watsaptan yazışmadan duramaz. Ya iş arkadaşıdır ya spor ya dernek. Eve gelir işten kafasını kaldıramaz.
Bıktım gerçekten. Hayattan hiç zevk almıyorum. Hiç bir şey mutlu etmiyor artık beni.
Hayata dair bir amacım yok. Hevesim beklentim yok.
Bir şeylere hevesleniyorum onlarda illa ki elimde kalıyor bir şekilde.
Karşıdan bakanlar için hayatım mükemmel. Ya bana sorun bakalım bi.
Çok mutsuzum.
Gerçekten azıcık inancım olmasa artık yaşamayı düşünmezdim. Öyle kötü öylesine b.ktan bir durumdayım.
Ben normal değilim sanırım artık :)
Çok sinir bozucu bir durum aancak siz yaşamınızı ona endekslerseniz olmaz tabiki bir amacınız..Sizde onun gibi neden kendi sosyal hayatınızı yaratmıyorsunuz da onu evde bekliyorsunuz sürekli? Evde sürekli kendisini bekleyip zorla birşeyler yaptırmak isteyen bir kadın herkese itici gelir ve içindeki tüm sizinle birlikte birşeyler yapma hevesini de yokeder..(şu dernek meselesi asıl problem sanırım) yani sosyal hayat olması çok güzel tabi de evi otel gibi kullanıp eşle hiç cakit geçirmiyorsa niye evlenmiş?
Bizimkiler dizisinden aklınıza geldi sanırım dummkopf diye yazılıyor o kelime :)) ama almancada bunu kullanan yok :))