Iki tane sarimsak alttan gulumsuyor zten teyzesi :)Dış çıkarıyordur. Yavrucak yürümeyi ogreniyor annesi . İşlerin kalsın bir kenarda. O uyuyun yap. O da bir birey olmaya çalışıyor. Bence yürümek isterse elimden tut. Desteğini hissetsin.
DAhami beter diyosunAllah böyle panik annelere benimki gibi çok zor çocuk vermiyor demekki dağına gore kar diye buna deniliyor. Bu anlattiklariniz da neki.
Bebeginiz gayet yaşına uygun yapması gerekenleri yapıyor şuan.DAhami beter diyosun
Benim oglusum da böyle. Neler yapar neler :) oyuncakları var ama o gelir tencere boşaltır. Çekmeceleri eki çamaşırları dağıtır. Şimdi sandalyelere çıkıyor. Kaç kez düştü yine çıkıyor : D normal bunlar annesi.Iki tane sarimsak alttan gulumsuyor zten teyzesi :)
Izlemiyor zaaten istemiyor. Disariyi daha cok istiyor terasli evimiz ama terasa cikincada oturmak istemiyor yurumek istemiyor kucakta oturmuyor herseye bagiriyor. Asla bagiran bir insan degilimdir ama bazen gercekten dayanamiyorum. Sabah olsun istemiyorum cunku sabah olunca sendrom dediginiz sey basliyor :) cok yoruldum oynmak istemiyor inaninki bi bes dk bizimle oynuyor sonra kendi kendine oynuyor logosu var egitici kitaplari var konusa bebekleri hayvanlari var. Sayi sayan harfleri okuyan muzik kutusu var ya herseyi var ama gelin gorunki alip alip atiyor istemiyor. Bizimle oynamak istiyor ama hizina yetisemiyorum. Yurumek istiyor belki bir saatten fazla elinden tutup destekli desteksiz yurutuyorum spor yaptiriyorum sarki soyluyoruz o baaabaaa aabaaaa annneemmmm seklinde uzun uzun melodili soyluyor sayi saymaya calisiyoruz bir iki uc dort bunlari dili dondugu kadar soyluyor yuzunun yerini ogrettim agzini gosterebiliyor henuz yada sorunca agzini aciyor. Aciyan bi yerini acidi diyerek eliyle gosteriyor. Suyunu kendi icer yemek yemek icin kasikla cebellesir. 6 aylikken yemek su icmek bunlari hep bardak tabak kasik catal olarak alistirdim. Eglenerek yapiyor. Cok aktivite ypiyoruz. Bir suru boyama kitabimiz ahsap boyalarimiz mum boyalarimi var yvas yavas almistim. Biraz oynayip sikilior hepsinden cok hiperaktif hareketli. Cokta tatli uyuzo benim dunyam tek dalim tek askim ama bide huysuz munzur olmasa sasirdim kaldim yetisemiyorm ve bazen cildiriyorum iste...
Ya kizlar oglum hic boyle degildi. 1 yasina gireli 15gun oldu. Ve o 15 gunde benm omrum bitti. Ilgiyse ilgi oyunsa oyunne istiyosa ya yapiyorum ama artik cildircam.oglum henuzyurumuyor yani dengeini tam kuramiyor bir adim atip totosunun ustune dusuyoremeklemedi zaten. Tutunup klkiyor yeni yeni. Ama ben bir tane oturamiyorum bi yere gidemiyorum. besige birakip isimi yapiyordum oturur oyun oynardi simdi daha ben kapidan cikmadan ayaga kalkiyor sallaniyor. Afedersiniz lavaboya bile gidemiyorum. Yere biaksam yuvarlanarak dolaba cekmeceye gidiyor bi kiyamettir kopuvrrior. Niye parmagi kisilmis yatar pozisyonda kalip oturamamis. oturttursan oturmuyor kaldirsaan ayakta durmuyor ucak kucak kucak yapma dedigime guluyor bisi dedihgimde yapmiyor guluyor hayir deyip kizinca guluyor aama babasi soyledin giki cikmiyor. Yani k. Bakmayin soylycem devye diken adamada eden yaraniyor. Ben kizincs uziuluyorum aglayinca dayanamiyorum yelkenler suya iniuor. ama bazen gercekten dayanmiyorum. Oynatsan oynamaz cok guzel bir uru oyuncagi var ilgisini cekmiyor televizyon izlemek bile istemiyor. Uykusu geldiginde yataridim 10 dk icinde uyurdu simdi 1 saat sallafigim oluyor direnior. ya emzikle oynuyor ya yorganla y kalkip oturuyor. Ck bunaldim benden baska kimseylede durmaz uyumaz. Bazen sabir denen sey tas oluyor dayanamiycak noktaya geliyoum durduk yre hrsrye aglamadsina kiziuyorum sesim ukseliyor cildiriyoum. sizler nasil astiniz bu durumu nler yaptiniz lutfen yardim edin yoksa aticam kendimi bi yerden birgun o bos bos aglaken
Banyoya birkaç kere birlikte girin. Ben öyle sevdirdim. Şimdi çıkmak istemiyor orası da ayrıBanyo yamayi nasil sevdirebilirim ? Daha banyonun kapisina yaklasinca basliyor glamya yakami sacimi sunduruyor yapisiyor resmen bana. Her yolu denedim oyuncakli kuveti var havuzu var su oyuncaklari var ama gelin gorunki suyun sesini duyunca dayak yemis gibi aglmya basliyor.sarki soylerim konusurum. Hic korkutmadim dusmedi ama sevmiyor. Banyodan cikinca hersey bitiyor guluyor egleniyor hatta mutlu oluyor onu her banyodan sonra ciccik diyerek operim temiz oldun diye oda ogrenmis beni oper babasini oper :) ama banyo olduk olai bi kabusv
Yuutecimiz vardi binmedi onuda istemedi sevmediYeni yeni adim atiyor diyosun.
Neden orumcek almiyosan evde dolasmak icin? Ablam yemeklerini temizligini oyle yapiyor. Ilk yigenimizd yurumeyi ogretene kadar belimiz kopti bizim topluca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?