çıldırcam arkadaş edinmek istiyorumm:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi mendi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mendi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
59
0
16
İstanbul
kızlar burda çıldırcam arkadaş edinmek istiyorum.evlendim geldim istanbula tek başımayım bir eşim ve ailesi onlarda çok uzaklar.istanbulda oturanlar lütfen ya tanışıp görüşelim kafayı yicem ben burda

Bende izmir'de aynı durumdayım :26: işallah güzel dostluklar edinisiniz.

aaa sanada çok üzüldm anlıyorumm seni çok kötü ya allah sabır versin sanada inşalh sende bianönce iyi dostluklar edinirsin...

Komşularından yaşına yakın, kafa dengi birilerine bak bence
Burdan bulsan bile kaç kez buluşabilirsin ki

nerde oturuyosun canım ?
ismek kursalrına falan katıl bulundugun yerdekı ordanda arkadas edınebılırsın

En güzeli kursa gitmen ve kendine sosyal alanlar yaratman.
Komşuların ile görüşebilirsin, en azından yakınında olur arkadaşların.
Bu kadar bunaltma kendini...
İnşallah hayırlı arkadaşlar edinirsin...

bak ınternetten en yakın ısmekkursu nerde dıe.istedıgın bolumu sec hemen kaydını yaptır ucretsız olarak ve ben gıtmıstım orda bayagı arkadaslarım olmustu canım.ben çamlıcadayım sana cok cok uzagım malesef yoksa bırlıkte gıderdık:)

keşke yakın olsaydık giderdik beraber haklısınız kursa yazılmam gerekio eşim sürekli söylüo kursa git die.resmimde çok iii fotoğrafçılığımda evet en iyisi kursa gitmem.

çalışamam aileme gitmem lazım her 4 ayda bir memleketime gitmem gerekio oyüzden çalışamam.herzamn izin vermezlerki.

anladım canım.ozaman kurslara falan katılabılırsın dedıgın gıbı.üzülme yakın zamanda bulursun kendıne yıne bı komsu:)benımde hıc komsum arkadasım yok evlendıgımden berı evlendım butun arkdaslarımla eşim isteedııgı ıcın görüşemedim. ailem ablalarım kuzenlerım falan var bıde çalısıyorum 15 aylıkda kızım var.ama yınede arkadas bı baska oluo ben dostlugun kıymetını evlenınce daha ıyı anladım

bende herşeyin kıymetini anladım evlennce yani uzak olunca doğduğum yere.sevmediğim insanları bile özler oldum:)

hımm ayagı uzakmıs olsun.bıraz anlatsana eşinle nasıl gıdıo.şimdi eşime onu sasırtıcak bı suprız yapmak ıstıyorum ama varmı sende bu tarzda bısıler?

işte bilemiyorumki hani onu aırtıcak bişi akşam sinema bileti falan ayarlasam artık sıradanlaştı dısarda yaptıgınız eglencelı bısıler varmı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…