çıldırcam dayanamıyorumm

nurnur123

nurnur123
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
87
32
30
ne anlatacak bir insan ne gidecek bir kapı var . 20 yaşındayım imtihanım çok ama çok ağır. dayanamıyorum psikolojim alt üst oldu artık . ben ben değilim . tanıyamıyorum kendimi . babam alkolik yıllardır yaptığı çektirdiği kalmadı . her gün acaba bu gece ne huzursuzluk çıkarıcak acaba bu akşam vurur mu döver mi korkusuyla yaşamak ne acı . her gece kurup kurup elinde alkol şişeleriyle evladını karısını içkisine meze yapması ne acı . 20 sene tam 20 sene . varlık içinde yokluk yaşamak ne acı . geriye bıraktığı sadece yorgun gbir eş ve kendisinden nefret eden bir evlat. şaşırıyorum babasını seven kızlara . baba nasıl sevilir yaşamadım ben hiç bu duyguyu görmedim . baba nasıl öpülür babaya nasıl sarılılır görmedim yaşamadım . babalar kötüdür her zaman gözümde . kapı zilinden dahi korkmaktır babanın olması korkudur dayaktır küfürdür hakarettir .uykusuz geçen 20 yıldır baba . gher gece öldürmeyi düşünmek aman annem üzüldüğümü anlamasın diyip gereksiz tebessümlerdir. ağız dolusu gebersin diyebilmektir üzülmeden. babasız olmak alkolik babaya sahip olmaktan daha iyidir . sonuçta babadır diyenlere bu acıyı yaşamadıklarından boş konuştuklarını söylememektir . BABA KOCAMAN BİR UTANÇ VE ACIDIRRRR...........

sabırlı ol..bir gün seninde kendi hayatın olacak,kardeşin yokmu?

Allah yardımcın olsun, anlattıklarını yaşamak zor. Tek şansın okuyup evden uzaklaşmak, tabi annem ne olacak? soruların vardır.. Neden boşanmıyor?

Allah ıslah etsin babanı...
gerçi olan olmuş, geçen zaman geri gelmez ama..
belki güzel hatıraların olur eğer ıslah olursa...

bir üye daha vardı babası böle olan okuyunca o geldi aklıma napıyo acaba.
Allah yardımcın olsun umarım okuyor ya da çalışıyosundur ilerde kendine ve annene iyi bi hayat yaşatabilir ve kendi ayakların üzerinde durabilirsin.

Okumuyorum annem sen gidersen ben tek başıma kahrolurum dedi istemedi okumamı bende okumadım . Çalışma konusuna gelince hastanede çalışıcaktım tıbbi sekreter olarak ama babam geceleri içiyo kalkın köye gidiyoz diyo bende annemi yanlız bırakmamak için gidiyorum . Dun abim söyledi annem çaşışmamı istemiyomuş beni yanlız başıma köye gotururse bişey yaparsa diye bilmiyorum çalışıp çalışmama arasında kararsızım

baba sevgisiyle büyüdüm 24 yasındayım babam hala öper sever nasıl babalar varmış allah yardımcın olsun canım

Abim var ama o umursamıyo geçiyo odasına dışarı bile çıkarmıyo kafasını ben annemi yanlız bırakmamak için mecbur oturuyorum onlarla beraber ama eridim gerçekten hiç iyi değilim artık annemde çok guçsuz ben guçlu olamya çalışıyorum o benden guç alıyo ama ben kimden guç alıcam yoruldum artık

Okumuyorum annem sen gidersen ben tek başıma kahrolurum dedi istemedi okumamı bende okumadım . Çalışma konusuna gelince hastanede çalışıcaktım tıbbi sekreter olarak ama babam geceleri içiyo kalkın köye gidiyoz diyo bende annemi yanlız bırakmamak için gidiyorum . Dun abim söyledi annem çaşışmamı istemiyomuş beni yanlız başıma köye gotururse bişey yaparsa diye bilmiyorum çalışıp çalışmama arasında kararsızım
çalışmazsan nasıl kurtaracaksın kendini ve anneni

çalışmazsan nasıl kurtaracaksın kendini ve anneni
Ben çalışsam da çalışmasamda annemin birşey yapçak cesareti yok . Maddi durumdan zaten sıkıntıda değiliz durumumuz çok iyi . Babamda para verince rahatımız çok iyi sanıyo zaten . Ne kadar zarar veridiğinin farkında değil. Annemin ne boşanmaya ne kaçmaya ne de başka birşeye gram cesareti yok

Abim var ama o umursamıyo geçiyo odasına dışarı bile çıkarmıyo kafasını ben annemi yanlız bırakmamak için mecbur oturuyorum onlarla beraber ama eridim gerçekten hiç iyi değilim artık annemde çok guçsuz ben guçlu olamya çalışıyorum o benden guç alıyo ama ben kimden guç alıcam yoruldum artık
annenin bir şey yapmaya cesareti yoksa sende odana cekil..

Ne tuhaf bir hikayen var. Abin bukadar eziyete goz yumuyor oylemi, erkekliginden suphe ederim oyle birinin.
Madem artik dayanamiyorsun, sikayetlenip duracagina anneni kurtar babandan. Git calis, biraz para biriktir, basinizi sokabilecek bir ev bul, annende calissin gecinin gidin. Nekadar zor ve imkansiz gorunsede senin gozune bu cozum, tek cozum yolunuz bu gibi gorunuyor.

X