bir arkadaşının yanına falan gidebilme şansın yok mu, tatil gibi?
biraz kafan dağılsa zaten unutursun gider. şuan kafanı ona çok verdiğin için mutlu değilsin. başka birşey düşünemiyorsun, halbuki hayatta öle güzel yaşanacak şeyler var ki
Daha once forumda ılıskımden cok bahsetmıstım sözlümden kavgalar tartısmalar aılesının benı dogru duzgun ıstememesı vs vs doldu tastı yuzuk cıktı parmagımdan..1ay oldu kendımı ıyı hıssedıyordum hatta baskalarıyla konusmaya basladım kafam dagılsın dıye fakat olmadı kafayı yıcem naptı nerde cıktıgı sevgılısı varmı benden baskası var mı hergun hergun sorguluyorum.İnanın unutmak ıcın herseyı yapıyorum olmuyor kafamdan cıkmıyor.Yemekten kesıldım bana nolur kızmayın onun ıcın kendımı heba etmek degıl derdım ama bu durumdan kurtulamıyorum ellerım tıtrıo bazen.Sonra ogrendım oda konusmaya baslamıs bıle.Ben daha beter oldum.Napıcam ben napmam lazım.Hergun onu takıp etmekten bıktım(((((((((((( 2::2::2::2::2:
İşte istemiyorum üzülmek istemiyorum özlemek istemiyorum ....ama acı cekıyorum..
Evet hayat cok guzel cok guzel yasancak seyler var ama ben salak hala ordayım.Çok buyuk alıskanlık var aramızda bız karı koca gıbıydık.Bırden bosluga dustum.Kendımı mahfedıyırum en cok kendıme kızıyorum..Zaten gıdıcem 1 2 aya tatıle koye gıdıcem artık..
Barışırsanız zannetmeyin ki cok mutlu olunacak. O kişi kendine yeni bir hayat çizmiş bile bence siz de kendinize yeni uğraşlar bulun arkadaşlarınızla vakit geçirin . Acısı hemen geçmez ama barışmak daha büyük bir acıya ve pişmanlığa sebebiyet verir. O yüzden kafanızı dağıtacak bişeyler yapmalısınız. Gerekirse psikolojik yardım almanızda yarar var
daha once forumda ılıskımden cok bahsetmıstım sözlümden kavgalar tartısmalar aılesının benı dogru duzgun ıstememesı vs vs doldu tastı yuzuk cıktı parmagımdan..1ay oldu kendımı ıyı hıssedıyordum hatta baskalarıyla konusmaya basladım kafam dagılsın dıye fakat olmadı kafayı yıcem naptı nerde cıktıgı sevgılısı varmı benden baskası var mı hergun hergun sorguluyorum.inanın unutmak ıcın herseyı yapıyorum olmuyor kafamdan cıkmıyor.yemekten kesıldım bana nolur kızmayın onun ıcın kendımı heba etmek degıl derdım ama bu durumdan kurtulamıyorum ellerım tıtrıo bazen.sonra ogrendım oda konusmaya baslamıs bıle.ben daha beter oldum.napıcam ben napmam lazım.hergun onu takıp etmekten bıktım(((((((((((( 2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?