Çıldırcam!!!!!!!!

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Daha once forumda ılıskımden cok bahsetmıstım sözlümden kavgalar tartısmalar aılesının benı dogru duzgun ıstememesı vs vs doldu tastı yuzuk cıktı parmagımdan..1ay oldu kendımı ıyı hıssedıyordum hatta baskalarıyla konusmaya basladım kafam dagılsın dıye fakat olmadı kafayı yıcem naptı nerde cıktıgı sevgılısı varmı benden baskası var mı hergun hergun sorguluyorum.İnanın unutmak ıcın herseyı yapıyorum olmuyor kafamdan cıkmıyor.Yemekten kesıldım bana nolur kızmayın onun ıcın kendımı heba etmek degıl derdım ama bu durumdan kurtulamıyorum ellerım tıtrıo bazen.Sonra ogrendım oda konusmaya baslamıs bıle.Ben daha beter oldum.Napıcam ben napmam lazım.Hergun onu takıp etmekten bıktım((((((((((((2::2::2::2::2:

Ya benim emrime gir yada sen bilirsin

Ben sözlumun annesını her cumları ararım.Fakat babası bıraz daha soguk oldugu ıcın kendısını pek aramak ıstemıyorum.
Fakat sozlum oturmuslar annesıyle konusmuslar annesı işte benı herzaman aramıo falan demıs.artık daha ne dedıyse sozlum beni aradı.
Annem sana kırılmıs annemı babamı hep ara falan dedı.Tabı bende sok oldum dedım ben herzaman annemı arıyorum nerden cıkardınız dıe ben cıkıstım.
Daha sonra nolduysa olay patladı bana bagırmaya basladı annemı babamı hep arıcaksın ben ne dersem o olacak sen benım dedıklerıme tamam demıosun evlensek ne olcak falan demeye basladı..Ben hala soktayım ne saygısızlıgım oldu ne baska bırsey sadece hergun aramadıgım ıcın kavga cıkardı.
Ve annesını aradım ben sıze ne yaptım senın oglun bana bole yapıo falan hayır kızım bı sorun yoktu sen benı zaten arıosun falan dedı.
Yanı kendısı ortalıgı karıstırp kenara cekıldı.5gundurde arayıp bırsey soylemıyor.Sözlümde aklını basına al essek gıbı dedıgımı yapıcaksın falan dedı.

bu adamı mı özlüyorsun. kendini senden üstün gören ve ast üst anlayışında ilişkiye bakan birini.

acı çekmek istiyorsan barış istersen

İşte istemiyorum üzülmek istemiyorum özlemek istemiyorum ....ama acı cekıyorum..

bir arkadaşının yanına falan gidebilme şansın yok mu, tatil gibi?
biraz kafan dağılsa zaten unutursun gider. şuan kafanı ona çok verdiğin için mutlu değilsin. başka birşey düşünemiyorsun, halbuki hayatta öle güzel yaşanacak şeyler var ki

Evet hayat cok guzel cok guzel yasancak seyler var ama ben salak hala ordayım.Çok buyuk alıskanlık var aramızda bız karı koca gıbıydık.Bırden bosluga dustum.Kendımı mahfedıyırum en cok kendıme kızıyorum..Zaten gıdıcem 1 2 aya tatıle koye gıdıcem artık..

bunun teşhisi takıntı
ve malesef zaman dışında bir çözümü yok
süreci hızlandırmak için
meşkuliyetlerinizi arttırmalısınız

Canım selam

Artık yoluna devam et sende sonuçta seninde konuştukların oldu onun da.

İşte istemiyorum üzülmek istemiyorum özlemek istemiyorum ....ama acı cekıyorum..

Bahsettiğin olayın başka boyutlusunu ben yaşadım. Şimdiki erkek arkadaşımla yılbaşında ayrıldık. Aramadı 1 aya yakın yani ara ara yazıyodu ben başkalarıyla görüşmeye başladım falan. En son bunla tamamen kestim olayımızı heryerden engelledim sildim. Bakmıyordum da. 1 hafta geçti bana döndü... Hala beraberiz arada cinnet geçiyorum ama seviyorum tabi... Ne yapatyım...

Sen bitirmeye kararlıysan ve istemiyorsan kendini frenlemelisin. Bakmamalısın hiçbişeyine baktığın zaman çıldırıyorsun çnkü seni çok iyi anlıyorum ah ne beter durumlar yaa...

Umarım en kısa zmanda kendini toparlarsın.. Nolur bakma profillerine deliye vur iç gez kfana göre kimle görüşmek istiyosan görüş olabildiğince kendini uzaklaştır ((

Barışırsanız zannetmeyin ki cok mutlu olunacak. O kişi kendine yeni bir hayat çizmiş bile bence siz de kendinize yeni uğraşlar bulun arkadaşlarınızla vakit geçirin . Acısı hemen geçmez ama barışmak daha büyük bir acıya ve pişmanlığa sebebiyet verir. O yüzden kafanızı dağıtacak bişeyler yapmalısınız. Gerekirse psikolojik yardım almanızda yarar var

seda diker "aslında giden erkek yoktur" mutlaka okumanı tavsiye ederim
kendine de kızma. senin bir hatan yok. kendini suçlama, yaşanması gerekiyordu yaşandı bitti

Valla çok iyi anlıyorum ne yazık ki. Ben de bir haftadır baya depresyondayım. Ama arkadaşlarla çıkarken falan iyiydi onu sezdim, iki günndür kendimi odama kapadım baya kötü oldum. Bence sen de arkadaşlarınla çık bol bol. İyi geliyor

Bide bana aldıkları vardı onları istemıs..Telefon almıstı onuda yolla dedı bana.Parcaladım bugun kargoya vercem

bir süre sonra kendine kızacaksın
keşke bana bunu dediğinde ona ağzının payını verseydim
keşke şunu da deseydim
keşke ona haddini bildirseydim diye
çok sürmez

allah hayırlısı neyse onu versin
ama onun sana yaşatacakları sana daha çok acı verecekmiş gibi geldi bana
verilmiş sadakam varmış diye düşün

Ohoo bir ay cok kisa senin daha zamana ihtiyacin var alisman icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…