Çıldırdım artık.! Yardımcı olur musunuz.?

Nalansu

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
34
3
13
İstanbul
Arkadaşlar sevgilimle 24 Temmuz'da bir yakınlaşmamız oldu ama tam anlamıyla bir birleşme değildi vajina penis yakınlaşması kesinlikle olmadı oral seks yaşadık fakat ertesi günü benim mide bulantım oldu ve bugün bile devam ediyor sanki hamile gibi hissettim kendimi hep istenmeyen bebeğim olacakmış gibi evin içinde ağır eşya kaldırdım hoplayıp zıpladım. Adetimden 4 gün önce kanamam oldu spordan eve geldiğimde fark ettim ilk iki gün yok denecek gibiydi kanamam bugün yoğun fakat sadece idrarımı yaparken geliyor. Pedimde çok az kan lekeleri oluyor. Coraspin içiyorum kanı sulandırsın diye. Ama midem bulanıyor. Yarın idrardan gebeliğe bile bakmayı düşünüyorum. Bu erken gelen kanama sinirlerimi bozdu acaba yumurtalıklarıma zarar mı verdim endişelenip ters hareketler yaparak. Çünkü erkek arkadaşım penisiyle vajinama temas etmedi bile. Bana yardımcı olur musunuz.?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar sevgilimle 24 Temmuz'da bir yakınlaşmamız oldu ama tam anlamıyla bir birleşme değildi vajina penis yakınlaşması kesinlikle olmadı oral seks yaşadık fakat ertesi günü benim mide bulantım oldu ve bugün bile devam ediyor sanki hamile gibi hissettim kendimi hep istenmeyen bebeğim olacakmış gibi evin içinde ağır eşya kaldırdım hoplayıp zıpladım. Adetimden 4 gün önce kanamam oldu spordan eve geldiğimde fark ettim ilk iki gün yok denecek gibiydi kanamam bugün yoğun fakat sadece idrarımı yaparken geliyor. Pedimde çok az kan lekeleri oluyor. Coraspin içiyorum kanı sulandırsın diye. Ama midem bulanıyor. Yarın idrardan gebeliğe bile bakmayı düşünüyorum. Bu erken gelen kanama sinirlerimi bozdu acaba yumurtalıklarıma zarar mı verdim endişelenip ters hareketler yaparak. Çünkü erkek arkadaşım penisiyle vajinama temas etmedi bile. Bana yardımcı olur musunuz.?

ben burada kastedilen şeyi anlamadım :27:

hamile kalmamak için mi hopladın zıpladın? spermler düşsün diye mi bebek düşsün diye mi? tövbe ya

Hee yuttuklarını alttan çıkarmaya çalıştı heralde :60:

ya peki insan hamile olduğunu düşününce niye hoplar zıplar bu arkadaşınki sevinçten olmayacağına göre Allah Allah anlamadım gerçekten soruyorum ya :27:

ek: hayatıma yeni bir bilgi katıcam belki :D

Son düzenleme:
Biz de mi bi gariplik var anlamadim normal yolla hamile kaldik :what: Okullarda cinsel egitim dersi veriliyordu eskiden dollenme falan kaldirildi da benimmi haberim yok?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya peki insan hamile olduğunu düşününce niye hoplar zıplar bu arkadaşınki sevinçten olmayacağına göre Allah Allah anlamadım gerçekten soruyorum ya :27:

ek: hayatıma yeni bir bilgi katıcam belki :D

Seni hemen engin bilgilerimle aydınlatayım canım şimdi bu arkadaş hamile olurum spermler tutunur falan diye veya tuttuda düşürmek için hoplayıp zıplamış :27:

KK kadınları olarak yorumlarınız harika :1: Arkadaşım, erkek arkadaşının spermi bulaştıysa eğer sana hamile kalma ihtimalin %10 hatta daha düşük ihtimaldir. İlişkiye girmeden de hamile kalanlar var ülkede tanık olmadım ama ufak araştırmalarım sonucunda bu kanıya vardım. :) Bir de eğer adetine 2 3 gün varsa yada adetten 2 3 gün sonra ilişki yaşarsan hamile kalıyormuşsun zaten. Bir de yine araştırdığım kadarıyla düşünceyle bile kendini hamile hissedip hamile psikolojisine giren ve gerçekten karnı büyüyen insanlar varmış. He ayrıca bazı insanlarda bir sürü tedavi görüp hamile kalmaya çalışıyor.Biraz şans işi bu hamilelik işleri he? :) Yani eğer değmedi yada ilişkimiz de olmadı diyorsan bence hamile falan değilsindir. Ayrıca ilk günden hamile bile kalsan miden niye bulansın?

Son düzenleme:
demiyim diyorumda tutamıyorum arkadaş cenemi:ssz:

kuzum sen sırf cinsellik içinmi üye oldun...
bunlarla alakalı kac konun var. hamilesin kuzum hamile... bacagına boşalsa gine hamile kalırsın...
spermler öyleki etkili meretler. hadi bakalım iyisiniz nur topu gibi cocugunuz olcek:55:

eyvah düşüyorum 'a gönderelim seni. bir taşla iki kuş hem para kazanırsın hem hoplamış zıplamış olursun. haaa:27::27:

KK kadınları olarak yorumlarınız harika :1: Arkadaşım, erkek arkadaşının spermi bulaştıysa eğer sana hamile kalma ihtimalin %10 hatta daha düşük ihtimaldir. İlişkiye girmeden de hamile kalanlar var ülkede tanık olmadım ama ufak araştırmalarım sonucunda bu kanıya vardım. :) Bir de eğer adetine 2 3 gün varsa yada adetten 2 3 gün sonra ilişki yaşarsan hamile kalıyormuşsun zaten. Bir de yine araştırdığım kadarıyla düşünceyle bile kendini hamile hissedip hamile psikolojisine giren ve gerçekten karnı büyüyen insanlar varmış. He ayrıca bazı insanlarda bir sürü tedavi görüp hamile kalmaya çalışıyor.Biraz şans işi bu hamilelik işleri he? :) Yani eğer değmedi yada ilişkimiz de olmadı diyorsan bence hamile falan değilsindir. Ayrıca ilk günden hamile bile kalsan miden niye bulansın?

Teşekkür ederim sağol

vay anasını vay vayyyy..
hadi dese ki sürtünme yoluyla birlikte olduk hadi bir nebze diyeceğim ki yazık korkmuş ufaklık.. belki oradan sızdı da girdi diye korktu diyeceğim...
ama bu nedir arkadaş yaaa... oral ve hamile kalmak.
neyin kafası bu arkadaşım :10:
hatta ben sana diyim sen doğurmuş bile olabilirsin :40:
çok net o ilk öpüşmeniz olduya hani, heh işte aslında o gün senin sevgilinin spermleri direk yukarı ağzına hücum etmiş, ordan senin ağıza, ordan da hop aşağı senin yumurtalıklara.. vay babam vay bu spermler varya öyle böyle değil. sen kesin doğurdun odana falan iyice bi bak dolap arkalarına yatağın altına falan...
şimdi de yine hamilesin ama bu sefer beşiz... direk penisten yuttunya o yüzden bu sefer beşiz o !
türünün son örneğisin, büyük başarı :nazar:

Back
X