çıldırıcam artıkk....

florasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
268
1
68
Hakkari
yaaa kızlar Allah aşkına bi akıl verın bi insan hiç değişmezmi? ıkı yıllık evliyim ve eşim olucak insan her kavgamızı ailesine yansıtır ben anlatmam kımseye ama o annesını arar yok ben bosancam sole bole kaynanamda bızım kavgalarımızdan acayıp haz alan bı kadın. eşim hep sıınırlenır we bunu yapar ben gıdıcek oluncada yapma etme sınırlıyken ne yaptıgımı bılmıyorum ama artık yettı yaa cıdden bıktım artık annesının yanında bana bagırmasından hatta kufretmesınden bıktım hemde hıc hatam yokken beyefendı herhangı bıseye sınırlesın hemen benden cıkarır hanı yalnızken bı nevi katlanıyorum ama baskalarının yanında yapınca dayanamıyorum bugunde bole bı olay oldu yıne kaynanamın yanında bende dedım bana bagırma karsında cocuk yok sus dedı susmuyorum susturamazsın dedım bana dedıgı laf ben bu gune kadar kımlerı susturdum sende susarsın dedı bu ne dmek yaaa bu huyu hıc degsmezmı hadı bunu yapıyo barı sonra gonlumu al annesı yanımızdayken asla gonlumu almaz ama kadın ıkı dk cıksın yanımızdan sarılıyo ozr dılıyo vs çok skldım çook

guya annesinin yaninda maco erkek takiloyor ne diye
Annesine anlatiyor kavgalarinizi ayip iyi biseymi yapiyorum saniyor
rezil oluyor kendi de haberi yok.))

guya annesinin yaninda maco erkek takiloyor ne diye
Annesine anlatiyor kavgalarinizi ayip iyi biseymi yapiyorum saniyor
rezil oluyor kendi de haberi yok.))

çokta farkında aslında barısınca pişman oldugunu falan soluyo ama sınırlendı mı aynı adam ve neye sınırlenırse sınırlensın benden cıkarıyo

işiniz zor. kötü herşeyi ailesine yansıtması. konuşup anlatın anlamıyorsada bir kez o size anasının yanında bağırırken çekip gidin. biraz gözünü korkutun bence üstelik daha çok yeni evli sayılırsınız. zaman geçtikçe durum daha kötü olur. anasının yanında bağırıp çağıran başkalarının yanındada yapmaya başlar.

konuşmaktan bıktım canım bu sefer susmadım ama karşılık verdım dahada barısmadım konuşmuyorum baklım bu sefer beldi degşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…