- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
eşine ısrar edeceksin evimi görmek istiyorum diyeceksin bu kadar net.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynn :)Konu sahibi çok tez canlı heralde düşünmeden yazıyor :)
Zaten dertli bir derdi de biz olmayalım:)
bugun kavga edicem esimleeşine ısrar edeceksin evimi görmek istiyorum diyeceksin bu kadar net.
Bakın davranışlarınız uslubunuz gibiyse eşinizin sizin fikirlerinizi duygularınızı önemsememesi normalAynn :)
Hayır cnm bu normal degıl nolursa olsunBakın davranışlarınız uslubunuz gibiyse eşinizin sizin fikirlerinizi duygularınızı önemsememesi normal
Biraz sakin ve düşünerek harelet ederseniz kazançlı çıkacağınızı düşünüyorum:)
Malesef ya tartışma çıkmasın dıe alttan alıyorum alttan ala ala herneyseKarpuzum senin esinle olan iliskinde cok pasif oldugunu dusunuyorum. Adam senin ne dusundugune hic onem vermio gibi.. nasil yani oturacagin yeri gormedin? Bi gitsen gorsen herifler seni mi yiycek? Kiyafet konusuna bisey demiycembu tarz erkeklere gicik oluyorum
Sabote diyecektin heralde:)
Yeri bilmiyorum bılseö dururmuydum hıc sadece bı hastaneye yakın dıe biliyorum .Sozde inşaat a az kalmıstı bıbız ev sahıbımızw söyledik onlarda kıracı buldular ıkı gunde o girecek kiracı bizi cok sıkıştırdı ev sahibimsahibim kovuyo hemen çıkın dedı
Bu rezidans işiyle ilgili konu açmıştın daha tüm apartman dolmamış bence oranın inşaatı tam olarak bitmemiş olabilir ince işler uzun sürer,sizin kalacağınız görevli dairesinide en sona bırakmışlar belli,inşaat içine girdin mi bunun süresi belli olmaz,kapısı,penceresi,parkesi,dolapları derken 1 ayı bile bulabilir tabi bu gidip görmeyeceğiniz anlamına gelmez,ama eşyalar ile tadilat daha zor olur.Ikı haftadır evım taşınmış esım rezidans görevlisi olarak 1 aydır orda .ben daha ne gırıcegım evi gördüm(videoda gordum) nede esım benı götürüyor soylendıgımdede tartışma cıkıyo 2 haftadır bı KV, bı annemdeyım .Eşime eve gidelim dedıgımdede (sıva yapılıyor parke yapılıyor elektrik yapılcak) dıe sureklı beno oyalıyor. Bem dıorumkı tamam bni gotur napılıcaksa BN içindeyken yapılsın " yok adamlar orda dio" evlendıgımden beri bni erkeklerin oldugu yerde saklıyo. Bı dışarıda saklayamıyo oda giyımıme karısıyo ağzımdan, burnumdan getiriyor.bı evin inşaatı bı ay ,surermı ya madem öyleydi nie evimizden ayrıldık ,zaten makyaj aynamıda kırmışlar :'( eşyalarım inşaatı. Icınde ,maf oldu 1,bucuk yıl oldu daha ya kafayo yıcem
Evin sahibi .bızım eve giricek olan kıracı dedi evin sahibi bizi evden çıkarıyor oyüzden bıze acele ettırdiler. Neyse bebegımle ugrasıyorum suan ıyı gunlerkocanızdan gizli gizli mi yazıyorsunuz, anlamadım ki...
ev sahibimsahibim kim mesela? nida anlamında mı yazdınız... Ev sahibimmmm sahibimmmm gibi mesela.
Yoksa ev sahibiniz sizin sahibiniz mi? Ev sahibim, sahibim. gibi.
biz nasıl anlayacağız şimdi konuları![]()
Aynen cnm benimde güzelim makyaj aynamı kırmışlar yaptırmaya gonderdı esım az once sadece bununla kalsak iyi diğer eşyalar ne halde acaba Allah bilir .Eşimle konuştum yarın eve geçerizgeçergeçeriz dedı. İnsallah yıne kandırılmıyorumdur .evin içinde eşyalar var inşaat çalışması yapılıyor öyle mi??
o eşyalar çöp olmuştur. işçiler çok hor kullanırlar, başında sen de yoksun çünkü.evime bir kombi takıldı bütün mutfak perişan oldu. üstelik mutfak dolaplarını eşyaları örtülerle kapatmama rağmen.
bir tezgah takıldı bütün ev çamur oldu, toz toprak oldu.
yani eşin işi bilmiyor sanırım. kıskançlığı geçtim de bu işte bir sıkıntı var yani
Zaten sonra okudum bebeğin varmışYok canım oyle bıri degıl bugune kadar bısıyını görmedim bndan sonrada görmem umarımsadece bana kıskanç bnm dışımda herkese gayeeett geniş dıebılırım
Canım elektrık tek kalmıs heralde konustum eşimle yarın geçeriz inşallah.Zaten sonra okudum bebeğin varmış
Eşinde sana keşke bebeği düşünüp zor olur idare edelim tadilat bitene kadar deseydi
Bebekle cidden çok bunalırsın bitene kadar annenlerde kal bence
Hayırlı olsun o zamanCanım elektrık tek kalmıs heralde konustum eşimle yarın geçeriz inşallah.
Benım oyle deme sebebim oyalanıyor gıbı hissetmem .esım sankı işçilerle ciddi konusma yapmıyoda oyüzden evin işi bukadar uzadı gibime gelıyoIyide insaat yapiliyorsa gidip içine oturup yapacaksiniz ki? Siz evde oturuyorken insaat yapilir mi?
Eşim aşırı kiskanc degildir. Kiyafetime vs karışmaz, erkek olan ortamdan beni kaçırmaz ama eve kurulum yapan, tamir yapan birileri gelecekse ablasini da bana yollar yalniz kalmiyim diye kendi evde olmadigi bir zamansa. Ama evi gormekse amaç bigun gidip bakip dönmeniz bu kadar sorun olmamali ama yapacak birsey yok gibi.
Cok tesekkur ederım sizinde mutlu huzurlu yuvanız olsun ınsallahHayırlı olsun o zaman
Mutlu huzurlu bir yuva olur inşallah