- 13 Eylül 2016
- 2.882
- 5.857
- 158
ama her gün bu kadar konuşacak ne buluyorsunuz ki ben anlamıyorum. biz bazı günler ikimiz de evde oturmuş dışarı çıkmamış oluyorduk mesela, e ben o gün bu çocuğa telefonda ne anlatayım, o bana ne anlatsın? boş boş yatmışız işte ikimiz de, her gün ne konuşabiliriz ki telefonda.Bizim böyle olsa cinnet geçirirdim sanırımbu kadarına bile acaba benle konuşmak istemiyormu özlemiyormu diye düşüncelere kapılıyorum
bu işlerin böyle kesin sınırları olmaz. konuşacak şeyler olduğu zamanlar konuşulur. 1 ay boyunca her gün sadece 5 dakika konuşsanız gerçekten az derim tamam. ama arada böyle az konuşulduğu günler olabilir, hatta olmalı. atıyorum 4 gün onar dakika konuşursunuz sadece, sonraki 3 gün üçer saat. bizim sabaha kadar yazıştığımız, yetmedi üstüne 3 saat telefonda konuştuğumuz da oldu. 3 gün art arda hiç konuşmadan birbirimize yazdığımız tek cümlenin "iyi geceler" olduğu da oldu…
bak şimdi biz ayrıldık yakın zamanda, ama ayrılmasaydık toplam 3 ay hiç görüşmeyeceğimiz bir sürece girecektik ve bunun 2 ayını da farklı ülkelerde geçecekti. buna rağmen eminim sizin konuştuğunuz kadar konuşmazdık

ayrıca adam oyun oynasın yani ne var, onun gün içinde ne yaptığına sen ne hakla karışabilirsin ki?
benimki de sürekli batak oynuyordu, ben napıyosun diye yazdığımda gelen cevap "batak" oluyodu, oyunu bitene kadar susuyodum. her an her saniye seninle konuşamaz ki. keza sen de öyle. gün içinde ilgilendiğin şeyler yok mu, tüm vaktini ona mı ayırıyorsun?