• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırıcam sanırım

Amin tesekkur ederim:KK200: biz sık sık konusuyoruz Ama yeri geliyor az konusuyoruz ama az konustuğumuz zamanlar illaki gun içinde konusamadıysak aksam telafi ediyoruz mesela onun gibi, seni iyi anlıyorum bazen konusmak istersin ama tüm konular tükenir yada karsı taraf kısa kestirip atıyodur belki :bicak:
Evet biraz kestirip atıyor gibi geliyor.ya mesela bir şey anlatıyorum ona.bu konuyu kadın gibi saatlerce tartışalım istiyorsun ama ben kadın değilim diyor :D

Kendinizi meşgul edecek bir şeyler bulun, ne güzel işte günde 2 saat kadar mesajlaşıyormuşsunuz arada bir arıyormuşta başka ne istiyorsun ?
Oyuna gelince oyuna daldığım da biri seslense bile sinir oluyorum sevgilinizi anlayabiliyorum o konuda :110:

Uzak mesafe ilişkisi zordur emek ister. Bana biraz fazla özlüyorsunuz ve o Yüzden üstüne çok gidiyorsunuz gibi geldi fazla bunaltmayın .

mesajlaşmaktan nefret ediyorum, telefonda konuşmayı da sevmiyorum (gerekmedikçe) bu yüzden uzak mesafe ilişkisi en sevmediğim oldu hep.

bence gayet fazla fazla yazışıp konuşuyormuşsunuz gereksiz alınıyorsunuz şu an. günde 2 saat mesajlaşmam imkansız. biri mesaj attığında cevap yazmak yerine arayan biriyim

Ben de uzak mesafe yaşadım iliskimi ve tam 5,5 yıl sürdü. 1yildir da evliyiz:) uzak olunca ufacık şeyler büyüyor mesele oluyor, yan yana gibi olur mu hiç? Ama her zorluğun sonunda bir güzellik de var muhakkak. Anlattıklarını ben de yaşadım inan:) telefonla akraba olmuştum ama deli gibi de kavga ederdik çünkü iletişim çok zor anlaşmak çok zor uzaktayken. Uzun lafın kısası bunlar normal ama sen yine de ipin ucunu fazla da kaçırmadan biraz cool olmaya bak, pek sıkmayin birbirinizi, saygıyı sadakati yitirmeden güzel sevin her şey hallolur ;)

bulup bunamayın allah aşkınıza zzaten uzaktayız diyorsunuz oyun kesn lol dür ve o gerçekten stresli bir oyun, güzel ilişileri olan insanların birbirini bu tarzda sıkası hiç hoş değil adamı sıkmayın akışına bırakın :) hatta o sinirliyse siz mutluk saçın kavga etmeyin günah emeklerinize yazık olmasın hayat enerjinizi ona katmanız dileğiyle abartmayın :)

Güven sorunu yaşıyorsunuz. Güvenden lastik sadece başka bir kadınla konuşması değil. Tam olarak sevdiğine inanmıyorsunuz bundan da sürekli açık arar vaziyette sorun çıkıyor.

Cok sacma sevgilinizin yaptığı. Benim de 3 yillik iliskim var 1 yildir da uzak mesafedeyiz. Senin dedigin gibi konusma yazisma surelerimiz. Hic de cok konusuyoruz muhabbeti olmuyo hatta az konusuyoruz diye ben uzulup onu uzuyorum. Kaldiki adam calisiyor musaiy olmadigini da biliyorm:KK12:Oyun oynamasina gelince benim de erkek arkadasim da eskiden oyun oynardi benle ilgilenmezdi ben de kizardim. Ama oyle bi tepki vermedi hicbi zaman. Zaten su erkeklerin oyun merakindan nefret ediyorum kac yasina geliyolar hala oyun. Ama gene de erkek arkadasiniz buyul bir sey soylememis abartilacak birsey yok. Herkesin karakteri bir degil o da böyle demekki

E her dakka iletişim var .sıkıntı yok bence .

tmp_25215-images (28)856937153.webp

Kendinizi meşgul edecek bir şeyler bulun, ne güzel işte günde 2 saat kadar mesajlaşıyormuşsunuz arada bir arıyormuşta başka ne istiyorsun ?
Oyuna gelince oyuna daldığım da biri seslense bile sinir oluyorum sevgilinizi anlayabiliyorum o konuda :110:
Ahh ahh birde ben anlayabilsem.ama karar verdim artık daha anlayışlı olucam ona karşı

mesajlaşmaktan nefret ediyorum, telefonda konuşmayı da sevmiyorum (gerekmedikçe) bu yüzden uzak mesafe ilişkisi en sevmediğim oldu hep.

bence gayet fazla fazla yazışıp konuşuyormuşsunuz gereksiz alınıyorsunuz şu an. günde 2 saat mesajlaşmam imkansız. biri mesaj attığında cevap yazmak yerine arayan biriyim
O da öyle işte.2saat mesajlaşmak yerine yarım saat telefonda konuşmayı tercih ederim diyor :D

Back
X