Çıldırıcam uyuyamıyorum

Üstelik sürekli Kucak isteyen, beni çok yoran bebeğim var ve benim suan ölesiye uykum var ama sanki beynim uykuya geçmemek için direniyor. Kendimi bildim bileli bu durumdayım. Oğlumda uykuya çok direniyor. Sanırım bana çekmiş
Melek annesine çekmiş. Siz çok yoruluyorsunuzdur üstüne birde uykusuzluk çok zordur eminim yıpranmşsımızdır, :( rabbim kolaylık versin, bebişede sağlık sıhhat versin

Uyuyamıyorum çıldırıcam neden uyuyamıyorum ben? Ne yapmam lazım? Siz neler yapıyorsunuz uyumak için? Önerilerinizi bekliyorum yoooksa az kaldı kafayı sıyırmış halde bulucaklar beni :KK43:((
Gündüzleri gec kalkıyorsanız oyuzdende olabilir

Uyuyamıyorum çıldırıcam neden uyuyamıyorum ben? Ne yapmam lazım? Siz neler yapıyorsunuz uyumak için? Önerilerinizi bekliyorum yoooksa az kaldı kafayı sıyırmış halde bulucaklar beni :(((
1.40 da yattım 4.30 da kalktım ve hala tekrar uykuya dalamadım...

Bir hafta Boyunca akşam saat dokuzda melisa rezene ve patatyayı kaynamış suya koyup 5 dakika demleyin ve için. Bir büyük fincan. 2 saat Sonra yatağa girin.Karanlık sessiz telefonsuz bilgisayarı bir oda. Ve uyuyana kadar kalkmayın. Bir Hafta 10 güne kadar düzelmez ise nöroloğa görünün.
11 de yatıp.7 de kalkın
Gece 5 de de uyumuş olsanız 7 de kalkın.
Biyolojik saatinizi düzenlemeniz gerekiyor

Bildiğim sureleri okumaya başlayınca ne zaman uykum geliyor ne zaman dalıyorum anlamıyorum bile çeşitli zikirler var ya esma ül hüsna dan da tesbih çekebilirsin inan bende çok kolaylaştırıyor uyumayı bunları yapana kadar ben de saatlerce hatta sabaha kadar bile yatakta öyle uykum gelsin diye beklediğim günleri bilirim

Bildiğim sureleri okumaya başlayınca ne zaman uykum geliyor ne zaman dalıyorum anlamıyorum bile çeşitli zikirler var ya esma ül hüsna dan da tesbih çekebilirsin inan bende çok kolaylaştırıyor uyumayı bunları yapana kadar ben de saatlerce hatta sabaha kadar bile yatakta öyle uykum gelsin diye beklediğim günleri bilirim
Dualar ediyorum zikir cekerim sürekli

Melisa,papatya çayları kas gevşetici olduğu için uyku getirir. Yeşil çayın içinde kafein var tam tersi enerji verir hiç uyku getirmez. Göz kapaklarınızı 10 saniye hızlı bir şekilde açıp kapatın bu şekilde göz kapaklarınız yorulur ve uyuma ihtiyaçı hissedersiniz. Umarım işe yarar. ☺️

Asmr dinlediniz mi hiç? Normalde uyku sorunum yoktur, ama hastalık dönemim boyunca ağrılardan uyuyamadiğım zaman bile asmr dinlerken uyuyakaliyordum

Uyuyamamanızın altında pskolojık bir sebep olabilir.mesala bende anksite vardı uyuyamazdım.arkadaşların verdiği tavsiyeler 1,2 gün idare eder
Psikiyatri ye gitmelisin

Aynen doktora gitmeliyim. Çevremde çok sorunlu insa lar var birde kendi sorunum var hepsi beni alt üst etti valla...

Gül çayını deneyin mutlaka tavsiye ediyorum.

Vitamin eksikliğinden de kaynaklanabilir.Mesela magnezyum.
Multivitamin öneririm.
Anasonlu sallama poşet rezene
çayının içine birkaç gül tomurcuğu atıp içtim.onunla uyuyorum desem yeridir.
Bir de akşam kafein almayın.çay ve kahve. tatlı uykular:)

kitap kitap kitap
on beş dk hareketsiz kalınca vucut kendini kilitliyormuş
aynı pozisyonda kitap okumanın onuncu dksında uyumak garanti

Back
X