• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildiricamm

angelalone

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
43
10
38
İstanbul
Kizlar erkek arkadasim instagramdan yaklasik 2500 takipcisi olan sarkici bi kizi eklemis.Kizin hep sayfasinda sarki soyledigi videolari var.Tek tuk fotolari var.Neden ekledin dedim dediki sarkilarini begendim .Baya bi kiyameti kopardim.Ama kaldi oyle suanlik.Ama yediremiyorum kizlar ya hic boyle bir huyu yoktu.Yani bu simdi instagramdan kizlara mi bakiyor? Bakmasa bu kizi nasil kesfedicek.hadi bakmadi tesadufen gorsede sesini duymasi icin uzerine tiklamasi gerekiyor dimi.Yani buda demek oluyor ki gozu kiza kaymis.Cildiricam ya.gercekten.Ve ona sinirlendigim halde hala diyor sarkilarini begendim.Ben mi buyutuyorum kizlar acaba.?Gercekten de sarkisini mi begenmistir sadece.Ama kizda guzeldi yani :( ya off off. Napayim?

Siz büyütüyorsunuz. Bence dişe dokunur bir şey yapmamış, gerçekten şarkılarını beğenmiştir. Muhtemelen keşfet kısmında görmüştür instagramın. Böyle bir şey için ne sevgilinizi ne kendinizi üzmeyin.

Kizlar erkek arkadasim instagramdan yaklasik 2500 takipcisi olan sarkici bi kizi eklemis.Kizin hep sayfasinda sarki soyledigi videolari var.Tek tuk fotolari var.Neden ekledin dedim dediki sarkilarini begendim .Baya bi kiyameti kopardim.Ama kaldi oyle suanlik.Ama yediremiyorum kizlar ya hic boyle bir huyu yoktu.Yani bu simdi instagramdan kizlara mi bakiyor? Bakmasa bu kizi nasil kesfedicek.hadi bakmadi tesadufen gorsede sesini duymasi icin uzerine tiklamasi gerekiyor dimi.Yani buda demek oluyor ki gozu kiza kaymis.Cildiricam ya.gercekten.Ve ona sinirlendigim halde hala diyor sarkilarini begendim.Ben mi buyutuyorum kizlar acaba.?Gercekten de sarkisini mi begenmistir sadece.Ama kizda guzeldi yani :KK43: ya off off. Napayim?
Ancak bu kadar abartarak kendini doldurabilirdin şaşırdım doğrusu kız bırak dinlesin adam şarkı da mı dinlemesin sen bir yerde erkek şarkıcıya denk gelince kafanı çevirip şarkıyı mı değiştiriyorsun

Böyle yaşamak zor değil mi ya ? Ne bileyim her kız için ''ay benden daha güzel sevgilim ona bakar mı acaba ya :KK43:'' demek ?
Aşırı güzelsiniz de sizden daha güzel kadın sayısı falan mı az acaba merak ediyorum.
Yok sokaktaki her kadın bana benden daha güzel geliyor da neredeyse,ilginç,hiç böyle hislerim olmadı yine de.

benim sevgilim de her gün emily ratajkowski mi ne haltsa bir kadın var onu stalklıyor. ben de "heheheh salak silikon o ne bakıyon" ya da "vay beee popoya bak" diyorum. gerizekalı değil heralde sevgilisi varken millete sulanacak,ki bu bahsi geçen kişi manken.

siz de kasmak yerine aç da bi dinleyelim deseniz? bu kadar üstüne gitmeseniz? adamı delirtmeseniz?

Ancak bu kadar abartarak kendini doldurabilirdin şaşırdım doğrusu kız bırak dinlesin adam şarkı da mı dinlemesin sen bir yerde erkek şarkıcıya denk gelince kafanı çevirip şarkıyı mı değiştiriyorsun
Yazilanlara bakarsa fazla abartmisim sanirim.Ne yazikki bu tur konularda takintim var.Aman gozu benden baskasini gormesin .Saf temiz masum sevgimiz olsun gibisinden .Bunu istedigim icin taktim sanirim :(

Back
X