- Konu Sahibi angelalone
Kizin 2500 takipcisi varAhdbfirm
2500 kisiyle bas etmek yurek ister
Bunlarin icinde o sarkiciya neden taktiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizin 2500 takipcisi varAhdbfirm
2500 kisiyle bas etmek yurek ister
Bunlarin icinde o sarkiciya neden taktiniz?
Kizin 2500 takipcisi varŞarkıcı kız dışındaki 2500 kişi akraba mı?
Benim eşim de Sıla'yı çok beğenir.Yazilanlara bakarsa fazla abartmisim sanirim.Ne yazikki bu tur konularda takintim var.Aman gozu benden baskasini gormesin .Saf temiz masum sevgimiz olsun gibisinden .Bunu istedigim icin taktim sanirim![]()
Kizin 2500 takipcisi var
Ya tabikide oyle.Yorum yaparken biraz anlayisli bir sekilde yapsaniz :) evet kaldiriyorum ne yazikki .Bu takintilarim yuzundenNe sacma bir kuskanclik...insan sevgili oldu diye kole de olmadi ki....kimi takip edip etmemesine kadar bu kadar da karisilmaz ki... bu adamlarin sizden once de bir hayati vardi. Sevgili oldu diye unluleri de mi takip etmesin? Amma totosunu kaldiriyorsunuz su adamlarin ya.... he he eminim tum kadinlar da sizin sevgilinizin yolunu gozluyordur.
Uzgunum yorumlarimi begenmiyorsun belki ama gercekler de aci maalesef. Senin ciddi tedaviye ihtiyacin var. Gercekten.Bir sevgili bulmussun, ki zor bulmussun sanirim, adamin boynuna kaybetmekten korktugun icin bir yular takmadigin kalmis. Unutma katbetmekten korkarsan kaybedersin. Bu hayatin kuralidir. Bunun adina da saf sevgi denmez zira butun flortlerde ilk basta oyledir, saf sevgi dedigin gibidir. Ancak bu sekilde devam edersen onu kaybedersin. Cunku seninki sevgi degil bagimlilik.Ya tabikide oyle.Yorum yaparken biraz anlayisli bir sekilde yapsaniz :) evet kaldiriyorum ne yazikki .Bu takintilarim yuzundenBu zamanda saf gercek sevgi zor bulundugu icin boyle seylerle kirlenicek diye.korkuyorum hepsi bu.
![]()
Tedavi kismi biraz agir olmadi mi sizce.Biz buna bagimlilik deyemelim.Belkide gecmisimde bir yaradan dolayi boyleyimdir.Belki guven problemim vardir.Kaybetme kismina gelince cok kaybettim merak etmeyin .. oyle bir korkum yok .Allah verdigi gibi alabilirde..Uzgunum yorumlarimi begenmiyorsun belki ama gercekler de aci maalesef. Senin ciddi tedaviye ihtiyacin var. Gercekten.Bir sevgili bulmussun, ki zor bulmussun sanirim, adamin boynuna kaybetmekten korktugun icin bir yular takmadigin kalmis. Unutma katbetmekten korkarsan kaybedersin. Bu hayatin kuralidir. Bunun adina da saf sevgi denmez zira butun flortlerde ilk basta oyledir, saf sevgi dedigin gibidir. Ancak bu sekilde devam edersen onu kaybedersin. Cunku seninki sevgi degil bagimlilik.
benim sevgilim de her gün emily ratajkowski mi ne haltsa bir kadın var onu stalklıyor. ben de "heheheh salak silikon o ne bakıyon" ya da "vay beee popoya bak" diyorum. gerizekalı değil heralde sevgilisi varken millete sulanacak,ki bu bahsi geçen kişi manken.
siz de kasmak yerine aç da bi dinleyelim deseniz? bu kadar üstüne gitmeseniz? adamı delirtmeseniz?
Ama bu kadar sıkmak bunaltır insanı takılmamaya çalış bir şarkıcı görünce adam hemen sizi kıyaslamayacak güzellik vs bakımından bir dinleyecek iki dinleyecek unutacak onu sen üzerinde bu kadar durmaYazilanlara bakarsa fazla abartmisim sanirim.Ne yazikki bu tur konularda takintim var.Aman gozu benden baskasini gormesin .Saf temiz masum sevgimiz olsun gibisinden .Bunu istedigim icin taktim sanirim![]()
Tedavi kismi biraz agir olmadi mi sizce.Biz buna bagimlilik deyemelim.Belkide gecmisimde bir yaradan dolayi boyleyimdir.Belki guven problemim vardir.Kaybetme kismina gelince cok kaybettim merak etmeyin .. oyle bir korkum yok .Allah verdigi gibi alabilirde..
Psikolojik tedaviyi sadece deliler almadığı için bence ağır olmamış, yazdığınızı tekrar okursanız bu yaşadığınız duygunun normal olmadığını siz de anlarsınız. Sesini beğendiği kişi 2500 takipçisi olan sevgilinizi fark etmeyecek bi kişi muhtemelen. Hani aynı şehirde misiniz takip ettiği kişiyle tanışmışlıkları mı var neden bu kadar taktınız? Bi de üstüne kendinizi bu kadar yiyip bitirmeniz de bi garip. Adama deyin takip etme kızları rahatsız oluyorum eğer buna rağmen takip etmelere devam ederse sorun arayın. Umarım ağır bi cevap olmamıştjr[/QUObelirtmemde fayda var.erkek arkadasimin 2500 takipcisi yok.Kizin var.Ve evet bir kac aydir ayri sehirlerdeyiz