- 12 Ağustos 2016
- 238
- 98
- 18
- 28
- Konu Sahibi angelalone
Şarkıcı kızın 2500 takipçisi varmışAhdbfirm
2500 kisiyle bas etmek yurek ister
Bunlarin icinde o sarkiciya neden taktiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şarkıcı kızın 2500 takipçisi varmışAhdbfirm
2500 kisiyle bas etmek yurek ister
Bunlarin icinde o sarkiciya neden taktiniz?
HayirCanım sen beni anlamamışsın zaten. Ben zaten kızın 2500 takipçisi olduğunu anladım. O kızla aynı şehirde misiniz diyorum ? Tanışıyolar mı diyorum?
Canım sen beni anlamamışsın zaten. Ben zaten kızın 2500 takipçisi olduğunu anladım. O kızla aynı şehirde misiniz diyorum ? Tanışıyolar mı diyorum?
Öh yani. Nolmus takip ettiyse sizi birakip ona mi gidicek de kadın da sevgilinizi bekliyodu ne yani. Siz hiç ünlü takip etmez misiniz sosyal medyadan. Sanatıni beğenmiştir kendini de beğeniyo olabilir.. sonra bu adam benden neden soğudu. Bazen abartıyosunuz. Sen böyle yapmasan takmasan adam daha çok sama bağlanıcak buna emin ol. Kiskaniyorum öyle boyle dedikçe daha dik başlı oluyolar bak sana tavsiyeKizlar erkek arkadasim instagramdan sarkici bi kizi eklemis.Oyle unlu bir kiz sayilmaz.2500 civari takipcisi var.Kizin hep sayfasinda sarki soyledigi videolari var.Tek tuk fotolari var.Neden ekledin dedim dediki sarkilarini begendim .Baya bi kiyameti kopardim.Ama kaldi oyle suanlik.Ama yediremiyorum kizlar ya hic boyle bir huyu yoktu.Yani bu simdi instagramdan kizlara mi bakiyor? Bakmasa bu kizi nasil kesfedicek.hadi bakmadi tesadufen gorsede sesini duymasi icin uzerine tiklamasi gerekiyor dimi.Yani buda demek oluyor ki gozu kiza kaymis.Cildiricam ya.gercekten.Ve ona sinirlendigim halde hala diyor sarkilarini begendim.Ben mi buyutuyorum kizlar acaba.?Gercekten de sarkisini mi begenmistir sadece.Ama kizda guzeldi yaniya off off. Napayim?
Kizlar erkek arkadasim instagramdan sarkici bi kizi eklemis.Oyle unlu bir kiz sayilmaz.2500 civari takipcisi var.Kizin hep sayfasinda sarki soyledigi videolari var.Tek tuk fotolari var.Neden ekledin dedim dediki sarkilarini begendim .Baya bi kiyameti kopardim.Ama kaldi oyle suanlik.Ama yediremiyorum kizlar ya hic boyle bir huyu yoktu.Yani bu simdi instagramdan kizlara mi bakiyor? Bakmasa bu kizi nasil kesfedicek.hadi bakmadi tesadufen gorsede sesini duymasi icin uzerine tiklamasi gerekiyor dimi.Yani buda demek oluyor ki gozu kiza kaymis.Cildiricam ya.gercekten.Ve ona sinirlendigim halde hala diyor sarkilarini begendim.Ben mi buyutuyorum kizlar acaba.?Gercekten de sarkisini mi begenmistir sadece.Ama kizda guzeldi yaniya off off. Napayim?