• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildiricamm

Siz hiç murat boz, serdar ortaç,tarkan ne bilim daha niceleri var hiçmi erkek sanatcı sevmiyorsunuz. Erkek arkadaşın yıldız tilbeyi listesine eklese kıyameti koparmazsınız:halay:Kız çirkin olsa bu kadar takılmazdınız.Kendinize güvenin, takılmayın böyle şeylere mayası bozuksa kaşla göz arasında yapar zaten.

Ya eşimle bi kadın dinledik çok beğendik sesini bulalım dedi bulmuş takip etti. Ama sesi gerçekten güzeldi. Eşi olarak bn rahatsz olmadım bende mi sorun var o zmn :KK12: onun dışında asla bi sanatçı yada kız akraba bile takip etmez.

Eşimde demet akalın sarkilarini sesini çok seviyor,bende Athena Gökhan a bayılıyorum
Hatta şu ses yarışmasını sırf Athena Gökhan var diye izliyorum, eşimin de arabasında en çok demet çalar, hiç neden diye sormadık birbirimize
Ya siz çok abartıyorsunuz biz normaliz,,yada siz normal davranıyorsunuz biz çok garibiz:))

Böyle sorunları hakikaten çok arıyor musunuz?
Bence siz sevgilinizi değil, kendinizi ve ilişkiye hazır olusunuzu sorgulayın.
Bende uzun süre instagram kullandım, isim vermeyeyim kendi halinde Karadeniz ezgileri söyleyen, şarkılar ve müzik aletleri çalan iki arkadaşa denk geldim. O kadar güzel söylüyorlar ki, takip ettim. O sayfaya da "yakışıklı erkek" yazıp aratarak bulmadım, evliyim. Tamamen bir şiir sayfasının kendilerini etiketleme yapmaları üzerine denk geldim.
Onlarca sayfa, onlarca üye var. Denk gelebilir. Kız güzel olabilir, erkek arkadaşınız güzelliğe göre adres değiştiriyorsa zaten ilişkinizin devamına gerek yok.
Böyle çocukça şeyler için kriz geçirmek yerine güvenip, saygı duyduğunuz insanlarla beraber olun. Yok onu takip ettin, yok o sayfayi buldun, yok o güzel, yok takipçisi şu kadar derseniz. Ohooooo.

Ya belki bu aralar sağlık sorunlarıyla boğuşuyorm diye mi bilmiyorum başlığa bakınca çok farklı algıladım daha hayati mesele gibi ama çok büyük dertler değil be canım bunun için çıldırma yani çaresiz şeyler için üzül ama yinede çıldırma. Ne diyeyim en kötü sıkıntın böyle olsun yinede

Kiz sanki senin erkek arkadasina mi merakli 2bin kusur takipcisi var demissin omu gozune takilicak birak allah askina sanki hicmi kiza bakmiyo instagramdan illaki bakicak

Evlenmeyi planlıyorsanız öncesinde çift terapisine falan gidin lütfen.
Hastalık derecesinde kıskançsınız. Ne göz kayması ?
Şarkıcı takip ediyor, şarkı dinliyor. Siz erkek şarkıcı duyunca kulaklarınızı mi kapatıyorsunuz? Televizyonda çıksa kanal mi değiştiriyorsunuz?

Kizlar erkek arkadasim instagramdan sarkici bi kizi eklemis.Oyle unlu bir kiz sayilmaz.2500 civari takipcisi var.Kizin hep sayfasinda sarki soyledigi videolari var.Tek tuk fotolari var.Neden ekledin dedim dediki sarkilarini begendim .Baya bi kiyameti kopardim.Ama kaldi oyle suanlik.Ama yediremiyorum kizlar ya hic boyle bir huyu yoktu.Yani bu simdi instagramdan kizlara mi bakiyor? Bakmasa bu kizi nasil kesfedicek.hadi bakmadi tesadufen gorsede sesini duymasi icin uzerine tiklamasi gerekiyor dimi.Yani buda demek oluyor ki gozu kiza kaymis.Cildiricam ya.gercekten.Ve ona sinirlendigim halde hala diyor sarkilarini begendim.Ben mi buyutuyorum kizlar acaba.?Gercekten de sarkisini mi begenmistir sadece.Ama kizda guzeldi yani :KK43: ya off off. Napayim?
Öh yani. Nolmus takip ettiyse sizi birakip ona mi gidicek de kadın da sevgilinizi bekliyodu ne yani. Siz hiç ünlü takip etmez misiniz sosyal medyadan. Sanatıni beğenmiştir kendini de beğeniyo olabilir.. sonra bu adam benden neden soğudu. Bazen abartıyosunuz. Sen böyle yapmasan takmasan adam daha çok sama bağlanıcak buna emin ol. Kiskaniyorum öyle boyle dedikçe daha dik başlı oluyolar bak sana tavsiye

Kizlar erkek arkadasim instagramdan sarkici bi kizi eklemis.Oyle unlu bir kiz sayilmaz.2500 civari takipcisi var.Kizin hep sayfasinda sarki soyledigi videolari var.Tek tuk fotolari var.Neden ekledin dedim dediki sarkilarini begendim .Baya bi kiyameti kopardim.Ama kaldi oyle suanlik.Ama yediremiyorum kizlar ya hic boyle bir huyu yoktu.Yani bu simdi instagramdan kizlara mi bakiyor? Bakmasa bu kizi nasil kesfedicek.hadi bakmadi tesadufen gorsede sesini duymasi icin uzerine tiklamasi gerekiyor dimi.Yani buda demek oluyor ki gozu kiza kaymis.Cildiricam ya.gercekten.Ve ona sinirlendigim halde hala diyor sarkilarini begendim.Ben mi buyutuyorum kizlar acaba.?Gercekten de sarkisini mi begenmistir sadece.Ama kizda guzeldi yani :KK43: ya off off. Napayim?

Siz gercek misiniz?

Back
X