- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Evet kpss egitim bilimleri calismis biri olarak biliyorum freud psikoseksuel donemlerini. konu sahibinin cocugu daha anal donemde. kendi bedenini tanimasi icin yasi cok kucuk. ve konu sahibinim sorununu freud donemleriyle aciklanmasinin da sacma oldugunu dusunuyorum en iyisi bi uzmana gorunmeli.Bu cocuk 1.5 yasinda. siz anal, fallik ve nerdeyse genital donemin ozelliklerini buraya toplamissiniz. anal donemde cocugun ilgisi cinsellik yonunde olmaz
Yakın zamanda biriyle başbaşa bıraktınız mı hiç bir düşünün, umarım sandığım gibi bir şey yoktur. Bazen yaşlıların kurcalama falan gibi saçma sapan densizlikleri de olabiliyor.
Belki enfeksiyon kapmıştır, idrar yaparken yanma hissi vs. vardır. Kendi kendine açamayacağı giysiler giydirin veya çengelli iğne vs. bir şekilde tutturun.
Büyük oyuncak bebekler oluyor ya hani, onları inceliyor mu ona bir bakın isterseniz. Yine aynı bölgeye bakıp inceliyorsa bir şekilde merak uyanmış anlamına geliyor.
Evet kpss egitim bilimleri calismis biri olarak biliyorum freud psikoseksuel donemlerini. konu sahibinin cocugu daha anal donemde. kendi bedenini tanimasi icin yasi cok kucuk. ve konu sahibinim sorununu freud donemleriyle aciklanmasinin da sacma oldugunu dusunuyorum en iyisi bi uzmana gorunmeli.
cimcimeye bak sen bazı çocukların farkındalıkları çok iyi oluyor.bu dönemde oyun gurubuna felan götürseniz belki dikkati dağılırKizlar 1.5 yasinda kizim.var.cok.ilgili bir anneyim..gun icinde onu asla.yalniz birakamam tv izletmem ve hep oynarim.yemegi bile.kucagimda yaparim..1 haftadir.surekli.cirilciplak.soyunmak.istiyor..dedimki hadi engellemiyim.izin veriyorum.resmen oturup vajinasinu inceliyor.o an tepki vermiyor ilgisini baska.yone kaydiriyordum..taki bugune dek..okadar.abartti ki bugun resmen parmagini sokacak o derece nasil.merakla inceliyor ve ilgisinide dagitamadim...kasiniyo desem rahatsiz degil...bu normalmii.valla aglicam.ha..artik.izin vermemeye karar verdim.kendimce.soyunmasina napayim yardim.edin
Merhaba anneligimi baya sorgulamissiniZ benim.coxugumun her dedigine evet dedigimi.nerden cikardiniz.. Tam.tersi sinirlarim.var ve uzman olarak adem gunes ideolojisinde cocok yetistiriorum 10 dan fazla.kitabini okudum.ve arsivlerini takip.ediyorum..bu konuda tikandim.. Cocuk 0-2 yas arasinda guvenli baglanma.doneminde..adem.gunes guvenli baglanmayi okuyun litfen...Freud aciklamalari getirilmiş ama o işler öyle değil arkadaşlar yapmayın :)
Benim anlamadigim tuvalet eğitimi tamamlanmamis çocuk evde nasıl çıplak gezebiliyor?
Sizin her şeye izin veren anne olmanız iyi anne oldugunuz anlamına gelmez.
Bence biraz etrafınıza bakın, başka anneler ile görüşün, kendi annenize sorun.
Kucakta yemek yapınca bebeginize iyilik yapmış olmuyorsunuz. Her şeyin zamanı ve yeri var.
Yeni nesil annelik anlayışı çocuğa kul-köle olmak ve her dedigini yapmak, aman özgüveni kırılmasın diye her istediğine izin vermek üzerine kuruluyor ki 10 sene sonra göreceğiz ne kadar harika (!) çocuklar olacaklarını.
Kucağınızda yemek yapmanızdan ve tuvalet eğitimi yokken evde çırılçıplak olmasından çıkardım her dediğine evet dediğinizi.Merhaba anneligimi baya sorgulamissiniZ benim.coxugumun her dedigine evet dedigimi.nerden cikardiniz.. Tam.tersi sinirlarim.var ve uzman olarak adem gunes ideolojisinde cocok yetistiriorum 10 dan fazla.kitabini okudum.ve arsivlerini takip.ediyorum..bu konuda tikandim.. Cocuk 0-2 yas arasinda guvenli baglanma.doneminde..adem.gunes guvenli baglanmayi okuyun litfen...
Merhaba anneligimi baya sorgulamissiniZ benim.coxugumun her dedigine evet dedigimi.nerden cikardiniz.. Tam.tersi sinirlarim.var ve uzman olarak adem gunes ideolojisinde cocok yetistiriorum 10 dan fazla.kitabini okudum.ve arsivlerini takip.ediyorum..bu konuda tikandim.. Cocuk 0-2 yas arasinda guvenli baglanma.doneminde..adem.gunes guvenli baglanmayi okuyun litfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?