Çıldırmak Üzere Olan Zavallı Yeni Gelin!

amancia

Teleften bir gece..
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
3.892
35
118
İstanbul
meraba arkadaşlar. çıldırmak üzre olan bahtsız yeni gelin benim! eşimle geçen yaz evlendik birbirini seven normal bi çifttik eşim bana çok bağlıydı tanışma dönemlerimizde çok peşimden koştu ama evlendikten sonra çok değişti. Soğuk ilgisiz bi adam olup çıkıverdi. Bunu dile getirdiğimde ise değişmediğini ilişkimizde bir problem olmadığını söyleyerek herşey normalmiş gibi davranıyor. örneğin;onu mutlu edecek şeyler yaptığımda sevindiğinde sadece aşkım bitanem gibi sevgi sözcükleriyle hitap eder oldu. hiç değişmediğini iddia ediyor ama diğer çiftlere baktığımda eşim çok ilgisiz. boşanma fikri şu sıralar aklımda olan tek şey yolun başındayken dönmek gibi. sizce abartıyor muyum? yoluna girer mi olur mu böyle şeyler düzelir mi ne yapmalıyım düzelmesi için? şunu da ekliyeyim eşim cinsel anlamda hiç soğuk değil, çok istekli bu konuda her an hazır diyeyim. o bana öyle ilgisiz davranınca doğal olarak bende bu konuda ilgisiz oluyorum hırsımı öyle çıkarıyorum sanırım.
şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.

canım bence biraz fazla abartıyosun sana aşkım,bitanem diye hitap ediyomuş işte.sana karşı soğuk olsa bence cinsel anlamdada soğurdu.eğer yorucu,zor bi işi varsa belki ondandır yani sırf bu sebepten dolayıda boşanma derim

: )

tanışma döneminizde peşinizden koşması normal. dereyi geçene kadar çoğu kişi yapıyor bunu. evlendikten sonra da artık onun olduğunuz için çabalamayı bir kenara bırakıp "özüne dönmesi" normal.kaydirigubbakcemile3

hiç kimse ömrünün sonuna kadar birinin ardından koşamaz değil miaklinialirimsmile

evliliğinizi ya da eşinizi diğerleri ile kıyaslayarak çok büyük bir hataya düşüyorsunuz. her birey farklıysa yaşadıkları da farklıdır. zemuszemus

önce kıyaslamayı bir kenara bırakıp eşinizden istediklerinizi onu suçlamadan anlatmayı denediniz mi?CADIARZU

bunun için boşanılmaz canım kusura bakma ama çok abartıyosun...eşini karşına alıp uygun bir dille konuşursan seni anlıycaktır....okumuyomusun burda arkadaşlar neler yaşıyo evliliklerinde yinede yuvasını kurtarmanın yolunu arıyo çoğu... okumadıysanda oku şükret haline bence...herkesin derdi kendine diyosanda yuvanı boşa yıkarsın bunun yerine konuşup anlaşmaya bak çözülmeyecek iş değil bu...hayırlısı olsun...

Evlilik öncesi....
Evlilik sonrasi.....

iste bütün mesele bu! Canim hic bosuna tatli canini sIKma , bir erkegin evlendikten sonra tipki evliliginizden önceki gibi olacagini tahmin etmiyorum. Zaten olmamali, birbirinizi 24 saat görüyorsunuz, alisiyorsunuz, hersey normallesiyor. Ve bu dönemde sürekli olarak sana canim cicim olmasini istiyorsun anladigim kadariyla, ama sürekli bunlari ondan bekleyemezsin. ayrica anlattiklarina bakilarak esin gayet samimi ve sicak davraniyor sana. daha fazlasini beklemek bence biraz sacmalik olur. Ha esin senden uzaklasiyordur, duygusalliginiz bitiyordur o zaman ayri... ama zamanla evliliginiz oturacaktir, simdiden ayrilik fikriyle yiyip bitirme kendini yazik edersin. sakin ama sakin bu fikre alisayim deme, zavalli esinden olursun.

hey yarabbim yaaaa
ortada hiç bişey yooken boşanma fikri nasıl aklınızdan geçiyo hala sevgilimi zannediyosunuz kendinizi yapmayın allah aşkınıza bardağın boş tarafını görüp böle kuruntu yapıcağınıza dolu tarafına bakıp mutlu olmayı deneyin

arkadaşlar durumun daha kötüye gitmesinden korkuyorum bu adam soğuksa nerden bilicem yarın öbürgün aldatılmadığı mı başka bi kadının olmadığını? yolun başındayken önlemek amacım daha kötü günleri.

konuşuyorum cnm hemen hemen hergün neredeyse noldu neden böylesin diye saçma sapan cvplarla konuyu kapatmak zorunda kalıyoruz. hiçbişey yokmuş gibide devam ediyor.

cinsel hayatınız olumsuz sa bu da erkeği etkileyebilir yani

normal canım benım etrafımda gördüğüm yenı evlılerde böyle dıyo ama normal boşanmak ıcn bı nedne değil cok abartma canım

benneyaptımkibenneyaptımki
yarina cikcamiz bellimi???
hepimiz elbet birgün ölcez
e o zaman hic yasamayalim daha iyi degilmi
kusura bakma cnm ama bu düsüncen gercekten cok sacma
hayat bu, herzaman yarin böyle olcak diye hareket edilemez
hem ortada fol yok yumurta yok
adamcagiz bisey yapmamis sen aldatilmaktan bahsediyosun :1no2:
esinin evlenmeden önceki kadar ilgili olmamasi gayet dogal.. her evlilikte bu böyle olur
zaman gectikce haliyle hayat monotonlasir
bu sirf bu evliliginde degil
esinden bosanip baska biriyle evlensen bile bu durum yine böyle olur

aldatıldıgından kuşkun varsa kontrol et canım.. kadın zekası cok keskindir herşeyi hissederde kolayca bulurda.
aldatma yoksa bu adamdan boşuna boşanmak icin sebep arama.. yuva kurmak cok zor..
yıkmak bir anlık.. konuş kendisiyle adam akıllı .. ama kafandki sorulardan da kurtul..

ya zaten düşüncemi doğrulayan bi kaç bişey var elimde evli olduğunu bazı ortamlarda sakladığını falan öğrendim örneğin çok araştırdım cnm ama yok açık vermio yada aldatmıyo.yakışıklıdır da eşim herkes beğenir bu nedenle gözüm hep üzerinde oldu şimdiye kadar. konuşamıyoruz işte sorunda bu ya bişey olmadığını iddia ediyor ilişkimizde ilgilendiğini falan biraz üzerine gidincede mutsuzsan ayrılalım diye de resti çekecek kadarda kendine güvenen bi adam bu.

İşe gidiş ewe geliş saatlerini kontrol et canım ara ögren ama çokda üstüne gitme cinsel yönden mutlu et o istemesse seni isteksizlik warmı yani
Allah yardımcın olsun

İşe gidiş ewe geliş saatlerini kontrol et canım ara ögren ama çokda üstüne gitme cinsel yönden mutlu et o istemesse seni isteksizlik warmı yani
Allah yardımcın olsun

yok o konuda bi problemimiz yok aksine çok istiyo işte. ama o öyle ilgisiz olunca romantik olmayınca bende isteksizlik oluo ve bu yüzdende problem çıkıo.

Sen galiba hala o pesinden kosan, seni elde edebilmek icin binbirtürlü cilginliklar yapan, bir gülüsün icin bir bakisin icin bir saat görüsebilmek icin 40 takla atan o adami ariyorsun güzelim....:1hug:

Bitti....unut artik bunlari....siz artik evlisiniz....artik pesinden kosmasina gerek yok....hedefe ulasti...

Evlendigmizde beklentilerimizi cok iyi tartip ölcmemiz gerek....cok fazla beklentilerimiz olmamali, daha dogrusu karsimizdakinin kapasitesini göre beklentimiz olsun, yarin öbür gün hayal kirikligi yasamamak icin.

ahh ahh bii bilseydim bunları evlenmeden önce.. doğru ya "tapum" onda demi artık cnm..

Canım akışına bırak düşünme sıkılma üzülme kafana takma şükürüde unutma ediyosundur tabi mutluluklar canımopuyorumnanaktan

ahh ahh bii bilseydim bunları evlenmeden önce.. doğru ya "tapum" onda demi artık cnm..

Bir bakima öyle tabiki canim....artik iliskinizin boyutu degisti!

2 saat bulusup gezip tozan evlilik hayalleri kuran iki sevgili degilsiniz, evlendiniz kari koca oldunuz artik....
Esin degismedi, hala ayni adam, sadece dedigim gibi iliskinizin boyutu degisti canim.

Fakat hemen bosanma düsüncelerini aklina getirmen ne kadar dogru bilemem....evlilik cocuk oyuncagi degil güzelim, öyle en ufak sorunlarda bitti demek olmaz!

Sorun esinde degil gibi geldi bana...sorun senin beklentilerinde....belkide evlilige adapte olamadin daha....

başlığı okuyunca çok kötü bişey oldu sandım ama değilmiş ohaoldumsmile arkadaşım sen çok abartıyorsun bence,bunun için boşanılırmı hiç yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…