meraba arkadaşlar. çıldırmak üzre olan bahtsız yeni gelin benim! eşimle geçen yaz evlendik birbirini seven normal bi çifttik eşim bana çok bağlıydı tanışma dönemlerimizde çok peşimden koştu ama evlendikten sonra çok değişti. Soğuk ilgisiz bi adam olup çıkıverdi. Bunu dile getirdiğimde ise değişmediğini ilişkimizde bir problem olmadığını söyleyerek herşey normalmiş gibi davranıyor. örneğin;onu mutlu edecek şeyler yaptığımda sevindiğinde sadece aşkım bitanem gibi sevgi sözcükleriyle hitap eder oldu. hiç değişmediğini iddia ediyor ama diğer çiftlere baktığımda eşim çok ilgisiz. boşanma fikri şu sıralar aklımda olan tek şey yolun başındayken dönmek gibi. sizce abartıyor muyum? yoluna girer mi olur mu böyle şeyler düzelir mi ne yapmalıyım düzelmesi için? şunu da ekliyeyim eşim cinsel anlamda hiç soğuk değil, çok istekli bu konuda her an hazır diyeyim. o bana öyle ilgisiz davranınca doğal olarak bende bu konuda ilgisiz oluyorum hırsımı öyle çıkarıyorum sanırım.
şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.
bunun için boşanılmaz canım kusura bakma ama çok abartıyosun...eşini karşına alıp uygun bir dille konuşursan seni anlıycaktır....okumuyomusun burda arkadaşlar neler yaşıyo evliliklerinde yinede yuvasını kurtarmanın yolunu arıyo çoğu... okumadıysanda oku şükret haline bence...herkesin derdi kendine diyosanda yuvanı boşa yıkarsın bunun yerine konuşup anlaşmaya bak çözülmeyecek iş değil bu...hayırlısı olsun...
benneyaptımkibenneyaptımkiamancia .!.:arkadaşlar durumun daha kötüye gitmesinden korkuyorum bu adam soğuksa nerden bilicem yarın öbürgün aldatılmadığı mı başka bi kadının olmadığını? yolun başındayken önlemek amacım daha kötü günleri.
aldatıldıgından kuşkun varsa kontrol et canım.. kadın zekası cok keskindir herşeyi hissederde kolayca bulurda.
aldatma yoksa bu adamdan boşuna boşanmak icin sebep arama.. yuva kurmak cok zor..
yıkmak bir anlık.. konuş kendisiyle adam akıllı .. ama kafandki sorulardan da kurtul..
İşe gidiş ewe geliş saatlerini kontrol et canım ara ögren ama çokda üstüne gitme cinsel yönden mutlu et o istemesse seni isteksizlik warmı yani
Allah yardımcın olsun
Sen galiba hala o pesinden kosan, seni elde edebilmek icin binbirtürlü cilginliklar yapan, bir gülüsün icin bir bakisin icin bir saat görüsebilmek icin 40 takla atan o adami ariyorsun güzelim....:1hug:
Bitti....unut artik bunlari....siz artik evlisiniz....artik pesinden kosmasina gerek yok....hedefe ulasti...
Evlendigmizde beklentilerimizi cok iyi tartip ölcmemiz gerek....cok fazla beklentilerimiz olmamali, daha dogrusu karsimizdakinin kapasitesini göre beklentimiz olsun, yarin öbür gün hayal kirikligi yasamamak icin.
ahh ahh bii bilseydim bunları evlenmeden önce.. doğru ya "tapum" onda demi artık cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?