çıldırmak üzereyim acıma acınıcak hale düşersin diye boşa dememişler

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.041
173
günaydın kızlar,malum 3 ay önce yönetici oldum sitede bazen olmaz olaydım diyorum,genel kurul toplantısı yaptım 15 gün önce aidat yetmiyor diye, millet hopladı yok çok faza vs vs bende hazırlıklıydım, toplantıda bina görevlisiz bir bütçe planı çıkardım.bunu herkes kabul etti.neyse bende 7 yıldır yanımızda çalışıyor diye toplantıda adama sen git işini bul,evdede yine ücretsiz oturun dedim ,eşinle çalışalım dedim part time usulu, zaten bina görevlisinin de yaptığı iş şuan part time usulu.yani parası olan da aidatı adam çalışmıyor diye vermiyor.neyse eşi kabul etti tamam diye bende zor durumda kalmasınlar diye böyle bir teklifte bulundum.ertesi gün kadını çağırdım yanıma eşinin çıkışını kendisinin de işe girişini imzalatıcam eşimde evde ama kadın eşimi görmedi diğer odada bilgisayar başındaydı.dedimki bu işe giriş kağdın buda çalışma saatlerin.bir komşumuz var yaşlı kadın bana gelmeden komşumuzun yanına gitmiş oda demişki hiçbirşeye imza atma.buda demezmi ben imzalamam.niye dedim bana .... abla hiçbirşeye imza atma dedi deyince benim şartlellerim attı.zaten bina görevlimiz sağolsun karı koca 1 numaralı dedikodu herşey var bizdeki iyi niyet açıkta kalmasın kış vaktidir dedik.neyse bende dedimki pekii bende 35 kişinin imzası var git .... ablan seni kurtarsın bakalım dedim.aynen de dediğim gibi koşa koşa yanına gitti.çok sinirlendim eşime de dedimki bu bizi neyle suçluyor acaba dedim sende git konuş dedi bende yaşına saygım var diye gidip konuştum.yok ben bilmiyodum yok şöle yok böle benim haklı olduğumu anladı sen yine çıkartma yanlısı olma dedi, bende eve geldim.üyelerimden birisi de binada eski onu yolladım gelsin imzalasınlar diye onada işimiz var demiş yine gelmediler.maaş günü kapımı çaldı eşi bende dedimki bir kaç kişi aidat vermedi verince alırsın dedim yine söledim gelin işe girişinizi imzalayın dedim ben grip oldum yarın gelirim dedi yine gelmedi.bir insan eğer işe ihtiyacı olsa yana döne peşimde koşması gerek oda yok.ertesi gün eşimle binaya girdik iş çıkışı baktım karısı çöp topluyo napıyosun sen dedim çöp çıkarmışlar dedi.biz seninle sözleşme yapmadık toplama dedim.savunucu komşumuz çıktı dışarı bas bas bağrıyor bana bende kapıyı kapattım girdim içeri.ertesi günde çıkmadı çöpe falan.neyse eşini aradım bakkala sigorta paranı bıraktım git yatır diye bana git kendin yatır dedi,yeni eleman aldım dün insanlarla tanıştırdım malzeme deposunun kilidi açıktı dün yeni kilit takmış ben de kırdırdım.yönetim odasında da malzemeleri var bende oraya kilit taktırdım anahtarı da bende, akşam beni arıyorlar niye kilitledin diye kadın çığlık çığlığa bağrıyor telefonda.yeni elemana anahtarları teslim et dedim, göstersin nere nere nin anahtarı diye, adam anahtarları kahvede komşuya bırakmış.işi bırakmanın da bir usulü vardır yani.bir kaç komşumuza da ben okuma yazma bilmiyorum diye imzalamadım demiş kışın ortasında bize böle yaptılar demiş ,tabii o komşular defalarca bunları çağırdığımdan haberi yok ben de yok öle bişey dedim direk imzalamam dedi dedim.normal şartlarda 15 gün içinde orayı boşaltması lazım ben şubat sonuna kadar gün verdim.ama böle devan ederlerse şubat sonunuda beklemiycem galiba yoksa çıldırıcam.

Son düzenleme:
yazdıklarınızdan hiç bişey anlayamadım valla :50: cümleler birbirine girmiş. keşke paragraf yapsaydınız.

Yöneticilik kolay değil keşke hiç bulaşmasaydınız.
Çalışan da bir insansınız,yöneticiliğin sorumlulukları üstüne böyle sorunlar da eklenince,
içinden çıkılamaz bir hal almış.Yeni görevli nerede kalıyor ?
Aslında söylemek istediğim şu,yeni görevlinin kalacak yer sıkıntısı yoksa,
eski görevlinizi ve ailesini her ne kadar kızgın da olsanız evden çıkmaları konusun da zorlamayın.
Olayın haklılık,haksızlık kısmını geçtim,manevi olarak bu kış da kıyamet de ortada kalmalarına gönlüm razı olmazdı.
Cehaletle yapılan çıkışlarının bedelini ödemesinler bu defa da,zaten iş ilişkiniz bitmiş,
görmeyin bir süre daha.Kendilerini toparlasınlar ve çıksınlar siz de gerilmeyin onlarla uğraşarak.
Haklısınız tabi ki,siz orta yolu bulmaya çalıştıkça,sanki cehaletlerinden faydalanıp kendilerini kandıracağınızı sanmışlar.
Biraz da gaza gelmişler işgüzar komşunuzun sayesinde.Yine bir orta yol bulun siz.
Eminim yaparsınız.

Yöneticilik kolay değil keşke hiç bulaşmasaydınız.
Çalışan da bir insansınız,yöneticiliğin sorumlulukları üstüne böyle sorunlar da eklenince,
içinden çıkılamaz bir hal almış.Yeni görevli nerede kalıyor ?
Aslında söylemek istediğim şu,yeni görevlinin kalacak yer sıkıntısı yoksa,
eski görevlinizi ve ailesini her ne kadar kızgın da olsanız evden çıkmaları konusun da zorlamayın.
Olayın haklılık,haksızlık kısmını geçtim,manevi olarak bu kış da kıyamet de ortada kalmalarına gönlüm razı olmazdı.
Cehaletle yapılan çıkışlarının bedelini ödemesinler bu defa da,zaten iş ilişkiniz bitmiş,
görmeyin bir süre daha.Kendilerini toparlasınlar ve çıksınlar siz de gerilmeyin onlarla uğraşarak.
Haklısınız tabi ki,siz orta yolu bulmaya çalıştıkça,sanki cehaletlerinden faydalanıp kendilerini kandıracağınızı sanmışlar.
Biraz da gaza gelmişler işgüzar komşunuzun sayesinde.Yine bir orta yol bulun siz.
Eminim yaparsınız.

aynen öle oldu canım topladım yönetim kurulunu çağırdım onlarıda dedim burda bukadar insanı ayağınızın altına aldınız en büyük kötülüğü size ... abla yaptı dedim.hem işinizden oldunuz hem evinizden.mademki zor durumdasınız milletin kapısını çalacağınıza bizden birine derdinizi anlatsaydınız itiraz etmeden böle olmazdı.ozaman kira karşılığı oturun dedim ama iş ilişiğimiz bitmiştir sizinle dedim.onlarda kabul etti sözleşmeyide kısa tutucam hal ve hareketlerine bakıcam duruma göre otururlar yani cüzi bir miktar kira vericek onları zorlamaz 2 gün temizliğe gitse o parayı çıkarır yani daha ne yapıyım yoruldum 3 ayda

yöneticilik çok zor bir görev bizim yönetici devir etmeye hazırlanıyor yani en yakın seçimde bırakacak düşün arkadaşım toplam 300 ün üzerinde daire var büyük bir siteyiz havuzlu çift kapıcı çifter güvenlik bahçıcan havuz görevlisi temizlik parası ve ıvır zıvır parası ödedikleri aidat 50 tl onu bile öderken mırın kırın ediyorlar.

Back
X