çıldırmak üzereyim bana akıl verin :(

[--AS!--]

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
15
0
86
37
Ankara
eşimle severek evlendik
2004 senesinde tanıştık askeliğini falan bekledim ondan sonra ayrı dönemlerimiz oldu ama kader mi deyim artık 2008 senesinde nişanlandık 2009 da evlendik ilk aşkım o benim herşeyi onunla yaşadım ondan başkasıyla düşünmedim hiç kendimi o derece seviyorum onu yani neyse gelelim evliliğimize uff ben mi abartıyorum bilmiyorum ama belkide bende sorun onuda bilmiyorum ne yapayacağımı bilmiyorum yani normal sıradan bi hayatımız var 2 tane oğluşum var biri 3,5 biri 1 yaşında neyse eşim diyordum evet beni çıldırtan eşim mutlu değilim sanki eşimle sadece onun canı istediğinde mutluyuz sadece canı istediğinde (fingirdemek) öper canı istediğinde kadın oluyorum yani onun haricinde ne sofradan kalkarken eline sağlık ne işe giderken öpmek ne gelince öpmek naptın diye sormak düşüncelerini bile bana anlatmaz başkalarından duyarım düşünebiliyomusunuz dükkan açmış ve ben bunu başkasından duydum :S herneyse bu en basit örnek ben yengeç burcuyum eşim oğlak ve aynı zamanda laz inadını bilmeyen yoktur lazların istemeği şeyi hayatta yaptıramazsınız. ben burcumun tüm özelliklerini taşıyorum aşırı anaç ruhlu oluşum evcimen oluşum duygusal oluşum sevgimi belli etmem herşeyiyle hatta fazlasıyla taşıyorum nefret ediyorum kendimden . neyse eşim bide herşeye küser off çıldırıyorum onunla konuşurken bile düşünerek konuşuyorum ama yok ota boka küsüyo abi 4 gün en az 1 hafta 1 ay karı gibi küser nazlanır .. en acısıda yatakda reddedilişim önceden çok zoruma gittiği için sayıyordum artık sayısını unuttum örneğin yatarız bana dön derim dönmez cvp bile vermez öperim tahrik etmeye çalışırım dur bi dur gibi cvplar alırım. kendi canı istiyosa diyecek yok yatakta benden muhteşem kadın yokmuş öyle der :S ben onu hiç reddetmedim neden demeyin bende akıl erdiremiyorum bu huyumdan nefret ediyorum ama böyleyim çok seviyorum onu özlüyorum koklamak öpmek istiyorum ama bunların hiç birini ondan göremiyorum ya bu adam sevgisini belli edemeyen bi adam desem çocuklarına da öyle olur çünkü benim babam öyleydi ne bize ne anneme herneyse çocuklarıyla ilgilenir öper koklar bunu ona söyledim bigün onları özlüyosun öpüyosun işten gelince de beni hiç mi özlemiyosun öpmüyosun sarılmıyosun dedim bana verdiği cvp ne oldu biliyomusunuz ÇOCUKLARI MI KISKANIYOSUN neyse daha 3 gün önce pc de oturuyordu bende gittim hızlıca öptüm onu bana ters ters baktı ama görseniz düşmanına bakıyor sanki bazen bana öyle baktığını görüyorum sanki bi kaşık suda boğacak beni neyse yine la havle dedim yattık bana dön dedim ensesiden öpmeye başladım kafamı kafasıyla bi itekleyişi vardı yataktan nasıl kalktığımı bilemedim döndü ama dönme istemiyorum diye bağırdım kalktım bi sigara içtim ve yastıklarımızın ortasına bi yastığı dik olarak koydum ve yattım ağlayarak uyumuşum ertesi gün oldu yatakta oğluyla boğuşuyodu o yastığı aldı benden önce koydu yastıkların arasına arkasını döndü ve uyudu bu günde hepsini söyledim nası bi adamsın anlamıyorum dedim ben pisikoloğa gitmek istiyorum artık dedim anlatacam birine hayatımızı dedim bendemi problem sendemi anlayamadım gidip anlatacam herşeyiyle dedim git nereye gidiyosan diye bağırdı sonra benimle evlendiğine hiç pişman oldun mu dedim sonra bana kızınca kızdı diyosun fuzuli fuzuli konuşuıyosun dedi gitti içeri şimdide zıbardı uyuyo 4 yıllık evliyim eşimi tüm pis huylarına rağmen seviyorum ne yapmalıyım bana akıl verin (hergün yalvarıyorum Allah'ıma ya onunla ilgilenmeyi kesebileyim diye yada ne biliyim işte ona bende küsebileyim uzak kalabileyim diye yapamıyorum yapamıyorum yapamıyorum çıldıracağımmmmm nolur bi akıl ne yapmalıyım

Evlilikten ne bekliodun be tatlim

okuyup çıkmayın nolur bişeyler söyleyin salaksın deyin niye böylesin deyin bu nasıl bi gurursuzluk deyin ne biliyim bişey söyleyin

Canım bak sevme demiyorum ama sen de azıcık trip at, sen de onun sana yaptıklarını ona yap empati kursun azıcık. Psikoloğa gitmen çok iyi olur çünkü sen bunu takinti haline getirmissin ilerde mutsuz olabilirsin simdiden onlem al canim yine psikolog bi caresini bulurnp senin icin sen esini coktakmamaya bak baska seylerle mesgul ol kafani dagiit

Siz normalsiniz ama affınıza sığınarak söylüyorum ki eşiniz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, bir erkek dükkan açtığını eşine nasıl söylemez, nasıl olurda eşi öptüğünde ters ters bakar, bir hal hatır sormaz, her dakika nazlanır ve küser, yine affınıza sığınacağım ama kabahatin büyüğü sizde, niye sizi onca tersleyip reddetmesine rağmen sevginizi, ilginizi gösteriyorsunuz ki, kaçan kovalanır, duygularınıza biraz dur deyin, eşinizdir seversiniz elbette ama sizde nazlanın, reddedin, olmaz deyin, sınırınızı çizin, sizde roller değişmiş resmen

Arkadaşım sende fazla yüz vermişsin , sana böyle yapıyorsa sen iki katını yapacaksın kesinlikle abartmıyorsun adam dükkan açıyor bundan bile haberin yok nasıl iş bu yahu , sende naz yap baktın küstü konuşmuyor sende konuşma sende küs. Nazlı erkek hiç çekilmez ama seninkisi abartılı gibi geldi bana , nazını geçtik şu dükkan olayını nasıl eşi ile paylaşmaz şaşırdım doğrusu.

Bazen zorda gelse,sende hayir demeyi bileceksin!
Sende cinsellige bir gün istekli degilsen kibarca red edeceksin,
Sen ona niye bu kadar yüz veriyorsun ki?hakkini veremiyor adam,öyle ise sende soguk davran bir süre bakalim umrunda mi yada degil mi.

aslında farkındasınız durumun sizde , üzerine düşünce ters tepiyor bu adamlara

nedenini bende anlamış değilim hatta,

ama ilgilenmeyip küs gibi değilde ilgisiz olarak sıradan davranıldığında insanın üstüne daha beter düşüyorlar

kendini frenlemeye çalışın bence, ilk etapta kısa süreler derken yavaşça süreyi uzatırsınız

düzene girecektir

acaba diyorum ki sen hakkını aamaktan kavga etmekten kendini anlatmaktan çekiniyor musun?? en ufak bir isteğini bile içine atmadan söylemelisin onu yapmadığı zaman kendini nasıl hissettiğini dinlemese bile anlatmalısın. ve erkekleri de fazla şımartmaya gelmiyor canım sen de belli ki fazla belli etmişsin kayıtsız şartsız ona bağlı olduğunu seni özlemesine hiç izin vermemişsin sanki onun ilk adım atmasına fırsat vermemişsin. soğuk olsan biraz uzak dursan eşinin bunu bir iki hafta farkedeceğini bile sanmıyorum. o yüzden uzun zaman sabırlı olup senin sevgini ve ilgini özlemesinii bekleyebilmen gerekiyor bence.

ne hoş bir hanımsın sen böyle ya....hem 2 çocukla uğraşıyorsun hemde bu kadar ilgilenebiliyorsun adamla...bayıldım sana...çok ta güzel anlatmışsın...ama eşin hödük...erkeklere çok sevdiğini belli etmeyeceksin...çantada keklik olmaktan imtina edeceksin...biz 30 yıllık evliyiz... eşim çok yoğun çalıştı gençliğinde şimdi emekli ''aynı evin içinde hasretim sana'' der...

lütfen eşinden biraz uzak dur.biraz kendini çek.kaçan kovalanır hesabı,şımartmışsın bu adamı

Lazzz dedin mi iki kere düşüneceksin =))

Bir tane de bende var

Nuh der peygamber demezler, her şey onlar için gurur meselesi ve bilinen hiç bir taktik onlara sökmez =))

Tecrubeyle sabittir =))

Gülümsemelerime bakma, sinir oluyorum, benimki sadece reddetmez ama inat,küsme gırla gidiyor. Çocuktan beter, bir de unutmaz hiç bir şeyi, 20 sene önce söylenmiş lafı bulur çıkarır,hatırlar. Zamanla duruluyorlar biraz, olduğu gibi kabul etmekten başka çare yok, incelik beklemeyeceksin. Öyle kaçan kovalanır falan umurları olmaz inan bana, kaçabildiğin yere kadar kaçarsın, arkandan gelen olmaz =))

Son düzenleme:
eşinin yaptıkları çok gurur kırıcı bence iki tane evladın var ilgini çocuklarına ver bir süre uzak kalmaya çalış trip atma normal muhabbet et ama o sırnaştığındada kendimi iyi hissetmiyorum de ama abartmada ne bileyim benimde en yakın kız arkadaşımın eşi laz çocuğa sevgiliykende köpek gibi davranırdı şimdi kocası ama çok fazla şımartmıyor. ama bizim kız işveli cilveli adama iyi ayar vermiş çok üstüne düşüyor kızın.her şey senin elinde hakkınızda hayırlısı olsun..

Kendini engelle ve biraz uzak dur eşinden.

Çocuklarınla daha fazla vakit geçir, kendine uğraşlar bul ve eşinle ilgilenecek zamanın kalmasın belli bir süre, gör bak o zaman nasıl peşinden deli gibi koşacak.

hepinize yorumlarınız ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim

öncelikle ona bu küsme konusunda denemediğim yol kalmadı yani bende küsersem gidiyo gidebildiği yere kadar örn; bi kaç ay bide illaki bişey söylemen bişey istemen (dışardan ihtiyaç olarak) gerekiyor gerek çocuklarla ilgili gerek başka şeyle ilgili konuşman gerekiyor yani herneyse dedimya denedim yani ben gitmezsem o gelmiyor onun inadını bi ben bilirim bide kendi bu durumuyla bide gurur duyar biliyomusunuz hoşuna gider bu huyu aramız iyiyken söylerim nası bi adamsın sen niye böylesin diye napıyım allah vergisi der. bide güler

ATTRAENTE
Lazzz dedin mi iki kere düşüneceksin =))

Bir tane de bende var

Nuh der peygamber demezler, her şey onlar için gurur meselesi ve bilinen hiç bir taktik onlara sökmez =))

Tecrübeyle sabittir =))

Gülümsemelerime bakma, sinir oluyorum, benimki sadece reddetmez ama inat, küsme gırla gidiyor. Çocuktan beter, bir de unutmaz hiç bir şeyi, 20 sene önce söylenmiş lafı bulur çıkarır, hatırlar. Zamanla duruluyorlar biraz, olduğu gibi kabul etmekten başka çare yok, incelik beklemeyeceksin. Öyle kaçan kovalanır falan umurları olmaz inan bana, kaçabildiğin yere kadar kaçarsın, arkandan gelen olmaz =))

aynısından fazlası benimkide

ironikturktelvesi
acaba diyorum ki sen hakkını aamaktan kavga etmekten kendini anlatmaktan çekiniyor musun?? en ufak bir isteğini bile içine atmadan söylemelisin onu yapmadığı zaman kendini nasıl hissettiğini dinlemese bile anlatmalısın. ve erkekleri de fazla şımartmaya gelmiyor canım sen de belli ki fazla belli etmişsin kayıtsız şartsız ona bağlı olduğunu seni özlemesine hiç izin vermemişsin sanki onun ilk adım atmasına fırsat vermemişsin. soğuk olsan biraz uzak dursan eşinin bunu bir iki hafta farkedeceğini bile sanmıyorum. o yüzden uzun zaman sabırlı olup senin sevgini ve ilgini özlemesinii bekleyebilmen gerekiyor bence

sanırım haklısın ama inan bana çok farklı bi yapıya sahip eşim tanıyalı 8 evleneli 4 sene oldu hala çözemedim nasıl davranacağımı anlayamadım
beyazlim
Bazen zorda gelse,sende hayir demeyi bileceksin!
Sende cinsellige bir gün istekli degilsen kibarca red edeceksin,
Sen ona niye bu kadar yüz veriyorsun ki?hakkini veremiyor adam,öyle ise sende soguk davran bir süre bakalim umrunda mi yada degil mi.

bizim cinselliğimiz ilk 1 yılda güzeldi sadece çocuklar olduktan sonra pek eskisi kadar değil beyimiz istemez o andrapoza ben menapoza girdik 80 yaşındayız sanki eşim (83 ben 87 doğumluyum)en az süre haftada bir (oda aramız iyiyse) en fazla ayda 1
düşünebiliyomusunuz adamın yanında soyunuzum bazen götünü döner gider nasıl yapabiliyor bir kadını bi erkek nasıl reddedebiliyor anlayamıyorum bi keresinde de ilişki sırasında ona kızdığım bişeyden bahsetmiştim yarım bıraktı ve kalktı gitti

combine
ne hoş bir hanımsın sen böyle ya....hem 2 çocukla uğraşıyorsun hemde bu kadar ilgilenebiliyorsun adamla...bayıldım sana...çok ta güzel anlatmışsın...ama eşin hödük...erkeklere çok sevdiğini belli etmeyeceksin...çantada keklik olmaktan imtina edeceksin...biz 30 yıllık evliyiz... eşim çok yoğun çalıştı gençliğinde şimdi emekli ''aynı evin içinde hasretim sana'' der...

yorumunuz çok hoşuma gitti iyi niyetiniz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim umarım ben o kadar yıl beklemek zorunda kalmam

Mune
Siz normalsiniz ama affınıza sığınarak söylüyorum ki eşiniz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, bir erkek dükkan açtığını eşine nasıl söylemez, nasıl olurda eşi öptüğünde ters ters bakar, bir hal hatır sormaz, her dakika nazlanır ve küser, yine affınıza sığınacağım ama kabahatin büyüğü sizde, niye sizi onca tersleyip reddetmesine rağmen sevginizi, ilginizi gösteriyorsunuz ki, kaçan kovalanır, duygularınıza biraz dur deyin, eşinizdir seversiniz elbette ama sizde nazlanın, reddedin, olmaz deyin, sınırınızı çizin, sizde roller değişmiş resmen

o nasıl olurda sorularına akıl erdirebilsem şuan burda bunları yazıyor olmazdım inanın... bizim evde roller gerçekten değişti onada söylerim hep bıktım bu evin erkeği olmaktan bu evde kadın sensin erkek ben ben gelirim sen reddedersin karı gibi ota boka küsersin diye sadece güler

fnd08
Arkadaşım sende fazla yüz vermişsin , sana böyle yapıyorsa sen iki katını yapacaksın kesinlikle abartmıyorsun adam dükkan açıyor bundan bile haberin yok nasıl iş bu yahu , sende naz yap baktın küstü konuşmuyor sende konuşma sende küs. Nazlı erkek hiç çekilmez ama seninkisi abartılı gibi geldi bana , nazını geçtik şu dükkan olayını nasıl eşi ile paylaşmaz şaşırdım doğrusu.

offf offff benimkisi abartılıdan da abartılı ben ona yaptığının iki katını değil aynısını yapsam boşanırdık inanın... eşim beni sevsede yoluma ölsede ben gidiyorum bu evlilik bitti dediğim an arkamdan bile gelmez neden diye sormaz bile öyle bir inadı vardır yani onun bildikleri doğrudur hep kesinlikle yenilgiyi kabullenmez hep haklıdır herşeyin doğrusunu o bilir...

neyse sonuç itibariyle yine bi kaç gündür küs bana onu öptüm diye yatakda bana dön dedim diye .....
aynı evin içinde iki yabancıyız hoş geldin diyorum dilimin ucuyla cvp yok açmışın diyorum yok diyo gidiyo kendisine yemek ısıtıyo vebenzeri şeyler alıştım artık kaç hafta kaç ay sürer bilmiyorum ALLAH YARDIMCIM OLSUN ...
HEPİNİZE TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM HAYIRLI GÜNLER

Canım belki kötü bi tavsiye olacak ama,küsmeyi ve trip atmayı öğrenmelisin geçen akşam eşimle bi tartışma yaşadık ve benden çıktım gittim(siz çıkmayın tabi)ertesi gün arıyor"aşkım evine gelmeyecekmisin?sensiz çok kötüyüm vs" eve gittim sarıldı özür falan fıstık..affettim ama hala tavır yapıyorum,planım bir kaç gün daha devam edip sonrasında eski halime dönmek ilginizi alakanızı dizginleyin bakalım,birde böyle deneyin.

Valla canım anlatmışsın anlatmışsın arada da eşimi çok seviyorum kıyamıyorum vs vs eklemeler yapmışsın..

Şimdi böyle olunca insan da eşine ters birşey söylemekten çekiniyor..kıyamıyorsun hiçbir şekilde çünkü..

Bazı erkekler böyledir senin tabirinle ..karı gibidir..işte, herşeye küser nazlanır, canı istediğinde yaklaşır istemezse ..
senin eşin gibi kafa atar yatakta:)...bu biraz saygısızca olmuş ama ..bağırmadın mı sen napıyorsun ya ? alt tarafı öptüm niye kafa atıyorsun deli misin sen derdin ne senin? diye...biraz da dişini göster arada..

Hadi bunları geçelim halledilir konuşarak diyelim de, bir erkeğin dükkan açıp bunu eşine söylememesinin mantıklı bir açıklamasını bulamadım ben..

Demek ki eşin senden gizli işler yapabiliyor..

Burada durmalıısın..ben olsam işte bu konuyu uzatırım..

İnsanın kendini saydırması yine kendi elinde..

Sen kendine değer vermezsen, o uğruna öleceğin kocanın:) sana değer vereceğini düşünüyorsan yanılıyorsun ablacım..inan buna..

Ne kadar aşık olursan ol, sensiz yaşayamam..hissini erkeğe belli ettiğin anda, bence bazı erkekler yıllar içerisinde bunu suistimal ediyor.

senin kocan da bu grupta..bu kadar eğilme..kendini saydır..

Naz ve tripten öte sizden gizli dükkan açması ve bunu başkalarından duymuş olmanız çok kötü bir durum .Sizden başka şeyler de saklıyor olabilir .Bu tehlikeli bir durum ...

Ve eşinizde kaybetme korkusu yok ,hiç olmamış belki de ..Siz kadın olarak bu durumda ,eşinizi kazanmak için çünkü seviyorsunuz ,daha politik olmak zorundasınız Bir kaç gün çocukları alıp annenize gidin ,aramayın ama aradığında açın,orda onsuz da mutlu olduğunuzu görsün..
Tüm hayatınız o olmasın çok ama çok şımarmış çünkü ama dinsizin hakkından imansız gelir ,düzeltebilirsiniz bana göre eşinizde sizi seviyor ama çok şımarmış..

tatlım biz insanlar dünyaya herşeyi bilerek gelseydik ne güzel olurdu..ama yaşayarak öğreniyoruz ve bu ölene kadar devam ediyor. sen suçlusun demiyorum ama kadın olarak daha olgun düşünüyoruz erkeklerden bu bir gerçek üstelik Allah bağışlasın sağlıklı tatlı çocukların varmış. yazının biryerinde "nefret ediyorum kendimden" demişsin. aslında bu biraz seni ele vermiş. kendini iyi hissetmen için eşine ihtiyacın yok.önce kendinden başlıyacaksın değişime.o geldiğinde o sormadan olanları sen anlat her gün böyle böyle oldu şöyle yaptım diye.o giderken sen öp gelince sen öp, alışınca emin ol eğer hep yaptığın şeyi bir gün yapmazsan onlar gelip niye öpmedin dur bi öpüp gideyim diyorlar.küçük şeyleri sen yönlendirip alıştıracaksın yoksa şöyle olsun böyle olsun çok bekleriz.

dükkan açmış söylememiş bu hoş değil kırıldım sana deseydin açıkça.belli ki ketum biraz.sen de bir de çocuk gibi şımartıyorsun o da şımarır.boşver senin kendine güvenin tam olsun.bir erkeği en çok kendine çeken özellik kendine güvendir kadında.evet onlara ihtiyacımızz var yeri zamanı geldiğinde hissettiriyoruz ama sen de maşallah 2 çocuk bir evlilik yürütüyorsun.aslına bakarsan günümüzde bir çok kadının isteyip de sahip olamadığı çok şeye sahipsin.

varolan şuanki durumuna şükrederek mutluluğu içinde hissederek başla güne.insanları bile nasıl bakarsak öyle görüyoruz bu tecrübeyle sabit. birine sinir oluyosam her hareketi bana batar da çıkmaz ve vır vır ederdim. ama davranışımı hissiyatımı değiştirdiğimde onun da bana karşı değiştiğini gördüm. bu çok basit farkında değilsin ama

sen değişirsen dünya değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…