parfüm kullanıyor musun canım
ben de ayni sikintidan gectim, benimki emiyordu ama sürekli agliyordu doymuyordu tasinma sürecinde ve 3 kere ardarda ucak yolculugumuzda aglamasin diye mama verdim sonra iyice alisti mamaya
üstüne nedenn oldugunu anlamadim gögüslerim kanamaya baslayinca emmek istemedi simdi yaralarim gecti ama memeyi vermek icin savasiyorum basiyor cigligi istemiyor memeyi artik.
ben de mecbur mamayla devam edicem gögüslerim de artik hicc dolmuyor
her iste bir hayir vardir mama vermedigim zamanlar yusuf uyumuyordu sürekli agliyor aglamasi dursun diye sallanan besiginde bütün gün salliyordum kendinden gectigi icin susuyordu, simdi mama veriyorum doydugu icin aglamiyor hic sallamiyorum mamadan sonra sabit yerde durmaya basladi birden ellerini kesfedip oyunlar oynamaya basladi diger türlü bebek acliktan dolayi bisey yapmiyordu ya agliyor ya da sallanarak kendinden geciyordu. o yüzden iyiki mamaya baslamisim diyorum yavrucak sosyal gelisimine cok gec baslicakti yoksa.
ya aslında bizimki uyuyo 3-4 saat kesintisiz nerdeyse gündüz.uyanıyo sonra yine uyuyo.uyumasında sorun yok ama acaba açlıktan mı uyuyo ki..ooofffffff allahım ne yapacağımı şaşırdım:sinifsinif:
canım ya benim kızımda senin oğlun kadarken istemmişti,sütüm de azalmıştı,ben o ruh haliyle inat ettim.şimdiki aklım olsa etmezdim.sen mama takviyeni ver,geceleri de sütünü alsın yeter.ikisini bir alan bebek ilerde yeme problemi de çıkarmıo..biz hiç biberon kullanamadık,daha yazabileceğim şey çok aa kısaca mama alan bebek farklı büyümüo,sinirlerini yıpratma..
canım benim tam ben de aynını dicektim benim kız da 15 gün kadar önce aynı seninki gibi yapmaya başladı mememi almak istemiyordu alınca da 1-2 dk emip bırakıyordu ve sanki acı çekiyor gibiydi emerken ben de yememe dikkat ettim soğan sarımsak yemedim geceleri 2 saatte bi ağzına deptim mememi fakat gündüz mama takviyesi yaptım...geceleri uyku sersemi hiç itiraz etmiyor ama gündüz hala biraz itiraz ediyor ...ben de aynı jjuli gibi gezerek emdiriyorum o zaman emiyor biraz...ama bence kaşıkla filan mama ver aç bırakma bebeği...dün bi arkadaşla konuştum onun kayınvalidesinin bütün çocuklarında bu dönemde olmuş aynı şey.ama inat etmiş.sadece uykud da olsa emzirmiş.1-2 haftada geçmiş.aç kaldılar ama ölmedilerya açlıktan yeniden emmek zorunda kaldılar diyomuş.bu dönemlerde olurmuş böle arkadaşa önceden haberini vermişler ,ben biliyodum böle bişey olacağını diyor.ben de direniyorum.vermicem mama....
dün bi arkadaşla konuştum onun kayınvalidesinin bütün çocuklarında bu dönemde olmuş aynı şey.ama inat etmiş.sadece uykud da olsa emzirmiş.1-2 haftada geçmiş.aç kaldılar ama ölmedilerya açlıktan yeniden emmek zorunda kaldılar diyomuş.bu dönemlerde olurmuş böle arkadaşa önceden haberini vermişler ,ben biliyodum böle bişey olacağını diyor.ben de direniyorum.vermicem mama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?