Çıldırmak üzereyim, bana bi çare....!!!!

benım de kızımda aynı durumları yaşıyorum. 3 hafta düzgün emiyorsa 1 hafta zorla emziriyorum ama hiç mama vermeyi denemedim ben de. alıştırmıyorum ne olursa olsun. uykudan uyanır uyanmaz verıyorum o zaman tutuyor aklı başına gelmediği için:) 3 buçuk aylık şimdi. 6. ayına kadar zorla da olsa memeden başka bir şey vermeyi düşünmüyorum.. sabırla emzirmek lazım bence

canım bende aynıı şeyleri yaşadım 4 hafta dolana dolana emdik sonra 1 hafta düzeldi daha sonra ağzını bile sürmedi göğsümü o günden beri hala deniyorum 3 hafta oldu
aç bıraktım yapmadığım şey kalmadı ama yok emmedi emmedi emmedi

denemekten bıkma canım bu süreçte ya bırakıyolarmış yada emmeye devam ediyorlarmış
emzirmekten gzel ve kolay birşey yok inş emmeye devam eder güzelce

çok şükür biraz biraz emmeye başladık.idare ediyoruz.inş tamamen düzelecek ve mamaya ihtiyacımız kalmicak.temmayacam o zaman mecbur mama takviyesi olacak,o zamana kadar idare etsek yeter.sonra gece de emse olur.hepiniz sağ olun arrkadaşlar.gördüm ki hepimiz aynı sıkıntıları çektik ya da çekiyoruz.destekler için tekrar teşekkürler:)):lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…