Saç Rengi ve Saç Boyama Çıldırmak üzereyim (derdim saçlarım)

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
kızlar benim kendi saç rengim çok güzeldir, yolda çevirip boya sanıp soranlar dahi olmuştur ama stres kaynaklı beyaz saçlar çıktı biraz bende onlara tahammül edemiyorum ve uzun bi aradan sonra boyatmak istedim
İyi bi kuaför var ama randevu alamadım bugün için yani hep dolu oluyo hafta sonunu beklesem alabilirdim
Bekleyemedim normal bi kuaföre gittim ve dedim ki: doğal mat koyu bi kahve istiyorum iyice açıkladım turunculuk vs olmayacak dedim çünkü ışıltı attırcaktım üzerine sonra ama sonuç hüsran!!!
Yani tartıştım bende biraz napiyim ya bazı kuaförlerin algı sorunu var anladım ben ama işini adam gibi yapanlarda var
Neyse işte koyu kahve oldu ama turunculuk oldu hafif de olsa özellikle tepe kısmında keske bekleseydim!
Şimdi size sorum ben bi süre tahammül etsem mi bu renge yada o bahsettiğim iyi kuaföre mi gitsem haftasonu çok yıpranır mı saçım?
Bu gece uyuyamıycaö ya nasıl canım sıkkın anlatamam görseniz belki güzel olmuş dersiniz ama istediğim renk bu değil:mad:
Offf offffff offff

Canım aynen renk olayında bende geçen sene muzdarip oldum.
Şuan ne yapardın desen eğer çok katlanılmayacak düzeydeyse bir kez daha boyatırdım 1 ay bekleyip.
Birde istediğim ton sadece doğal saçlarda oluyormuş. Resimle git göster bunu istiyorum diye.
Eğer yok yapamayız diyorlarsa kendi rengine yakın bir renge boyat sonra kestir kendi rengine dön.
Yoksa boyat boyat mahfoluyor saçların. 1 - 2 seneye renk düzelir ama yıpranır incelirse eski sağlığına zor kavuşur.

Canım aynen renk olayında bende geçen sene muzdarip oldum.
Şuan ne yapardın desen eğer çok katlanılmayacak düzeydeyse bir kez daha boyatırdım 1 ay bekleyip.
Birde istediğim ton sadece doğal saçlarda oluyormuş. Resimle git göster bunu istiyorum diye.
Eğer yok yapamayız diyorlarsa kendi rengine yakın bir renge boyat sonra kestir kendi rengine dön.
Yoksa boyat boyat mahfoluyor saçların. 1 - 2 seneye renk düzelir ama yıpranır incelirse eski sağlığına zor kavuşur.
Dayanılmycak gibi değil ama istediğim gibi olmadığını görünce çıldırıyorum
1 ay mı bekliyim sence çünkü haftasonu gifip boyatmayı düşünüyodum açıkcası
Keske bekleseydim ah bu sabırsızlığım yada resimle gitseydim dediğin gibi

Rengi merak ettim atsan canım buraya.Bende şu mat koyu kahveyi istiyorum ama yapabilecek kuaförü bulmak lazım :işsiz:

Rengi merak ettim atsan canım buraya.Bende şu mat koyu kahveyi istiyorum ama yapabilecek kuaförü bulmak lazım :işsiz:
Şimdi ışıkta bilmiyorum nasıl çıkar yarın gündüz çekip atarım tabi ki
İşte o mat kahveyi bi kuaför yaptı bana daha önce demek ki yapan yapıyo

Dayanılmycak gibi değil ama istediğim gibi olmadığını görünce çıldırıyorum
1 ay mı bekliyim sence çünkü haftasonu gifip boyatmayı düşünüyodum açıkcası
Keske bekleseydim ah bu sabırsızlığım yada resimle gitseydim dediğin gibi

Dediğim gibi canım hafta sonuna kadar iyi bak saçlarına en azından.
Olmadı haftasonu kendi rengine döndür ya da istediğin rengi yapsınlar olacak gibiyse
Yalnız istediğin ton küllü sarının bir tonsa anlattığın kadarıyla saçın alt tonu kızıl olduğu için çooo..k zor.
Yani orjinal kumral gibiyse zor

7193109-3890.jpg

Benim istediğim buydu mesela

Dediğim gibi canım hafta sonuna kadar iyi bak saçlarına en azından.
Olmadı haftasonu kendi rengine döndür ya da istediğin rengi yapsınlar olacak gibiyse
Yalnız istediğin ton küllü sarının bir tonsa anlattığın kadarıyla saçın alt tonu kızıl olduğu için çooo..k zor.
Yani orjinal kumral gibiyse zor

7193109-3890.jpg

Benim istediğim buydu mesela
çok hoşmuş
Bende şu renkler gibi istiyodum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 141
  • image.webp
    image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 144
çok hoşmuş
Bende şu renkler gibi istiyodum

Canım güzelde sen nasıl bir kuaföre gittin ya bunlar çok kolay renkler :(
Ben pek anlamam ama kızıllığı alan kimyasallardan ekliyolarmış boyayı karıştırdıkları sıvının içine.
Çok basit bir yere gittiysen normal boya için kullanılan o kimyasaldan atmış demek ki...

Boya alip kendin yapsaydin keske. Daha az risk olurdu zor bir renk degil

Kizlar bende mat kahve istiyorum diyodum salak kuaforler oyle bir renk yapiyodu ki ışıkta dipler turuncu parliyordu hele 1 2 yikamada nasik aciliyodu. Gecen 2 boyamami ilk kez evde kendim yaptım. Yillardir kuafore gidiyorum boyle guzel mat kahve yapamadilar. Koleston 4 numara aldim 2 kutu harika oldu. Gecenlerde 5 ini aldim 4 numara koyu oldu diye hele o tam istediğim gibi oldu. Bundan sonra evde boyucam sari istemedigim sürece yillardir paralarim çarçur oldu kuaforlerde :63:

Kizlar bende mat kahve istiyorum diyodum salak kuaforler oyle bir renk yapiyodu ki ışıkta dipler turuncu parliyordu hele 1 2 yikamada nasik aciliyodu. Gecen 2 boyamami ilk kez evde kendim yaptım. Yillardir kuafore gidiyorum boyle guzel mat kahve yapamadilar. Koleston 4 numara aldim 2 kutu harika oldu. Gecenlerde 5 ini aldim 4 numara koyu oldu diye hele o tam istediğim gibi oldu. Bundan sonra evde boyucam sari istemedigim sürece yillardir paralarim çarçur oldu kuaforlerde :63:
Keske kendim boyasaydım

Canım güzelde sen nasıl bir kuaföre gittin ya bunlar çok kolay renkler :KK43:
Ben pek anlamam ama kızıllığı alan kimyasallardan ekliyolarmış boyayı karıştırdıkları sıvının içine.
Çok basit bir yere gittiysen normal boya için kullanılan o kimyasaldan atmış demek ki...
Çok basit biyer değildi ki normal biyerdi

Boya alip kendin yapsaydin keske. Daha az risk olurdu zor bir renk degil
Keske....
Çok pişmanım başım ağrıyo geceden beri

Kızlar resim koydum ışıkta daha açık çıktı sanki

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 106
  • image.webp
    image.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 92
Canım benim bence o kadar takacak kadar bozukluk yok rahat ol bi müddet bekle sonra başka kuafore gidersin hatta istediğin rengi kendin bile evde boyayabilirsin

Canım benim bence o kadar takacak kadar bozukluk yok rahat ol bi müddet bekle sonra başka kuafore gidersin hatta istediğin rengi kendin bile evde boyayabilirsin
Öylemi diyosun ama bide fotoda yine iyi ,ışıkta turuncular parlıyo küllü mü boyamam lazım onların gitmesi için

Yok bence küllü yapma koyu kahve tonları iyidir canım tutturması da kolay ama
eğer çok da kafana taktıysan yıpranmasın diye bi müddet bekle yoksa bence kötü değil
Bekle yakma yıpratma saçını sonra kuaföre gidersin o zaman işin ehline

Yok bence küllü yapma koyu kahve tonları iyidir canım tutturması da kolay ama
eğer çok da kafana taktıysan yıpranmasın diye bi müddet bekle yoksa bence kötü değil
Bekle yakma yıpratma saçını sonra kuaföre gidersin o zaman işin ehline
Uçlarına ışıltı attrcaktım ama tmm o zaman böyle kullanayım biraz şimdi bunu. Üzerine attrsam nasıl olur bilmiyorm

Back
X