• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Çıldırmak üzereyim (derdim saçlarım)

Yeni resim koyuyorum şimdi evde çektim bunları hiç bu rengin üzerine sarı ışıltı olur mu ya:(((

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 82
  • image.webp
    image.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 82
Bu kuaför tam mahkemelik aslında beyninde bi sorun vardı bence çünkü dedalarca söyledim turunculuk istemediğimi
Bapiyim benn. Şindi hafta sonu gidiyim öi başka bi kuaföre çok munyıpranır saçlarım:((((((((

Dediğim gibi canım hafta sonuna kadar iyi bak saçlarına en azından.
Olmadı haftasonu kendi rengine döndür ya da istediğin rengi yapsınlar olacak gibiyse
Yalnız istediğin ton küllü sarının bir tonsa anlattığın kadarıyla saçın alt tonu kızıl olduğu için çooo..k zor.
Yani orjinal kumral gibiyse zor

7193109-3890.jpg

Benim istediğim buydu mesela
Çok güzel bir renk bu.
Kuaforler hangi rengi boyayabiliyorsa onu boyuyor sadece.sen de zannediyorsun ki istediğim renk olacak:duduk:

Offf ya gitmeyi düşündüğüm kuaför iyi bi yer yani en azından kaliteli boya kullanırlar diye düşündüm market boyalarından daha iyi değilmidir

Ha buarada kulağının göründüğü fotoda güzel görünüyor rengi

Kutunun üstündeki renklere bak biraz daha koyusu tutar ona göre boya alırsın ama sen pek pimpiriklisin kuaföre git en iyisimi :)
Evet sorma valla rüyalarıma giriyo artık gidiyim ama iyice bi korkutayım bak diyim ben bi kuaförle mahkemelik oldum ona göre turuncu istemiyorum:KK20:

Çok yıpranır mı saçım kızlar kuaföre gittiğimde boyadan önce badem yağı filan sürsem?

Back
X