- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
Başka fikri olan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorununu hallettin mi?Başka fikri olan
Hallettin mi sorununu canim?Başka fikri olan
Yok yıpranır diye boyatmadım tekrarHallettin mi sorununu canim?
Bi kuafor atasozu derdi kuaforde saca yapilan her islem saci yipratir yani evde de boyasan kuaforde de boyatsan ayni sey bence ben 3-4 boyadir kendim hallediyorum ve ciddi bakim gerektiren bi sacim var rofle vs. o donem attigin fotografa baktim biraz kizillik var evet kuaforler genelde kahveye kizil koyuyor cunku kahve tonlari yikadikca yeseriyor :)) bence iyi marka bi boya alip boya gitsin davines, igora, inoa bunlardan genelde memnunlar.Yok yıpranır diye boyatmadım tekrar
Ama epey zaman geçtiönümüzdeki günlerde tekrar boyatabilirim istediğim renge inş
Yani kendimde alıp boyamak isterdim ama ne market boyalarına güvenebiliyorum nede doğru rengi tutturabiliyorum
çikolata kahve istemişsin . ama açık renk yapmışlar. 1 ayda yıkanınca renk değişti mi yeni foto var mı.Yeni resim koyuyorum şimdi evde çektim bunları hiç bu rengin üzerine sarı ışıltı olur mu ya((
Iyice kullu istiyorsa gumus gri boya ekleyebilir bence turunculugu aliyor yada igora 0.22 turuncu azaltici cok az. inan kuaforden daha guzel yaparsin Elif.Saça açıcı uygulanmamış çok ciddi bir yıpranma olacağını sanmıyorum. Ciddi turuncu yapmış, herkese kuaför ruhsatı vermeseler keşke.
Tekrar bi kuaförle uğraşmaktansa kendin boyasan daha iyi çünkü kolay bir renk. Küllü koyu kumral almanı öneririm. Benim doğal rengim koyu kumral, kahve geçen tüm renkler çok koyu siyaha yakın düşüyor, iyice karartırsın bilgin olsun.
Yok çikolata kahve istemedim onun içinde kızıllık var bildiğim kadarıyla ben mat koyu kahve istedimçikolata kahve istemişsin . ama açık renk yapmışlar. 1 ayda yıkanınca renk değişti mi yeni foto var mı.
beren saat in kendi saç rengi değil mi. boya yapmıyor biliyorum .
Haklısın herkes yapamıyo işteSaça açıcı uygulanmamış çok ciddi bir yıpranma olacağını sanmıyorum. Ciddi turuncu yapmış, herkese kuaför ruhsatı vermeseler keşke.
Tekrar bi kuaförle uğraşmaktansa kendin boyasan daha iyi çünkü kolay bir renk. Küllü koyu kumral almanı öneririm. Benim doğal rengim koyu kumral, kahve geçen tüm renkler çok koyu siyaha yakın düşüyor, iyice karartırsın bilgin olsun.
Bunları ilk defa duyuyorum o kadar bilgisizim bu konuda yani:)bunları nereden bulabilirim pekiIyice kullu istiyorsa gumus gri boya ekleyebilir bence turunculugu aliyor yada igora 0.22 turuncu azaltici cok az. inan kuaforden daha guzel yaparsin Elif.
Valla ben de is başa dusunce ogrendimBunları ilk defa duyuyorum o kadar bilgisizim bu konuda yani:)bunları nereden bulabilirim peki