çıldırmak üzereyim lütfen yardım :(

yonca28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
24
5
36
merhabalar
6 ay önce yeni bir işe başladım burada şirketin gözde bekarı arkadaş tarafından farkedilip 3 ay sonra etrafımda dolanmaya başladı ve ben dürüstlük abidesi ona doktorların çocumun olmayacağını söylediklerini söyledim baştan herşeyi bilsin istedim oda bu durumun sorun olmayacağını söyledi ikimizin arasında kalacağını söyledi ve sevgili olduk. başta herşey gayet güzeldi fakat şirkette dahil ilişkimizi saklıyordu sürekli derken gitmiş ablasına söylemiş benim durumumu ve tipik aile örneği beni istemediler sonra kavgalar huysuzluklar başladı aramızda kaçmaya başladı sonra ben ayrıldım bu sefer tekrar peşime düşütü barıştık fakat bu sefer beni arayıp sormuyo ben aramazsam konuşmuyoruz arayınca tersliyo kızıyo bunaltıyosun diyor bi ayrılıp bi barışıyoruz derken şimdi yine ayrıldık şimdide bana düşmanmışım gibi davranıyo hiç bi suçum yokken bu davranışları beni kahrediyo ne yapmalıyım bi akıl verin lütfen ne onla olabiliyorum ne de onsuz yanında birini görücem diye ödüm kopuyor:KK17:

Ailesinin lafına bakan biri ile zor...
Birini bulduğu anda senin ipini çeker bu.
Sana tavsiyem, ondan önce sen davran. Hayatından çıkar onu.

Malesef mutlu bir son göremedim ben. 3 aydir berabersiniz yalnis anlamadiysam. Fazla bir zaman degil, en azindan emeginiz cok yok, unutun gitsin.

Kendisinin kaç tane çocuğu olmuş ki kısır olmadığına kendini inandırıp ailesinin ağzına bakmış ??? Terbiyesiz insanlar ! Uzak dur hiç bulaşma seni öyle de kabul eden biri çıkar elbet karşına.

Sevgilin seni korumamıs korumiycaktir.Boyle gitmezki canim olmaz Allah yardimcin olsun unutman gerek birakman ve sabretmen . Ne oldum dememeli ne olcam demeli onlarda ceker.

Çok mutsuzum. Kendimi çok kötü hissediyorum . 4 yıl önce biriyle tanismistim. Yaşının büyük olması sebebiyle sevgili olamayı istemedim ama süreç bizi ayirmadi. Arkadaş gibi konuşurken alıştık birbirimize ancak isim koymaya korktum. Çünkü ailem onaylamayacakti. 4 yılda nadiren yan yana geldik ayrı şehirlerde olduğumuz için. Ancak her gün telde iletişim kuruyorduk. Gelelim olayın sonuna. Tatile yanına cagirdi yazligina gittim. 3 gun her şey çok güzeldi. Son gece telefonla ugrasiyordu, kimle yazisiyosun bakim dedim göstermedi önce. Ama sonra zorla verdi. Bi baktım. Bir sürü turist bayanla yazisilmis. Türk bayanlar da var. Kadınlar dekolteli fotoğraflar yollamiş. Dedimki ne demek bu. Onlar öylesine dedi senin gibi değiller dedi. O halde ver silecem dedim. Bir türlü sildiremedim. Vermedi telefonu. Ayrıca sesli konusmusum, kapıyı hızlı örtmusum, onu seçkin insanlara rezil etmişim. Ertesi gün apar topar esyalarimi topladı kendisi beni evime yolladi. Köylü akıllı dedi. Medeni ol dedi. Hem sahipleniyor, hem hayatıma karışıyor, beni kiskaniyor. Ama ben ona karisamiyorum. Hangi bayan bu olaya tepkisiz kalabilir ki. Benı evinden kovacak kadar ne yaptım.

Çok mutsuzum. Kendimi çok kötü hissediyorum . 4 yıl önce biriyle tanismistim. Yaşının büyük olması sebebiyle sevgili olamayı istemedim ama süreç bizi ayirmadi. Arkadaş gibi konuşurken alıştık birbirimize ancak isim koymaya korktum. Çünkü ailem onaylamayacakti. 4 yılda nadiren yan yana geldik ayrı şehirlerde olduğumuz için. Ancak her gün telde iletişim kuruyorduk. Gelelim olayın sonuna. Tatile yanına cagirdi yazligina gittim. 3 gun her şey çok güzeldi. Son gece telefonla ugrasiyordu, kimle yazisiyosun bakim dedim göstermedi önce. Ama sonra zorla verdi. Bi baktım. Bir sürü turist bayanla yazisilmis. Türk bayanlar da var. Kadınlar dekolteli fotoğraflar yollamiş. Dedimki ne demek bu. Onlar öylesine dedi senin gibi değiller dedi. O halde ver silecem dedim. Bir türlü sildiremedim. Vermedi telefonu. Ayrıca sesli konusmusum, kapıyı hızlı örtmusum, onu seçkin insanlara rezil etmişim. Ertesi gün apar topar esyalarimi topladı kendisi beni evime yolladi. Köylü akıllı dedi. Medeni ol dedi. Hem sahipleniyor, hem hayatıma karışıyor, beni kiskaniyor. Ama ben ona karisamiyorum. Hangi bayan bu olaya tepkisiz kalabilir ki. Benı evinden kovacak kadar ne yaptım.
bunların hepsi aynı galiba sana herşeyi yasaklar kısıtlar ama sen bi karış bunaltıyosun bunalıyorum olur hiç takma kafana kendisinin ne mal olduğunu belli etmiş aslında sana hızla kaç kurtul bu adamdan diyecem ama bende yapamıyorum işte . sen kötü yada yanlış bişey yapmamışsın için rahat olsun ha yaptığın tek yanlış onunla tatile gitmek olmuş bi daha sakın yapma . amadem bu kadar medeni sen yapsan ne yapardı acaba gerçi midesiz hazmederdi kesin

Sevgilin seni korumamıs korumiycaktir.Boyle gitmezki canim olmaz Allah yardimcin olsun unutman gerek birakman ve sabretmen . Ne oldum dememeli ne olcam demeli onlarda ceker.
deli olucam her gün burun burunayız hem bana kötü davranıyo sanki ben suçluymuşum gibi hemde hayatında biri olduğunu düşünüyorum anlamıyorum hiç bi şey hissetmedi bu kadar yalanmı hiç mi bi değerim yok gerçekten kahroluyorum

Seçkin insanlara rezil etmek, köylü, medeni... Bu tür kelimeler söylüyorsa sana, aranız düzelse bile ileride tekrar sorun olarak karşınıza çıkma olasılığı çok büyük. Seni medeni bulmayan yanına da yakıştıramaz. Yaşadım biliyorum. Seni gerçekten seven değer veren biri fotoğrafları silmek istediğinde anlayışla karşılar. Ki ciddi düşünen biri zaten senden başakasıyla dekolteli fotoğraf attıracak şekilde konuşmaz. Ya çok kızmış eşyalarını toplamış ya da artık sıkılmış gitmeni istemiş. Aranızdaki ilişkiyi bilemem ama bana bazı şeyler ters gibi geldi.

Back
X