Çok mutsuzum. Kendimi çok kötü hissediyorum . 4 yıl önce biriyle tanismistim. Yaşının büyük olması sebebiyle sevgili olamayı istemedim ama süreç bizi ayirmadi. Arkadaş gibi konuşurken alıştık birbirimize ancak isim koymaya korktum. Çünkü ailem onaylamayacakti. 4 yılda nadiren yan yana geldik ayrı şehirlerde olduğumuz için. Ancak her gün telde iletişim kuruyorduk. Gelelim olayın sonuna. Tatile yanına cagirdi yazligina gittim. 3 gun her şey çok güzeldi. Son gece telefonla ugrasiyordu, kimle yazisiyosun bakim dedim göstermedi önce. Ama sonra zorla verdi. Bi baktım. Bir sürü turist bayanla yazisilmis. Türk bayanlar da var. Kadınlar dekolteli fotoğraflar yollamiş. Dedimki ne demek bu. Onlar öylesine dedi senin gibi değiller dedi. O halde ver silecem dedim. Bir türlü sildiremedim. Vermedi telefonu. Ayrıca sesli konusmusum, kapıyı hızlı örtmusum, onu seçkin insanlara rezil etmişim. Ertesi gün apar topar esyalarimi topladı kendisi beni evime yolladi. Köylü akıllı dedi. Medeni ol dedi. Hem sahipleniyor, hem hayatıma karışıyor, beni kiskaniyor. Ama ben ona karisamiyorum. Hangi bayan bu olaya tepkisiz kalabilir ki. Benı evinden kovacak kadar ne yaptım.