cıldırmak üzereyim tuvalet eğitimini yüzünden

disikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
368
32
98
Ankara
oğlum ocak doğumlu 2011 hala tuvaletini ogretemedim hala diyorum çünkü 1 aydan fazladır ugrasıyorum ve artık gercekten yoruldum ben gotürürsem yapıyor goturmezsem hıc söylemiyor direk altına yapıyor ve yaptıktan sonra söylüyor sizce ne yapmalıyımm:((((nasıl yapmadan bana soylemesini saglayabilirim:84::84::84::84::84:

oğlum ocak doğumlu 2011 hala tuvaletini ogretemedim hala diyorum çünkü 1 aydan fazladır ugrasıyorum ve artık gercekten yoruldum ben gotürürsem yapıyor goturmezsem hıc söylemiyor direk altına yapıyor ve yaptıktan sonra söylüyor sizce ne yapmalıyımm:((((nasıl yapmadan bana soylemesini saglayabilirim:84::84::84::84::84:

canim belki hala hazir degildir bence biraz ara vermelisin. 3 hafta belki 1 ay.
Gunduzleri baglamiyorsan belki bezden sIkIr bu sure zarfinda sende bez istemiyorsan
tuvaletini soyle dersin. Birde etrafinda bebek varsa onu gosterip bezi sadece bebeklerin
kullandigini anlatirsin belki Ise yarar

benim kızımda 2011 mart 13 doğumlu
1.5 yaşını geçince annem hep altını açık bırakmış
ben çalıştığım için ilgilenemiyorum
bir kaç kez halıya falan yapmış ama
sonra kendi aklınca yanlış olduğunu anlamış galiba
sonra saklanmaya başlamış hep mmasaların altına girip yapmış
sonrada kendiliğinden kesti 2 ayı bulmadı
aşşa yukarı 1,5 yaşından sonra söyledi çok şükür
anlamadığımız bişey var geceleride yapmıyor hep kuru kalkıyor
gece nasıl yapmıyor onada biz hayret ediyoruz
hayırlısı bakalım sende çok bunaldıysan dene bir bakalım
halım falan kirlencek deme yoksa hiç öğrenmiyorlar
3- 3.5 yaşında çocuklar var çevremde halen bez kullanıyorlar
tavsiye ederim canım
Allah yardımcın olsun

benim kızımda subat 2011 dogumlu.tuvaletını ogrendı sukur.masallah kendıde soyluyor.inanmazsınız belkı ama son 3ayda 4 kere ara verdık 1 hafta 10 gun.hıc ogrenmeyecek gıbı gelıyordu.hıc kızmayın sabredın bırden atlatıyor.en son ugrasımızda 3.gunde gece gunduz bıraktık bezi.ilk once anlatın.ben 1 gun her yapısta sevdıgı bır seyı verdım sakız meyve her neyden hoslanıyorsa.buda etkılı oldu.emın olun ogrenıyorlar.yılmayın cok buyuk rahatlıkk.Allah yardımcınız olsunn

meraba kızlar 2cocuk annesıyım ogluma 1.5yasında tuvalete alıstırdım gunduzlerı bez baglamadım yarım saatde bır wc yw goturdum sureklı cısı yoksada goturdum ben wcye gıderkende yanıma alıstırma sandaıyesıne oturtdum cıs yapalımmı dıye konusdum devamlı.evet benım halımda bıkac kez cıs yaptı.altınada yaptı yaptıkdan sonra cısını gosterırdı yaptım gıbısıne.burda sabır cok onemlı.15 gun evden cıkmadım ara verdıgınde unutuyo dıye dısarıya gıtmedık 15 gun 20 gunde cok sukur alıstı.bunun en omemlısı sabır sabırrr ınsan cıldırma derecesıne gelıyo ama ogretmek ıstıyosan sabırlı olcaksın,oglum suanda 5 yasında 1yasında da kızım var yaza ınslh kızımı cıse alıstırmayı dusunuyorum

Back
X