Çıldırmak üzereyim!!

Bir yere gittiğimde zaten mama kaplarını doldurup çıkarım.
Ama şimdilerde mama kaplarını hep dolu tutuyorum. Azar azar yiyorlar bitince tekrar dolduruyorum. Diğer türlü sanırım gözleri doymuyordu :))
Sürekli mama istiyorlardı şimdi gayet sakinler.

Sanırım birbirlerini kıskanıyorlar :) yada diğer çok yiyen kedi ona mama kalmayacağını sanıp bitiriyor. Ben de çözümü mama kaplarını dolu tutmakta buldum. İkisi de azar azar yiyor dikkatimi çekti.

Aynen öyle en sağlıklısı da o bence canları isteyince gidip yesinler benim kızım hep öyle gider kıtır kıtır yer canı istediginde :)

Sanırım birbirlerini kıskanıyorlar :) yada diğer çok yiyen kedi ona mama kalmayacağını sanıp bitiriyor. Ben de çözümü mama kaplarını dolu tutmakta buldum. İkisi de azar azar yiyor dikkatimi çekti.
Eninde sonunda alışiyorlar

Ara sıra yemediğinde kuru mamayı elimden veriyordum yiyecek mı diye,onzaman yiyordu ufak olan. Ama alışmadı :)
Şimdi düzene soktum gayet iyi gidiyoruz mama konusunda.
İyi yapmışsınız direnmekte :) ya çok tatlılar hepsi

Aynen öyle en sağlıklısı da o bence canları isteyince gidip yesinler benim kızım hep öyle gider kıtır kıtır yer canı istediginde :)

Evet ben büyük kedim çok yiyor diye kapları dolu bırakmıyordum. Ama meğerse mama kalmayacak diye yiyip bitiriyormuş. Mama kabı dolu olunca nerdeyse mamanın yüzüne bile bakmıyor :))
Çok şükür düzeldi ne çektim anlatamam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…