Çıldırmak üzereyim

Acaba adam varlıklı diye mi annen ayrılmanızı istemiyor .

Cok uzulerek soyluyorum ki o da var. Utaniyorum boyle olmasindan.
Surekli aileme hediyeler biseyler. Herkesin gozunu boyamak icin. Kardesime laptop almis o kadar dedim almayacaksin diye. Almis. Evde gordum goturup verdim.gene vermis. Ben boyle birini istemiyorum. Ailem boyle oldugu icin cok uzgunum.

Cok uzulerek soyluyorum ki o da var. Utaniyorum boyle olmasindan.
Surekli aileme hediyeler biseyler. Herkesin gozunu boyamak icin. Kardesime laptop almis o kadar dedim almayacaksin diye. Almis. Evde gordum goturup verdim.gene vermis. Ben boyle birini istemiyorum. Ailem boyle oldugu icin cok uzgunum.
Bu hayat senin canım istemiyorsan ver yüzüğü eline ailen de 1,2 ay söylenir sonra unuturlar .
Kimseyle parası var diye evlenmek zorunda değilsin o pc yi al kafasına fırlat.
Alma dediysem alma arkadaş ne öyle rüşvet gibi .

Konu sahibi size kendimi anlatayim belki cesaretlenirsiniz ;)
Subatta nikahim oldu mayista dugun olacakti
Nisanda ayrildim
Dugun ev esyalar gelinlik hersey hazirken ayrildim
Kagit uzerindeki evliligim neredeyse 2 sene devam etti sonra bosanma gerceklesti. Bos yere strese girdim
Ama en azindan bir evlilik hayatim olmadi ayni evi paylasmadan kurtuldum

Bu hayat senin canım istemiyorsan ver yüzüğü eline ailen de 1,2 ay söylenir sonra unuturlar .
Kimseyle parası var diye evlenmek zorunda değilsin o pc yi al kafasına fırlat.
Alma dediysem alma arkadaş ne öyle rüşvet gibi .

Alma dedim defalarca kavga ettik. Sadece o degil digerleri de oyle. Aileme de almayin diyorum almayin almayin. Yok yok yok aliyolar.biktim hepsinden.
Evlenmem atmak istiyorum nisani bir an once.Gelinlik bakacaktik icimdne gelmedi hep erteledim. Zorunda miyim ya zorunda miyim. Annem sabah gelmis sana biri bisey yapti hocaya goturelim seni vs.
Boyleler. Ben ne anlatayim bunlara.

başka bi aile büyüğü yokmu seni anlayacak. umarım bi an önce kurtulursun

Çok beğendiyseniz siz evlenin, siz onun parasına puluna aşık oldunuz. İstemiyorum diyorum anlamıyorsunuz. Vs vs. Damardan gir.

Konu sahibi size kendimi anlatayim belki cesaretlenirsiniz :KK66:
Subatta nikahim oldu mayista dugun olacakti
Nisanda ayrildim
Dugun ev esyalar gelinlik hersey hazirken ayrildim
Kagit uzerindeki evliligim neredeyse 2 sene devam etti sonra bosanma gerceklesti. Bos yere strese girdim
Ama en azindan bir evlilik hayatim olmadi ayni evi paylasmadan kurtuldum

Allah yuzune bakmis. Senin adina cok sevindim. Ayni evi paylasmadan ayrilmissin ya suan o kadar iyi anliyorum ki. Aylar once nikah yapsaydik ayni evde olmak istemezdim bugun.
Ben de cekip gidicem ama ailem tuhaf. O zaten baslibasina sorun. Sadece kendimi cok yalniz hissediyorum. Daha fazla uzatmamin ertelememin anlami var mi
Hemen bitsin. Nelerle karsilasicam gercekten bilmiyorum.

Alma dedim defalarca kavga ettik. Sadece o degil digerleri de oyle. Aileme de almayin diyorum almayin almayin. Yok yok yok aliyolar.biktim hepsinden.
Evlenmem atmak istiyorum nisani bir an once.Gelinlik bakacaktik icimdne gelmedi hep erteledim. Zorunda miyim ya zorunda miyim. Annem sabah gelmis sana biri bisey yapti hocaya goturelim seni vs.
Boyleler. Ben ne anlatayim bunlara.
Sizin adınıza çok üzüldüm .
Ya almayın dediginiz halde aileniz nasıl alır.
Ilerde bu adam size bunu lafını yapmaz mi ?
Ailen ıstemedigin halde pc yi aldı bir pc ye tavladım gibi ....
Gerçekten senin için üzüldüm, aileni karşıma al ne olursa olsun .

Sizin adınıza çok üzüldüm .
Ya almayın dediginiz halde aileniz nasıl alır.
Ilerde bu adam size bunu lafını yapmaz mi ?
Ailen ıstemedigin halde pc yi aldı bir pc ye tavladım gibi ....
Gerçekten senin için üzüldüm, aileni karşıma al ne olursa olsun .

Nasil alir ben anlamiyorum. Anneme hediyeler. Kadinlar gununde anneme yok mutfak robotu yok bilmem ne. Igrenc ya. Ailemin hemen atlamasi. Utanc duyuyorum keske hep okudugum yerde kalsaydim. Eve hic gelmeseydim.
Cok tesekkur ederim. Bu is zaten olmayacak sadece bu kadar mi zor

Allah yuzune bakmis. Senin adina cok sevindim. Ayni evi paylasmadan ayrilmissin ya suan o kadar iyi anliyorum ki. Aylar once nikah yapsaydik ayni evde olmak istemezdim bugun.
Ben de cekip gidicem ama ailem tuhaf. O zaten baslibasina sorun. Sadece kendimi cok yalniz hissediyorum. Daha fazla uzatmamin ertelememin anlami var mi
Hemen bitsin. Nelerle karsilasicam gercekten bilmiyorum.
Annem haric kimse destegim degildi inanin. Hatta herkes totosunu dondu bana. Is arkadaslarim, sosyal cevrem, annemin salak akrabalari herkes ama herkes totoyu dondu. Isten ayrildim eve tikildim 9 ay. Baska is aradim isverenim bile engel oldu. Sirf eski nisanlimla ayni yerde calisiyordum diye. Ben bunlari atlattiysam siz daha iyi yol alirsiniz.

Annem haric kimse destegim degildi inanin. Hatta herkes totosunu dondu bana. Is arkadaslarim, sosyal cevrem, annemin salak akrabalari herkes ama herkes totoyu dondu. Isten ayrildim eve tikildim 9 ay. Baska is aradim isverenim bile engel oldu. Sirf eski nisanlimla ayni yerde calisiyordum diye. Ben bunlari atlattiysam siz daha iyi yol alirsiniz.

Keske annem yanimda olsaydi da geri kalani sirt cevirseydi. Bir kisi bile hele anne o kadar onemli ki. Bana bir nefes bir destek bana uzanan bir el. Hic bisey yok.
Tek basimayim. Insallah bir an once kurtulurum yoksa gercekten cildircam.
Cok tesekkur ederim mesajin bana cesaret verdi arkadasim.

Hiçbir şey senin bundan sonraki hayatından önemli değil gerçekten.İnşallah kurtulursun.Gerekirse isyan etmek gerek

Böyle durumlarda biraz deli gözü kara olmak lazım başka türlü anlamazlar.
Konu sahibi dik durup kararlı olacaksın istemiyorum bitti bu kadar.
Nikâh günü herkesin içinde hayır derim olur biter o zaman cümle aleme rezil olursunuz de tehdit et.
Sonuçta kimse zorla evet dedirtemez kendi isteğinizle mi diye soruyor memur.
Bence karşı tarafa da kendi ailene de böyle söyle en fazla 1 2 hafta ısrar ederler.Sonra senin kararli olduğunu görüp kapar herkes çenesini.

Gerçekten saçma bi ülkede yaşıyoruz adı üstünde nişanlılık.
Tanıma evresi yani.
Ama bizde namus meselesine dönüyor olay sonra gelsin boşanmalar mutsuz kadınlar.
Ailelerde çok tuhaf cidden.Biricik evladin ya ötesi var mı kimseden daha önemli değil yani evladin evlenmese ömür boyu bekar kalsa nolur ki mutlu olsun yeter ki ?

Aa ama yok etrafa zengin damat şaşalı düğün diye hava atmak varken kim düşünür genç bir kızın mutsuzluğunu!

Nişan olayı zaten bunun için değil midir? Tarafların uygun olup olmadığını anladığı süreç. İstemediğin biriyle evlenip sonradan boşanmaktansa nişandan ayrılmak daha mantıklı.

Back
X