Cildirmak uzereyim

Bu kadarsin işte !. Millet gibi onun bunun yalaması olmadigim için 89 puanla mülakattan elendim . Yazıklar olsun sana .

Terbiyesizlik etmeyin.
2015de eşim 90la atandı ben de 2016da 91le atandım. Kimsenin de yalaması değiliz. On yıllık öğretmenlik deneyimimiz de vardı. Adam akıllı çalışamadan atandık hatta.
Hakkımızla atandık.
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş olmasın

Terbiyesizlik etmeyin.
2015de eşim 90la atandı ben de 2016da 91le atandım. Kimsenin de yalaması değiliz. On yıllık öğretmenlik deneyimimiz de vardı. Adam akıllı çalışamadan atandık hatta.
Hakkımızla atandık.
2015 2016 da mülakat mi vardı boş boş konuşuyorsunuz

Terbiyesizlik etmeyin.
2015de eşim 90la atandı ben de 2016da 91le atandım.
Hakkımızla atandık.

Allah herkesin kalbine göre veriyor. Cevaplarinizdan eğitimci olduğunuz ve 2 kelime öğrettiysem hakkimi alırım kafasinda olmadığınız zaten çok belli.
Allahta size nasip kısmet etmiş ❤
Kimisi öğretmenliği geç insan bile olamamış. Ne kadar avam, sığ olduğu ortada..
Size ve eşinize başarılar diliyorum. Umarım çok daha iyi yerlere gelirsiniz 😍

Atanamayanlarin genel cevabı; puanım yuksekte torpil vardı torpil 😏
Ben 12 yıllık öğretmenim bizim dönemimizde ve bundan 2 3 yıl öncesine kadar KPSS den puan alırdın genel kültür genel yetenek ve eğitim bilimlerinden ve atanırdın. Ancak şu an gerçekten daha zor alan sınavı da eklendi ve mülakatlarda torpil olup olmadığı da meçhul o nedenle kıyaslamak doğru değil bence o sistemle bu sistemi. Konu sahibinin üslübu yanlış o ayrı

Terbiyesizlik etmeyin.
Hakkımızla atandık.
Ben 12 yıllık öğretmenim bizim dönemimizde ve bundan 2 3 yıl öncesine kadar KPSS den puan alırdın genel kültür genel yetenek ve eğitim bilimlerinden ve atanırdın. Ancak şu an gerçekten daha zor alan sınavı da eklendi ve mülakatlarda torpil olup olmadığı da meçhul o nedenle kıyaslamak doğru değil bence o sistemle bu sistemi. Konu sahibinin üslübu yanlış o ayrı

Allah herkesin kalbine göre veriyor. Cevaplarinizdan eğitimci olduğunuz ve 2 kelime öğrettiysem hakkimi alırım kafasinda olmadığınız zaten çok belli.
Allahta size nasip kısmet etmiş ❤
Kimisi öğretmenliği geç insan bile olamamış. Ne kadar avam, sığ olduğu ortada..
Size ve eşinize başarılar diliyorum. Umarım çok daha iyi yerlere gelirsiniz 😍
Çok teşekkür ederin.
Özellikle eşim idealisttir.
Fen lisesi müdüründen teklif gelince oraya başvurdu artık fen lisesinde istediği gibi hevesli öğrencileri var. Şu saat oldu onların sorularıyla boğuşuyor.
Ha ama sağda solda derece merece hava atmaz asla.
Dershanede çalışırken de özel ders verdiği öğrencisi ilk 30a girmişti bir gün duymadım ağzından.
Mesleğine aşık olunca hava atma ihtiyacında değil.
Ben de elimden geleni yapıyorum ana eşim kadar birincil değil. Yine de çocuklarıma bir nebze yardımım olduysa ne mutlu bana

Konu sahibi asla eğitimci kişiliğinde değil . Egitimciye saygım sonsuzdur .Ama boylesi kapris ,bencillik musvettesi birine malesef saygi duyamam .Okumussunuzdur zaten herşey ortada.

Çok teşekkür ederin.
Özellikle eşim idealisttir.
Fen lisesi müdüründen teklif gelince oraya başvurdu artık fen lisesinde istediği gibi hevesli öğrencileri var. Şu saat oldu onların sorularıyla boğuşuyor.
Ha ama sağda solda derece merece hava atmaz asla.
Dershanede çalışırken de özel ders verdiği öğrencisi ilk 30a girmişti bir gün duymadım ağzından.
Mesleğine aşık olunca hava atma ihtiyacında değil.
Ben de elimden geleni yapıyorum ana eşim kadar birincil değil. Yine de çocuklarıma bir nebze yardımım olduysa ne mutlu bana
Vuhuuu braaaavooooooo aferin sanaaa

Merhabalar . Öncelikle herkese sabir ve sükûnet diliyorum bu kötü gunlerin bir an önce geçmesi için dua ediyorum .
Işyeri izin vermeyip çalışmak zorunda olanlara çok dua ediyorum sağlıkla bu süreci atlatalım diye . Lütfen yanlış anlamayın beni . Evinde oturuyorsun işte daha ne istiyorsun demeyin . Herkesin imtihanı kendine zor .
Keyfi sokaklarda gezene,işi olmadığı halde dışarı çıkana, bu virüsü ihmalkarligi yüzünden yayanlara asla hakkimi helal etmiyorum .
Tam 14 gündür evden çıkmadım . Ailemi görmedim . Tikildim kaldım eve . Bi taraftan hamileliğin verdiği duygusallık , bir taraftan eşimin zaten hep karantinada gibi yaşamasından dolayı bu durumu çok olağan karşılaması gün boyunca mecbur kalmadığı sürece asla yataktan çıkmaması , bir taraftan kpss hazirligim . Hepsi üst üste geldi . Annemlerle aramız 5 6 bina . Bari onlara gideyim dedim bu sefer eşim yok ya taşıyiciysan yok ya bi şey olursa sana bebeğe yada ailene diye cikartmadi ( normal zamanda asla gittiğim hicbir yere karışmaz) . Bende ağladım çok ağladım . Nefes alamıyorum . Yalniz hissediyorum . Delirecek gibiyim dört duvarın arasında. Eşimin bu tepkisi asla çıkamazsın demesi bana çok gereksiz geliyor . Sizde gerçekten size 4 5 bina uzaklıktaki ailenizi bile görmüyor musunuz
Evet görmüyoruz durumun ciddeyitinin farkında ol can sıkıntısı solunum sıkıntısından iyidir esin hakli

Üslubu insanı çıldırtıyor.
Elbette daha zor.
Ama mesleğinde gayet meşhur iki isim olan arkadaşım doğuda kazandılar mülakatı gittiler. Hakkıyla kazanan da çok. Hepsi torpilli demek de hakka girmektir bana göre.

Bizde haftalardır çıkmıyoruz canımız inanılmaz sıkılıyor normalde hep gezip tozan insanlardık o yüzden baya zor geldi ama bu hastalığın çaresi yok kalıcı hasar veriyor öldürüyor. Can sıkıntısı solunum cihazına bağlı kalıp ölmekten iyidir diyoruz. Annene sakın gitme onlarda taşıyıcılık olabilir. Kpss çalışıyorum diyorsun evde ona çalış. Kendini eğlendirecek hobi bul. İnternetten hobi malzemeleri alabilirsin. Bitki alıp onlara bak oyalanmaya çalış. Haline şükret keşke benim eşimde görevde olmak yerine evimizde olsaydı da onunla tüm gün dursaydım canım sıkılsaydı...

Yok artık dedirten konuşmalar yapıyor çoğu kişi artık. Bakınız gebesiniz de bağışıklık sisteminin %70i sağlam psikoloji ve moral motivasyon ile sağlanıyor diyor uzmanlar. Burda kadına yüklenenlere pes diyorum. Sağolsun sağlık bakanının ve ünlülerin köşklerinden seslendiği gibi halka evde kalın evde hayat var diye hoş ama pratik hayatta çoğu insan için boş laflarıyla konuşuyorsunuz. Birazda farklı çözüm önerileri ile yazılsa konu sahibine keşke. Kendini hasta hissetmiyorsan ve o kişide aynı şekilde ise yine tedbirini alarak maskeni tak ve bir 15 dakika bile olsa yürüyüş yapıp açık havada özlediğin kişiyle de vakit geçirmiş olursun hemde hamilesin sana yararı olur. Tedbir alalım takdir Allah'tan. Tedbirleri aldıktan sonra endişe ve paniğe sürüklenmeye hayatı bu denli zehir zindan etmeye götürecek kadar abartmayalım olayları zira çoğu şeyin başı stres kaygı. Şahsi fikrimdir.

Üslubu insanı çıldırtıyor.
Elbette daha zor.
Ama mesleğinde gayet meşhur iki isim olan arkadaşım doğuda kazandılar mülakatı gittiler. Hakkıyla kazanan da çok. Hepsi torpilli demek de hakka girmektir bana göre.

Adam kalkmış bana sen niye atamadın diyor. Siz kalkıp benim uslubumu mu sorguluyorsunuz?

Back
X