Cildirmak uzereyim

Burası senin nazlanacagin,insanların seni poh pohlayacagi bir yer degil.Sen bunaldıysan herkes bunaldı.Esin ailesini görmüyorken onu anlamak istemedin ,şimdi kendin için 14 günün hesabı ile konu aciyosun. Kendine bi bak insanlar gicik oldu artık konularına bencilligine. Sen cikamiyosan bizde çıkamıyoruz bu sana özel bi izolasyon değil. Biraz objektif bak kendini görmeye çalış sende sevmeyeceksin bu tavrını.

Konu sahibi asla eğitimci kişiliğinde değil . Egitimciye saygım sonsuzdur .Ama boylesi kapris ,bencillik musvettesi birine malesef saygi duyamam .Okumussunuzdur zaten herşey ortada.
Üsluba bir şey diyemem sınav sistemleriyle ilgili yorum yaptım. Son 2 3 yıldır öğretmenlikte atanmak kat be kat zorlaştı çünkü

Adam kalkmış bana sen niye atamadın diyor. Siz kalkıp benim uslubumu mu sorguluyorsunuz?
Ben şahane öğretmenim hepsi derecede derseniz derler.
Bir dönüp ciddi cidd kendinizi eleştirmelisiniz.
Kendinizde hata aramalı düzeltmelisiniz.
Anne olacaksınız bunu en başta çocuğunuz için yapmalısınız

Üslubu insanı çıldırtıyor.
Elbette daha zor.
Ama mesleğinde gayet meşhur iki isim olan arkadaşım doğuda kazandılar mülakatı gittiler. Hakkıyla kazanan da çok. Hepsi torpilli demek de hakka girmektir bana göre.
Orası öyle. Elbette atanan da var. Ama ne yalan söyleyim bizim ülkede işin içine mülakat girdi mi maalesef insan güvenemiyor🤷‍♀️ Üslup konusuna bir şey demiyorum aranıza girmeyim😄

Burası senin nazlanacagin,insanların seni poh pohlayacagi bir yer degil.Sen bunaldıysan herkes bunaldı.Esin ailesini görmüyorken onu anlamak istemedin ,şimdi kendin için 14 günün hesabı ile konu aciyosun. Kendine bi bak insanlar gicik oldu artık konularına bencilligine. Sen cikamiyosan bizde çıkamıyoruz bu sana özel bi izolasyon değil. Biraz objektif bak kendini görmeye çalış sende sevmeyeceksin bu tavrını.
Yahu gicik olan okumasin konumu . Gozunuz gormuyor mu konunun kimin açtığını ? Bende size gıcık oluyorum . Cevap vermiyorum yazdıkça yazıyorsunuz hırsla

Yok artık dedirten konuşmalar yapıyor çoğu kişi artık. Bakınız gebesiniz de bağışıklık sisteminin %70i sağlam psikoloji ve moral motivasyon ile sağlanıyor diyor uzmanlar. Burda kadına yüklenenlere pes diyorum. Sağolsun sağlık bakanının ve ünlülerin köşklerinden seslendiği gibi halka evde kalın evde hayat var diye hoş ama pratik hayatta çoğu insan için boş laflarıyla konuşuyorsunuz. Birazda farklı çözüm önerileri ile yazılsa konu sahibine keşke. Kendini hasta hissetmiyorsan ve o kişide aynı şekilde ise yine tedbirini alarak maskeni tak ve bir 15 dakika bile olsa yürüyüş yapıp açık havada özlediğin kişiyle de vakit geçirmiş olursun hemde hamilesin sana yararı olur. Tedbir alalım takdir Allah'tan. Tedbirleri aldıktan sonra endişe ve paniğe sürüklenmeye hayatı bu denli zehir zindan etmeye götürecek kadar abartmayalım olayları zira çoğu şeyin başı stres kaygı. Şahsi fikrimdir.
Burda bir çok hamile var , onlar neden söylenmiyor? Sorduğu soru şu durumda dışarı çıkmak bunun neresini anlayalım. Sağlık bakanı,uzmanlar çıkmayın diye bağırıyor. Bu konuda asla anlayış göstermem. Ben eşimden ayriyim aylarca eve gelemeyecek virüs yüzünden.Sorsan burda herkesin var derdi sıkıntısı. Dünya onun etrafında dönmüyor yani. Üstelik eşi bile çıkmamasından yana bizde aynısını söylüyoruz

Ben şahane öğretmenim hepsi derecede derseniz derler.
Bir dönüp ciddi cidd kendinizi eleştirmelisiniz.
Kendinizde hata aramalı düzeltmelisiniz.
Anne olacaksınız bunu en başta çocuğunuz için yapmalısınız
Sizde bu nefret dolu herkesi yargılayan ben mükemmelim psikolojim müthiş tavirlarinizi bırakmalısınız . Daha önce de söyledim 2 hafta önce bir isim vardı artık yok . Maaşım yatmadı . Evden çıkamıyorum . Hareket edemiyorum . Doktor kontrolune gidemiyorum her sey ust uste geldi dertlesmek istedim onu da mahvedip iyice strese soktunuz

Yahu gicik olan okumasin konumu . Gozunuz gormuyor mu konunun kimin açtığını ? Bende size gıcık oluyorum . Cevap vermiyorum yazdıkça yazıyorsunuz hırsla
Ilk konunla bu konunun celisecegini bilemedik. Kimse böyle yapmaz çünkü o yüzden okuduk ve şaskiniz anladin ?

Burda bir çok hamile var , onlar neden söylenmiyor? Sorduğu soru şu durumda dışarı çıkmak bunun neresini anlayalım. Sağlık bakanı,uzmanlar çıkmayın diye bağırıyor. Bu konuda asla anlayış göstermem. Ben eşimden ayriyim aylarca eve gelemeyecek virüs yüzünden.Sorsan burda herkesin var derdi sıkıntısı. Dünya onun etrafında dönmüyor yani. Üstelik eşi bile çıkmamasından yana bizde aynısını söylüyoruz
Ya ben size yok illa çıkacağım mi diyorum ? Herkes benimle aynı durumda mi aynı hassasiyette mi yoksa biz mi abartiyoruz diye soruyorum ben ne diyorum siz ne diyorsunuz

Sadece 10 dakika görmek istemiştim dokunmadan uzaktan
Görüntülü konuşun en sağlıklı mükemmel bir çözüm
1585258237839.webp

Merhabalar . Öncelikle herkese sabir ve sükûnet diliyorum bu kötü gunlerin bir an önce geçmesi için dua ediyorum .
Işyeri izin vermeyip çalışmak zorunda olanlara çok dua ediyorum sağlıkla bu süreci atlatalım diye . Lütfen yanlış anlamayın beni . Evinde oturuyorsun işte daha ne istiyorsun demeyin . Herkesin imtihanı kendine zor .
Keyfi sokaklarda gezene,işi olmadığı halde dışarı çıkana, bu virüsü ihmalkarligi yüzünden yayanlara asla hakkimi helal etmiyorum .
Tam 14 gündür evden çıkmadım . Ailemi görmedim . Tikildim kaldım eve . Bi taraftan hamileliğin verdiği duygusallık , bir taraftan eşimin zaten hep karantinada gibi yaşamasından dolayı bu durumu çok olağan karşılaması gün boyunca mecbur kalmadığı sürece asla yataktan çıkmaması , bir taraftan kpss hazirligim . Hepsi üst üste geldi . Annemlerle aramız 5 6 bina . Bari onlara gideyim dedim bu sefer eşim yok ya taşıyiciysan yok ya bi şey olursa sana bebeğe yada ailene diye cikartmadi ( normal zamanda asla gittiğim hicbir yere karışmaz) . Bende ağladım çok ağladım . Nefes alamıyorum . Yalniz hissediyorum . Delirecek gibiyim dört duvarın arasında. Eşimin bu tepkisi asla çıkamazsın demesi bana çok gereksiz geliyor . Sizde gerçekten size 4 5 bina uzaklıktaki ailenizi bile görmüyor musunuz
Ayni durumdayiz ve bende gitmiyorum araba olmasina ragmen hic gerekisz degil esiniz en dogrusunu yapiyor gun gectikce kotuye gidiyoruz hamilelik cidden zorluyo bende oyleyim ama caresizce evde kalmaliyizz cok zor ama suan bu cok onemli

Sizde bu nefret dolu herkesi yargılayan ben mükemmelim psikolojim müthiş tavirlarinizi bırakmalısınız . Daha önce de söyledim 2 hafta önce bir isim vardı artık yok . Maaşım yatmadı . Evden çıkamıyorum . Hareket edemiyorum . Doktor kontrolune gidemiyorum her sey ust uste geldi dertlesmek istedim onu da mahvedip iyice strese soktunuz

Şikayet etmek ağlamak yerine çözüm bulun.
Benim de spor salonum kapandı. Evde leslie artı pilates yapıyorum. Zeynep gözübüyük hamile pilatesi yazın YouTubea yapabilirisniz evde.
Ama siz sürekli şikayet ediyorsunuz. Ve bunu yaparken eskiden düşünmediğiniz şeyleri aklınıza getiriyor musunuz mesela?
Bayramdan sonra tatilde kayınvalidenize gitmek var mu mesela planınızda. Anne baba özlemini yaşadınız mesela. Eşiniz de bir evlat. O da annesini özlüyor.
Empati çok önemli

annem tek yasiyor 3 aydir gormuyordum 15 gundur kendisi 25 gundur ben hic sokaga cikmadim bir kez 10 dk kizimi bahcede gezdirmek disinda bakkala dahi gitmiyorum
yani şuan karsilikli tasiyici olma ihtimalimiz hic yok gibi bir şey.
ona rağmen gitmiyorum.
evet cok zor ama bu süreci bu şekilde atlatmak zorundayiz maalesef.
biraz daha sabredin özellikle şu önumuzdeki 14 gün çok dikkat edin.

Ya ben size yok illa çıkacağım mi diyorum ? Herkes benimle aynı durumda mi aynı hassasiyette mi yoksa biz mi abartiyoruz diye soruyorum ben ne diyorum siz ne diyorsunuz
Evet ülke olarak üzgünüz bunaldik. Ama ben dışarı çıkamama nazımda değilim. Eşim 4 ay virüs izolasyonunda belkide bu süre uzayacak .Sağlık çalışanları evine gidemiyor .Onların aileleri cocuklari perişan. Benim üzüntü sebebim bunlar sizin ki gibi dışarı çıkma degil

Çok teşekkür ederin.
Özellikle eşim idealisttir.
Fen lisesi müdüründen teklif gelince oraya başvurdu artık fen lisesinde istediği gibi hevesli öğrencileri var. Şu saat oldu onların sorularıyla boğuşuyor.
Ha ama sağda solda derece merece hava atmaz asla.
Dershanede çalışırken de özel ders verdiği öğrencisi ilk 30a girmişti bir gün duymadım ağzından.
Mesleğine aşık olunca hava atma ihtiyacında değil.
Ben de elimden geleni yapıyorum ana eşim kadar birincil değil. Yine de çocuklarıma bir nebze yardımım olduysa ne mutlu bana

Valla helal olsun. Harikasınız. Tebrik ediyorum gerçekten. Umarım sizin gibi eğitimciler çoğalır ve egitimci kisiligi olmayanlar tek tek ayıklanır 👏😍❤ Başarılar tekrardan 🙏

Arkadaşım ben kendi fikrimi söyledim. En sonunda şahsi fikrimdir dedim. Bana yürüme boşu boşuna. Her gün hastaneye işime gidip geliyorum tedbirimi alarak gözümün önünde bütün tablo her gün şüphen olmasın. Kara cahil değilim ben herkes el ele sokaklara koşsun demiyorum. Demek istediğimi kendi fikrim olarak yazdım 15 dakika açık hava yürüyüşü imkan varsa buda hamile kadının ruh ve psikolojik sağlığı çok etkilendiyse diye düşünerek söyledim.

İki yıldır evden dışarı çıkmadim.
ilk yıl riskli hamilelik blve kanama yüzünden çıkmadım. ( Yurumem yasaktı)
İkinci yıl bebeğim prematüre doğdu diye çıkmadım. Sımdi Allah'a hamd olsun bir yaşına girecek havalar da ısınıyor artık çıkarım dedim Corona virüsü çıktı. Ki ben 15 yıldır çalışan bir insanım hiç evde oturmamistim. Bir de beni düşün. Ailem iki üç apartman yanda oturuyor. Corona Türkiye de çıktığından beri onlarla da gorusmuyorum. Telefondan görüntülü konuşuyoruz. Benimde canım çok sıkılıyor hatta emin ol senden çok sıkılıyor ama yapacak birşey yok. Esin doğru söylemiş virüs bazı insanlara bulassa da belirti vermiyormus taşıyıcı oluyormussun. Ya annene babana bulastırırsan ? Yada onlardan sana bulasirsa ? Can sikintisi, solunum sıkıntısından iyidir diyorlar gerçekten dogru.

Önce bebeğin için senin dışarı çıkamaman, misafir kabul etmemen lazım
ikinci olarak da annen baban için onlarla görüşmemen lazım. Sevdiklerinin sağliklarini düşünürsen canın da sikilmiyor hatta iyi ki çıkmıyorum diyorsun.

Back
X