Cildirmak uzereyim

Insanlarin hayatini tehlikeye atmak isteyen sizsiniz bende sizi Allaha havale ediyorum 😉
Kimsenin hayatini tehlikeye atmadım ben . Ama inşallah sizin cocuklarinizdan birine 2 satie kelime ogretmisimdir de hakkımı alırım allahın katinda . Hadi uğurlar olsun

Ne kadar ilgincsiniz ya . Gencecik hemşire için bende üzüldüm dua ettim . Ozleyemez miyim ?özledim diye kendimi sokaklara mi attım? 2 haftadır bende çıkmıyorum dışarı? Anca konuşuyorsunuz
Iki sokak otedeki kayinbabam cocuklara hasretlikten bitiyoo gitmiyorum annem kardeslerim ayni siz dünya kendi etrafinizda dönüyor sanarken herkes eve tikildi herkes ailesine hasret😠yeter be aaa

Eğer herkes kurallara dikkat ederse inşallah bir aya kadar hiç bir şey kalmayacak. Hepimiz çok bunaldık. Annem babam risk grubunda. Ailemden altı kişi sağlık çalışanı hergün risk altında. Eşim hergün işe gitmek zorunda. Ben ise evdeyim ve dua ediyorum sadece. Maneviyatımızı güçlendirmeliyiz. İnşallah en kötü bu seviyede atlatacağız bu günleri
Çok haklısınız. Bende o şekilde sakinleşmeye çalıştım bugün hamdolsun daha iyiyim

Oturup şükredin bu süreci hamile olarak geçirdiğiniz için, ciddiyim çok şanslısınız
Ya bu ruh haliyle evde 1-2 yaşlarında dışarı çıkmak isteyen ve sürekli oyalamak zorunda olduğunuz bir bebekle geçirseydiniz?
Uzatın bacaklarınızı kitap okuyun, bitki çayı için, heyecanlı bi diziye sarın, bol bol film izleyin ve ders çalışın. Şu an bunları yapmayı o kadar çok isterdim ki

Oturup şükredin bu süreci hamile olarak geçirdiğiniz için, ciddiyim çok şanslısınız
Ya bu ruh haliyle evde 1-2 yaşlarında dışarı çıkmak isteyen ve sürekli oyalamak zorunda olduğunuz bir bebekle geçirseydiniz?
Uzatın bacaklarınızı kitap okuyun, bitki çayı için, heyecanlı bi diziye sarın, bol bol film izleyin ve ders çalışın. Şu an bunları yapmayı o kadar çok isterdim ki
Çok haklısınız rabbim güç kuvvet versin. Inşallah bir an önce biter bu süreç hem bizler için hem minikler icin

3 senedir ailemi görmüyorum.
Aylardır kış bitse de gitsem yanlarına diyordum. Bebekten dolayı izindeyim bu sene fırsat bu fırsat diyordum.
Ama kırdım dizimi oturuyorum.
Sabır biraz daha
Allah sabır versin inşallah şu pislik bitsin çıkaralım acisini

Hiç hamile olmadım ama eminim ki daralmanız hava almak istemeniz çok normal. Doktorlar bile yürüyüş yapmanızı bu kadar ısrarla önerirken evde kalmak tabi ki sizi zorlar ama bence evde bazı egzersizlerle -doktorunuzla iletişimde olun ve bu egzersizlere beraber karar verin- üstünüzdeki enerjiyi, vakit geçirme isteğini, can sıkıntısını atarsınız. Ben ne kadar yakın olursa olsun evden çıkmanızı uygun bulmuyorum. Balkonunuz varsa eğer oturup sabahları kitap okuyabilirsiniz size iyi gelir.

Defalarca bunu da belirttim sağlık çalışanlarına dua ediyorum diye ama okudugunuzu anlayamadiniz sanirim olsun canınız sağolsun .
Irrite değil irite olmak bu arada ben düzelteyim de yarın mahcup olmayın:) . Irite oluyorsanız konu actigimi görünce okumayın. Nasıl fikir ?
İRRite edici konuyu açan zırt pırt her havadan nem kapan da sizsiniz, ben daha çok sizin gibi meslektaşım olduğu için mahcubum.

Vuhuuu Almansa tamam o zaman bayılırsınız zaten :KK66:
Hadi kardeşim uğurlar olsun hadi .
Iyide sanane 😂😂dogdugum buyudugum topraklar alman türk irk ayrimi yapan sizin egittiginiz o cocuklara acidim iyiki uzaktasiniz ogretmene gel egitim veriyo konu irkcilik insan olsun insan ogretmedilermi size ne bilim Don dersi falan gormedinizmi yazik gercekten yazik

Hiç hamile olmadım ama eminim ki daralmanız hava almak istemeniz çok normal. Doktorlar bile yürüyüş yapmanızı bu kadar ısrarla önerirken evde kalmak tabi ki sizi zorlar ama bence evde bazı egzersizlerle -doktorunuzla iletişimde olun ve bu egzersizlere beraber karar verin- üstünüzdeki enerjiyi, vakit geçirme isteğini, can sıkıntısını atarsınız. Ben ne kadar yakın olursa olsun evden çıkmanızı uygun bulmuyorum. Balkonunuz varsa eğer oturup sabahları kitap okuyabilirsiniz size iyi gelir.
Anlayışınız için teşekkür ederim . Buradaki nefret dolu linç ekibi iyice bunaltmisti. Doktorum mümkün olduğu kadar çıkma dedi . Balkonu bende düşündüm yarın yıkayayım da orada oturayım biraz da çok teşekkür ederim

Hamile olduğun için hormonlar alt-üst tabii psikoloji yerlerde allahım sabır versin sana
Bence eşin haklı cunki ya hasta olursan allah korusun bende çıkmıyorum hobi edinecek birşey araştır kendini keşfet bak kpss çalışıyorsun aynı bende 2 çocuk var birde çok zor tabii

İRRite edici konuyu açan zırt pırt her havadan nem kapan da sizsiniz, ben daha çok sizin gibi meslektaşım olduğu için mahcubum.
Irite yazmayı bile beceremeyen bir meslektaşım var üzücü . Sizin yorumlarınızla ilgilenmiyorum bence hadi siz gidin de tdk ye bakın biraz

Ögretmen sinifta olunca muffettis girse kalkilmazmis türkiyede dusunun keske bu guzel meslegi sizin gibi akli selim insanlar yapsa ve bu insan irkci benim burda türk arap alman onca arkadasim var iyisi de kotusude var gelinim iz alman bizden daha türk oldu yazik çok yazik bu zihniyete cahillige bosunami demisler okumak cehaleti alir bazi seyler baki kalir

Hamile olduğun için hormonlar alt-üst tabii psikoloji yerlerde allahım sabır versin sana
Bence eşin haklı cunki ya hasta olursan allah korusun bende çıkmıyorum hobi edinecek birşey araştır kendini keşfet bak kpss çalışıyorsun aynı bende 2 çocuk var birde bok zor tabii
Çok teşekkür ederim . Gerçekten hem gelecek kaygısı hem ıssız kalma durumu alt üst etti resmen ... Allah size de kolaylıklar versin

Back
X