Çıldırmak üzereyim !

Ne yap et anneni gönderme bu işin şakası yok ki. Benim kuzenimin de temmuzda düğünü vardı annem gitmekten vazgeçti o da tansiyon hastası. Bir kere bulaştı mı kurtuluşu zor olur..
Bizde valla kardeşimle kendimizi parçaladık dedikki ararl dediki doktorumla konuştuk kesinlikle izin vermiyor kusura bakmayin hayir bakarsada baksin ne yapalım ki

Kesinlikle ihbar edin o kiz istemeyi
O kuzen 3 bin tl ceza ödesin de akli başına gelsin

Ayrı eve çıkın madem imkan var kimseyle de temas etmemiş olursunuz.
Annenizde açık açık virüs nedeniyle gelemem ben kız istemeye desin.

Kızlar malum şu virüs illeti ben çalışıyorum ve sürekli insanların girip çıktığı yerde çalışıyorum annem babamla yaşıyorum ikiside tansiyon hastası artı başka hastalıklarıda var kronik 2 aydır bu süreçte 1 ay izin kullanabildim daha da izin felan yok bulunduğum ilçede hiç vaka olmadı ama olmaycak anlamına gelmez ben her türlü tedbiri alıyorum gel gelelim insanlara iş yerimde içeriye maskesiz almıyoruz geneli ama bi kaç tane sivrilen var defalarca uyardım hatta polisi aradım ama hala aynı birde istanbuldan okadar çok gelen olmaya başladıki arabadan inip direkt işyerime gelenmi dersiniz hergün tartışıyoruz ben çok yoroldum artık evleri ayırma şansim yoktu ailemle ama şuan bi şansim var tek kalabileceğim yer ayarladım en kısa zamanda ayrılacağım .Bir diğer mevzuda kuzenim kız istemeye gidecekmiş tutturdu annemi götürecekmiş ya annemse gitmek asla istemiyor ama diyemiyor resmen. erteletmeye çalışıyor annem ama kronik hastalar için tezmmuza kadar çok çok dikkatli olunması gerektiğini söylüyorlar ay düşünmekten bir hal oldum kızlar nasıl engel olucam bu duruma bilmiyorum :KK43:ay patlıycam artık buraya yazmak istedim
ya millet konferans yöntemiyle kız istiyor gelin damat sade nikah yapıyor sizinkiler anneni alıp götürecek öylemi? hemde kronik rahatsızlığı var ,ya kuzen sarayda yaşıyor heralde o kalabalıkta mesafe ayarlamak anca sarayda mümkün ,bırak izin verme kuzenle aç konuş ,bu hastalık süründürüyor uyar mutlaka ara konuş düzgünce çekinme ya

Ayrı eve çıkın madem imkan var kimseyle de temas etmemiş olursunuz.
Annenizde açık açık virüs nedeniyle gelemem ben kız istemeye desin.
İmkanim yeni oldu evin ısınmasını bekliyorum enteresan bir sekilde ev buz gibi hasta olup bağışıklığımi düşürmek istemiyorum bayrama kadar bekliycem sonra gidicem muhtemelen :( ağlayasim geliyor artik 2 aydir aileme belli etmemek için hep neşeli olmaya çalıştım korkmasınlar diye annemde panik atak var çünkü bi bitseydi şu virüs

Kızlar malum şu virüs illeti ben çalışıyorum ve sürekli insanların girip çıktığı yerde çalışıyorum annem babamla yaşıyorum ikiside tansiyon hastası artı başka hastalıklarıda var kronik 2 aydır bu süreçte 1 ay izin kullanabildim daha da izin felan yok bulunduğum ilçede hiç vaka olmadı ama olmaycak anlamına gelmez ben her türlü tedbiri alıyorum gel gelelim insanlara iş yerimde içeriye maskesiz almıyoruz geneli ama bi kaç tane sivrilen var defalarca uyardım hatta polisi aradım ama hala aynı birde istanbuldan okadar çok gelen olmaya başladıki arabadan inip direkt işyerime gelenmi dersiniz hergün tartışıyoruz ben çok yoroldum artık evleri ayırma şansim yoktu ailemle ama şuan bi şansim var tek kalabileceğim yer ayarladım en kısa zamanda ayrılacağım .Bir diğer mevzuda kuzenim kız istemeye gidecekmiş tutturdu annemi götürecekmiş ya annemse gitmek asla istemiyor ama diyemiyor resmen. erteletmeye çalışıyor annem ama kronik hastalar için tezmmuza kadar çok çok dikkatli olunması gerektiğini söylüyorlar ay düşünmekten bir hal oldum kızlar nasıl engel olucam bu duruma bilmiyorum :(ay patlıycam artık buraya yazmak istedim

Ne kiz istemesi Allahim sen aklimi koru
Cirkef olun, sizi ihbar ederim evden ciktiginiz an polisi gorursunuz arabanin plakasini veririm diyin
Yahu benim esim bu insanlar yuzunden isine biraz daha gec donecek ya hakkimi helal etmiyorum. Is yeriniz icinde mecburi mesafe olacak birseyler ayarlayin. Masa olur plaka olur cogu yer yaptirdi

Cirkef olun, sizi ihbar ederim evden ciktiginiz an polisi gorursunuz arabanin plakasini veririm diyin
Yahu benim esim bu insanlar yuzunden isine biraz daha gec donecek ya hakkimi helal etmiyorum. Is yeriniz icinde mecburi mesafe olacak birseyler ayarlayin. Masa olur plaka olur cogu yer yaptirdi
Bende helal etmiyorum siz işyerime gelenleri görseniz boğarsınız adam maskesiz gelip dibime giriyor polise dedik ama poliste birakmis durumda ne yapalim modundalar ama olmaz böyle yani geçen polislerle de konuştum dikkat edin diye anlamiyoralr diyolar

Camla kapatıldı oraya oturdum

Insanlar gizli bir düşmanla savastigimizin farkında değil neyin kız istemesi nişanı düğünü ya neyin kafasıdır bu.. kesinlikle gitmesin anneniz mevlut cenaze nisan organizasyonlarindan kaç kişiye virüs bulaştı hiç mi haber dinlemiyor bunlar

İmkanim yeni oldu evin ısınmasını bekliyorum enteresan bir sekilde ev buz gibi hasta olup bağışıklığımi düşürmek istemiyorum bayrama kadar bekliycem sonra gidicem muhtemelen :KK43: ağlayasim geliyor artik 2 aydir aileme belli etmemek için hep neşeli olmaya çalıştım korkmasınlar diye annemde panik atak var çünkü bi bitseydi şu virüs
Bu kadar korkmayın.
Ben istanbul da yasıyorum.
Hergün toplu taşıma ile işe gidip geliyorum.
Virüs en yoğun dönemde de hep çalıştım.
Siz önleminizi alın gerisine çok takmayın.

Insanlar gizli bir düşmanla savastigimizin farkında değil neyin kız istemesi nişanı düğünü ya neyin kafasıdır bu.. kesinlikle gitmesin anneniz mevlut cenaze nisan organizasyonlarindan kaç kişiye virüs bulaştı hiç mi haber dinlemiyor bunlar
Annem annesini aradi anlattı bu durumu cenazeydi nişandi hep oralardan dolayi artti işte vakalar neyin kafasi bi anlasam sanki çok acil bir durum kız istemek bırakmıyacağım neyapip edip

Istanbuldan giriş çıkış yasağı var nasıl geliyorlar başka ile?

Kız isteme falan olmaz şimdi abartmasınlar.Açıkca söyleyin bu zamanda olmaz diye küsen küssün.

Bu kadar korkmayın.
Ben istanbul da yasıyorum.
Hergün toplu taşıma ile işe gidip geliyorum.
Virüs en yoğun dönemde de hep çalıştım.
Siz önleminizi alın gerisine çok takmayın.
Ben kendimi geçtim de derdim onlar malum kronik hastalarya elimden geldiğince alıyorum tedbirlerimi işyerine oturduğum yeri camla felan kapattik bakalim nolucak inşallah biter herkes rahatlar

Istanbuldan giriş çıkış yasağı var nasıl geliyorlar başka ile?

Kız isteme falan olmaz şimdi abartmasınlar.Açıkca söyleyin bu zamanda olmaz diye küsen küssün.
Çiftçi olanlar ve ikametgahı burasi olanlar izin alıp gelebiliyormuş bi görseniz hemde otobüsle geldiler inende benim işyerime geliyor direkt karantina olsa yani tamam diycem arabadan inip etrafa saldırmak nedir ya

Kızlar malum şu virüs illeti ben çalışıyorum ve sürekli insanların girip çıktığı yerde çalışıyorum annem babamla yaşıyorum ikiside tansiyon hastası artı başka hastalıklarıda var kronik 2 aydır bu süreçte 1 ay izin kullanabildim daha da izin felan yok bulunduğum ilçede hiç vaka olmadı ama olmaycak anlamına gelmez ben her türlü tedbiri alıyorum gel gelelim insanlara iş yerimde içeriye maskesiz almıyoruz geneli ama bi kaç tane sivrilen var defalarca uyardım hatta polisi aradım ama hala aynı birde istanbuldan okadar çok gelen olmaya başladıki arabadan inip direkt işyerime gelenmi dersiniz hergün tartışıyoruz ben çok yoroldum artık evleri ayırma şansim yoktu ailemle ama şuan bi şansim var tek

kalabileceğim yer ayarladım en kısa zamanda ayrılacağım .Bir diğer mevzuda kuzenim kız istemeye gidecekmiş tutturdu annemi götürecekmiş ya annemse gitmek asla istemiyor ama diyemiyor resmen. erteletmeye çalışıyor annem ama kronik hastalar için tezmmuza kadar çok çok dikkatli olunması gerektiğini söylüyorlar ay düşünmekten bir hal oldum kızlar nasıl engel olucam bu duruma bilmiyorum :(ay patlıycam artık buraya yazmak istedim

Anneciğin kırılmasın diye söyleyemiyor olabilir ama sen baskın çık lütfen gönderemem annemi tehlikeli diye tane tane anlat bu işe kalkışan insana ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatmak farzdır. Yazık günah hiç korkmuyorlar. Lütfen gönderme

Anneciğin kırılmasın diye söyleyemiyor olabilir ama sen baskın çık lütfen gönderemem annemi tehlikeli diye tane tane anlat bu işe kalkışan insana ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatmak farzdır. Yazık günah hiç korkmuyorlar. Lütfen gönderme
Hayır aynen doktorumuz izin vermiyor diyecegizki duysa çok kızar zaten

Kuzeninizle siz konuşun bence. Ya bu insanlar mal mi anlamıyorum ben artık virüs bitmedi var aramızda zorla annenizin ölümüne sebep olacak tövbe tövbe . Belki kız istemeye gittiği yerde başka biri gelecek kız tarafından hasta olduğunu bilmeden herkese bulaştırcak. Kuzeninize gıcık oldum özür dilerim

Kuzeninizle siz konuşun bence. Ya bu insanlar mal mi anlamıyorum ben artık virüs bitmedi var aramızda zorla annenizin ölümüne sebep olacak tövbe tövbe . Belki kız istemeye gittiği yerde başka biri gelecek kız tarafından hasta olduğunu bilmeden herkese bulaştırcak. Kuzeninize gıcık oldum özür dilerim
Bende aşırı gıcık oldum ya tabiki belki başka biri gelecek herşey olabilir nasıl nerde bulaşıcak bilmiyoruzki kadın 2 aydır hiç çıkmadı emekler sanki boşa gitcek

Back
X