Çıldırmak üzereyim....

Canim konu bu degil ki

Anne Babada olsa kimsenin kimseye kurnazlik yapmaya hakki yoktur....Kendinin arabasi varken sürekli damadindan istemesine ne gerek var? Hic düsünmüyormu bu yüzden kizim ile kocasi kötü olur....

Alt tarafi bir araba evet cok dogru....ama isin icine art niyet girdigi zaman bir bardak suyu bile esirgeyebiliyor insan....

Anne baba olmak hatasiz kusursuz olmak degil, ne anneler babalar var ben büyütüm baktim ettim simdide sira sende, ne olursa olsun ihtiyacim olsun olmasin bana bakacaksin diye evladini nasil zor durumda birakiyorlar....

Ayrica herkes anne ve babasinin bir ihtiyacini giderdiginde mutlu olur lakin bu yüzden sürekli esinle kötü olursan nereye kadar sürer bu mutluluk bilemem...

Gülsüm'cüm bir babanın o yaşa getirdiği evladından bu kadarcık birşey istemeye hakkı yokmu?
Araba nedirki?
Ha kocammı sorun ediyor bu meseleyi
O zaman onada bir çift lafım olur benim.
O adam sayesinde bugün sana eşlik yapıyorum ben der kapatırım konuyu.
Ayrıca sürekliliği olan bir durum değil anladığım kadarıyla bu 2 . alışı olacak babasının arabayı.
Bence burada benciliği babası değil eşi yapıyor.
Kendi arabası varmış babasının ama ne olurki evladının arabasını kullansa.
Benim bakış açım bu,Aile içi mal,mülk olayını sevmiyorum ben
Benim olan ailemindirde

Canim önceside varmis...anlatsam bitiremem diyor arkadas....
Tabiki bende babam 2 defa araba istedi diye imcim yapan bir kocayi fena yaparim...ama konu bu degil...

Hadi arabasi olmaz ammennah canla basla yardimci olur gerektiginde esinide idare edersin ama sürekli ve gereksiz yere olmamali diye düsünüyorum....

Bazen büyüklerden anlayis beklerken "biz cahiller" büyük olmak zorunda kaliyoruz, ben en cok buna kiziyorum....

Sürekliliği olan bir konuda,uygun bir dille uyarabilirsin tabiki.
İnsanlar bazen düşünemeyebiliyorlar Gülsüm'cüm
Bu 70 yaşındada olsa olabiliyor bazen.
Atadır,boynumuz kıldan ince
Onların yaşadıklarıyla bizimkiler çok farklı
Ortayı bulmakta bu hanımefendiye düşüyor.
Ben şahsen babam arabamızı alıyor ve çok bencil şeklinde bir yaklaşımı doğru bulmuyorum.
Kişiye göre değişir mutlaka bu,yada paylaşıma göre
Ben narkoz yediğimde bile uyanırken baba,baba diye ayılan bir çocuk olduğum içinkaydirigubbakcemile3
Ona canım feda,köpeği olsun bütün arabalarkaydirigubbakcemile3

Eşiniz de uyanıkmış kendi arabasını kullanmayıp dükkanın arabasını kullanması...
Ayrıca net konuşun veremiyoruz arabayı bu kadar.
Ayrıca bilemiyorum sizin bu konunuz bana hiç hoş gelmedi ..İlla ki bir sebebi vardır sizin arabanızı istemesi gibi geldi...

baba ve araba bana şunu hatırlattı
beni babam araba aldı 25 milyara krediyi benim üstüme çekti
ve ödemıyo of yaa ne diyimki
sorumsuz insanlardan nefret edıyorum

sizi kırmak istemem ama sizde bir bencillik sezdim..

babanızın arabayı alması konusunda huzursuz oluyorsunuz..

ve eşinize : benim paramı alalım.. diyorsunuz..

belki babanızda da vardır bencilllik.. ama sizdede olduğunu hissettim..

arkadaşım mal canın yongasıdır verilecek adam olur verilmeyecek helede bu araba ise ben kayınlarıma verdirmem 2 si hariç çünkü biri deli gibi langur lungur sürer diğeride çok sürat yapar diğer iki kaynım tıpkı kendi malları gibi özenle güzel sürerler ve en önemlisi sigara içmezler en son o langur lungur süren kaynıma vermiştik sen tut sigarayı üstüne ordanda sürücü koltuğuna düşür 3-4 tane delik olmuş yanıktan nasıl sinir oldu eşim bide çamura dalmış leş gibi pisti arabaın içide dışıda halbuki eşim gözü gibi bakar sırf boyası çizilmesin diye süngerle yıkar bu olaydan sonra eşim bi dahada vermedi istediğinde..

BURCUMS arkadaşın babası çok doğru demiş bencede.. O YÜZDEN MALINLA KÖTÜ OL VERME CANIM..o malın başına bişi gelse nolcak nasıl ödencek herşeyi enine boyuna düşünmek lazım..

yani herkesin derdi kendine büyük gelir illaki ama sanki bunda büyütülecek birşey yokmuş gibi geliyor arabayı vermesseniz babanız size küsecekseverin gitsin yani bi araba yüzünden babayı incitmeye degmez yinede tabi sen bilirsin babayla eş arasında kalmakta zordur elbet allah kolaylıklar versin

Şeniz

çok tkr edrm benim gb insanların olması içimi rahatlattı.. çok sağol

ewet tatlım aynen öyle sorun araç değil inanın bana ama gücüme giden kendi aracı kilometre yapmasın diye yaptığı uyanıklık........

tatlım aile içi mal mülk sorunu değil bu bende nefret ederim öyle insanlardan inan bana..bu zaten babamın yaptığı sadece bir şey yani son vukaatı.o yüzden bunu yazdım bir anlatsam aaa evet haklıymıssın iyeceğine eminim o kadar şey yaşadım ki bu son damlaydı..

neyse arkadaşlar ben sanırım yanlış aktardım sizlere çünkü bir çoğunuz beni bencil mal mülk düşkünü olarak kafanızda canlandırdınız o yüzden bu konuyu kapamak isterim... ama yorumlarınız ve yardım larınız için tşk ederim bir çoğunuzunda söylediği gb onları incitmeden konuşacağım.. çok tşk ederim..
ama yinede içim rahat etmeyecek
arabayı verdik vereli 3 gün oldu arkadaşlar..babam eşimi arıyor ve arabayı alcam biz karar verdik gideceğiz demiş.tamam baba gel al arabayı diyor eşim ..(fakat işin komk yanı lazım mı işiniz var mı demiyor dikkatinizi çekerim.ve aslında ertesi gün bize araba ciddi anlamda lazım çünkü eşimin babası ameliyata gidecek bende muayeneye gideceğim..)neyse...o yere varıyorlar hiç aramıyorlar biz vardık şöle böyle demiyorlar birden bir tlf. biz burdan çıkamıyoz git tanıdıklarınla konuş bizi koruma altına alsınlar tamam diyor eşim olur babacım..neyse arıyor tanıdıkları adamlar başbakanla yemekte halledemiyorlar tabbi arıyor eşim böyle böyle diyor eşim ben anlamam halledeceksin diyor baba ben nasıl halledeyim diyor eşim ben sana yanlız gitme dedim diyor ..kapatırken bana ne hallet diyor...ve kaapanıyor tellefon eşim kimi tanıyorsa aramaya bulmaya çalışıyor fakat herkez illah etmiş babamın isteklerinden uzatmıyorlar el.. BENıM AMACIM NE BABAMI KÖTÜLEMEK NEDE BAŞKA BıRŞEY BEN SADECE AKIL ALMAK ıSTEDıM SıZıN BABANIZ BÖYLE OLSA SıZ NE YAPARDINIZ DıYE AMA ŞU SAATEN SONRA CVP YAZMAYIN LÜTFEN ..

Babana söyleyiver,yok mu o kadar hukukunuz benneyaptımki
Eşin de şımarıklık yapıyor,böyle kelimelere takılarak evlilik yürümez,bilmiyor mu senin içini.Bir de suçlu hissettiriyor kendini.Bence bu kadar ufak bir meseleyi büyüttüğü içöin senin ona kızman gerek,şekilci olmasın,dil sürçmesini deve yapmasın

sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına,babam hatada yapsa babamla ılgılı bı konu acamazdım buraya canım feda olsun anneme babama benı ne emeklerle zahmetlerle getırmısler bu yasıma.

bence cok yanlis düsünüyorsunuz babanin arabasi ola ola neden kizini zorda birakiyor tam tersi olsa babanin arabasi olmasa kizda vermen istemese haklisiniz ama nedenki kizinin arabasi bence cok sacma

BENİM AMACIM NE BABAMI KÖTÜLEMEK NEDE BAŞKA BİRŞEY BEN SADECE AKIL ALMAK İSTEDİM SİZİN BABANIZ BÖYLE OLSA SİZ NE YAPARDINIZ DİYE AMA ŞU SAATEN SONRA CVP YAZMAYIN LÜTFEN ..

Cevap yazmayın demişsiniz ama kusura bakmayın yazıcam. Babanız sizin tabirinizle her ne kadar bencilde olsa sizi bu yaşa kadar getirdiği için bence bunu sorun etmemelisiniz.
Ben aileme (ne kadar sorunluda olsalar) laf ettirmem. Aynı şekilde eşimin ailesine de laf ettirmem. Babanızın kilometre yapmamak için arabanızı aldığını söylüyorsunuz ama eşiniz de şirketin arabasını kullanıyormuş. Yani bencillik insanların yapılarında malesef var. Arabayı da, kocayı da bulursunuz ama (ne kadar kötüde olsa) babanızı bir daha bulamazsınız.

ayy pes diyorum baskada bisey demiyorum.

Babaniz sizi bu yasa kadar getirmis besle kargayi oysun gozunu yanii,bencillik etmeyin o sizin babanizdir.
Araba herzaman kirilsa bozulsa bile tamir edilebilir, ama babanizin kalbini asla tamir edemezsiniz...
Babam benim arabami istese ve biliyorumki arabayi hurdaya cevirecek yinede veririm sonucta dunya mali dunyada kalir......

ya arkadaşlar kendi arabası mı? Eşinin arabası biraz mantıklı olun. Babasının arabası varmış zaten. Çok kolay yargılıyorsunuz. Anne babalar çocuklarının da ayrı bir aile olduklarını unutmamalılar!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…