Benim babam benden böyle birşey istese ben mutlu olurum açıkcası onun işini gördüğüm için.
Km si yükselse nolurki arabanın
Araba değilmi bu,altından rüzgar geçmiyormu.
Arabalar kirlenebilir,eskiyebilir ama babalar hep baki
Yaşasalarda,yaşamasalarda
Canim konu bu degil ki
Anne Babada olsa kimsenin kimseye kurnazlik yapmaya hakki yoktur....Kendinin arabasi varken sürekli damadindan istemesine ne gerek var? Hic düsünmüyormu bu yüzden kizim ile kocasi kötü olur....
Alt tarafi bir araba evet cok dogru....ama isin icine art niyet girdigi zaman bir bardak suyu bile esirgeyebiliyor insan....
Anne baba olmak hatasiz kusursuz olmak degil, ne anneler babalar var ben büyütüm baktim ettim simdide sira sende, ne olursa olsun ihtiyacim olsun olmasin bana bakacaksin diye evladini nasil zor durumda birakiyorlar....
Ayrica herkes anne ve babasinin bir ihtiyacini giderdiginde mutlu olur lakin bu yüzden sürekli esinle kötü olursan nereye kadar sürer bu mutluluk bilemem...
Gülsüm'cüm bir babanın o yaşa getirdiği evladından bu kadarcık birşey istemeye hakkı yokmu?
Araba nedirki?
Ha kocammı sorun ediyor bu meseleyi
O zaman onada bir çift lafım olur benim.
O adam sayesinde bugün sana eşlik yapıyorum ben der kapatırım konuyu.
Ayrıca sürekliliği olan bir durum değil anladığım kadarıyla bu 2 . alışı olacak babasının arabayı.
Bence burada benciliği babası değil eşi yapıyor.
Kendi arabası varmış babasının ama ne olurki evladının arabasını kullansa.
Benim bakış açım bu,Aile içi mal,mülk olayını sevmiyorum ben
Benim olan ailemindirde
Canim önceside varmis...anlatsam bitiremem diyor arkadas....
Tabiki bende babam 2 defa araba istedi diye imcim yapan bir kocayi fena yaparim...ama konu bu degil...
Hadi arabasi olmaz ammennah canla basla yardimci olur gerektiginde esinide idare edersin ama sürekli ve gereksiz yere olmamali diye düsünüyorum....
Bazen büyüklerden anlayis beklerken "biz cahiller" büyük olmak zorunda kaliyoruz, ben en cok buna kiziyorum....
Canim ne kendi ailenin nede esinin ailesinin evliligni yipratmasina izin verme...
Yeri geldimi Hayir demek zorundasin..
Esimin kuzeni var....Herkes kaynanadan ceker ben kendi annemden cekiyorum gülsümcüm derdi....Annesi her allahin günü onda, sabahtan aksama kadar...esi isten geliyor adam uzanmak ailesi ile vakit gecirmek istiyor kadinin umrunda degil...evde hangi yemek yapilacak, kim geldi kim gitti herseye karsiyor...
Adam, Askim bir cay dökermisin diyor Karisina, hemen Kaynanasi Kizim otur sen ben dökerim diyor....yani fazlasi var eksiyi yok....:1no2:
Annesinle ciddi bir sekilde konusmasi gerektigni söyledim, yoksa evliligin fazla sürmez dedim, Ben konusamam imkani yok dedi...o zaman güvendigin bir büyükle konus o alsin Anneni karsisina konussun dedi.....Tamam teyzeme söyleyim bari, belki o konusabilir dedi...
Nitekim kadin gercektende iylik yapayim derken kizina kötülük yaptigni anladi ve mesafeli oldu....
Babanla kendin konusamiyorsan sende belki babaninda saydigi bir büyükle konusabilirsin canim....CADIARZU
Para olayina gelince bence esin hatali....gereksiz kapris yapiyor...Benim param dedin diye bu denli fitirmasina gerek yoktu....hicte fazla üsteleme canim...
Canim konu bu degil ki
Anne Babada olsa kimsenin kimseye kurnazlik yapmaya hakki yoktur....Kendinin arabasi varken sürekli damadindan istemesine ne gerek var? Hic düsünmüyormu bu yüzden kizim ile kocasi kötü olur....
Alt tarafi bir araba evet cok dogru....ama isin icine art niyet girdigi zaman bir bardak suyu bile esirgeyebiliyor insan....
Anne baba olmak hatasiz kusursuz olmak degil, ne anneler babalar var ben büyütüm baktim ettim simdide sira sende, ne olursa olsun ihtiyacim olsun olmasin bana bakacaksin diye evladini nasil zor durumda birakiyorlar....
Ayrica herkes anne ve babasinin bir ihtiyacini giderdiginde mutlu olur lakin bu yüzden sürekli esinle kötü olursan nereye kadar sürer bu mutluluk bilemem...
Gülsüm'cüm bir babanın o yaşa getirdiği evladından bu kadarcık birşey istemeye hakkı yokmu?
Araba nedirki?
Ayrıca sürekliliği olan bir durum değil anladığım kadarıyla bu 2 . alışı olacak babasının arabayı.
Benim olan ailemindirde
Araba nedirki?
Benim olan ailemindirde
Araba nedirki?
Benim olan ailemindirde
BENİM AMACIM NE BABAMI KÖTÜLEMEK NEDE BAŞKA BİRŞEY BEN SADECE AKIL ALMAK İSTEDİM SİZİN BABANIZ BÖYLE OLSA SİZ NE YAPARDINIZ DİYE AMA ŞU SAATEN SONRA CVP YAZMAYIN LÜTFEN ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?