Çıldırmak üzereyim....

Ne demek eşinin arabası, evlilikte benim senin olayı mı olurmuş. Araba her ikisinede aittir. Sonuçta baba bir şey istemiş bunun için sorun çıkarmaya değer mi? Farzedelim ki baba hatalı en azından büyütüp baktığı günlerin hatırına ses çıkarmamak lazım.

kusura bakma islek07 ama babam şu an bana istediği miktar para istesin bulur buluşturur çıkartırım.o benim babam yaa yooook ötesi.ama her insanın ilişkileri farklı oluyoo.ben rezil olup üzüleceğime babamı kıracağıma malım rezil olsun.ama bide olayın şu boyutu var.sen bazı şeyler yapmak istemene rağmen eşin karşı çıkıyosa bişii diemem ki buna bile karşıyım.hani dicem ki babam yıllardır çalışmadı çabalamadı aylak aylak dolaştı çileyi iz çektik çocukları olduğunu bile hatırlamadı oda deil hala taksicilik yapıoo yazmışsın.bence senin sorunun yok sorun arıyosun.ver arabayı gitsin nolcak ekmek arası yapıp yemiycek yaa:)

buraya yazilmayan, yada yazilamayan
olaylar olmus,
arkadas da sadece bu olaydan degil,
öncekilerden de dolu...
bu olay bardagi tasirmis sadece...

Tabiki bizim olan ailemizindir.Ama bir durum var kendi arabasıda var ve az yakıyor bayan ne demiş kilometresi yükselmesin diye uzak bir yer olduğundan şirketin arabasını alıyoruz demiş sonuçta bu insanlarda çok zengin değiller. ve kızın babasıda çok fakir bir insan değil benim annem enişteme muhtaç olmamak için biz her yere otobüsle giderdik bıkmasın kızım ilerde yaşlanınca bıkar der. Ki eniştem ise tam tersi her yere götüren bir insan karşılıklı düşünmek lazım böyle şeyleri.

çok basit eşinin işi olduğunu bir yere gitmesi gerektiği söyle-yada aracın bakım için servise gireceğini randevunun alınmış olduğu söyle verme
aslında ben yalana karşıyım ben olsam direk babama konuyu açık açık söylerdim ve veremem biz arabayı kullanmaya kıyamıyoruz yatırım amaçlı alındı km ilerlemesin yıpranmasın satacağımız vakit çok zarara uğramayalım diye senin aracın var zaten onla git derdim bundan da yanayım ama babanızı kırmaktan incitmekten kaçınıyorsanız pembe yalan söleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…