Çıldırmak üzereyim

tozdemir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
65
2
118
Aslında kolay sinirlenen biri değilimdir ama forumdan bir bayan beni rahatsız ediyor yazacak çok şey var ama ya sabır deyip geçiyorum engelledim ama sanırım gene de resimlerimi vs... görüp yorum yazabiliyor iyice canımı sıkmaya başladı bu muhabbet ne yapıp bana ulaşmasını engelleyebilirim...:20:

O tipler her yerde var benimde sevmediklerim var umursama

Bence yonetime bildir cnm, ama tabi baska bir kullanici ismiyle de girip rahatsiz edebilir seni o kdr takdiysa sana. Belki yeni bir kullanici ismiyle yeniden kayd ola bilirsin cnm.

Yönetime bildirin, resim albümünüzü de sadece arkadaşlarınız görücek şekilde ayarlayın. 2. üyelik alırsa da yönetim bunu anlar

Teşekkür ediyorum yönetime bildirdim sonra profiline baktım bir tek beni değil başkalarını da taciz etmiş yazdığı cevaplardan belli... Terbiyesizlik parayla değil ki ne yapayım... Neyse tekrar teşekkür ediyorum sizlere

evet var boylelerı ama bu bahseetıgınız uye cızmeyı asmıs durumda.ne demek cnm sıze kafayı takabılecek kadar rahatsız vermek,ustelık sızı takıp edıp bulup rahatsız etmeye devam etmek :52: kesınlıkle yonetımı bıldır .

ben böyle insanların bayan değil erkek olduğunu düşünüyorum eğer aynı kişiden bahsediyorsak bence o kişi erkek

elıfduru arkadasımızla aynı fıkırdeyım .muhtemelen fake erkek uye olabılır.

Son düzenleme:
Forum üyeleri hakkında konu açmak yasak,şikayetinizi yöneticilere özel mesajla iletebilirsiniz.

Back
X