- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
- Konu Sahibi magic girl
kzlar hemen konuyu yazayim esim biriyle ortak is makineleri satan bir yer acti is kredisi birazda biz katdik birsekilde zorda olsa actik neyse esim surekli eve gelip yok satis yok bosa kira darken bende kiraladiginiz yer hem cok kohne biryer hemde kirasi cok pahali dedim adamin aklina girdim buda arastirmis ortaginla karar alip baska yer kiralama karar vermisler derken hersey ustuste geldi ortagin hanimi felc gecirdi adam onunla ilgilenirken esimde soylemis bulundu kiraladigi ajentaya iki hafta icinde bosaltiyorum diye neyse 2 gun once bizim garaji bosaldik yari makineleri bizim garaja yarisini ortaginin garajiyla yine bi tanidigin garajina koyduk kizlar dun Sabah ne gorelim bizim garajin kapisini kirmislar butun makineleri calmislar 

polis cagirdik imkani yok bulamayiz binlerce insan var dedi bende tartisdim sonunda polis uyari yapti bende kestim sesimi dunden beri agliyorum bir cikar yoluda yok deli olucaz esimle oda bende deli gibi geziyoruz evin icinde tik sese kosar olduk garaja ne kaldiysa artik garajda

cok kotuyum kizlar biraz olsun desteginize ihtiyacim var