- Konu Sahibi barby_zennure
-
arkardaslar bu gece yine her gece oldugu gibi uykusuz saga sola dönmekle dakka basi kalkip olta atmakla oturmakla yatmakla kalkmakla gecirdim. artik rüya görmüyorum cünkü uyumuyorum. uyumakta imkansiz zaten doguma 3 bucuk ayim var ve bu 3bucuk ay bunu cekmeye mahkumum hic bir caresi yok. artik doguma kadar ne olurum ölürmüyüm kalirmiyim bilmiyorum. Allah kimsenin basina vermesin. senağlama :sinifsinif:
Hamilelikte karni sistigi icin uyuma zorlugu cekenler dua edinki yalnizca bu derdiniz var. kizlar ben kafayi yemek üzereyim yaa. Insan gece uykusuzz uykusuz yatiyor bacaklar basliyor kendi kendine sinirsel sinyaller vermeye o an durdugunuz yerde duramiyorsunuz. tek care o an o hissi azaltacak yürüyüs yapmak. sürekli yürüyeceksiniz. ama yürürkende gözleriniz uyumak istiymuor. düsünün uykudan ölüyorsunuz ama yürümek zorundasiniz.bütün gece düzelmiyor. gündüzleride bu sorun var bazen o yüzden gündüzleride uykummu alamiyorum. kafamçokkarıştı
Arkadaslar aranizda ayni seyleri yasayan varmi cok merak ediyorum. Eger varsa caresini bulan varmi ben bulamadimda. Biri bana bunun caresini anlatsa dünyalair vermis kadar olur yani. Ilac malesef kullanilamiyor hamilelikte o yüzden zaten bu caresizlik.benneyaptımki
arkadaslar bugün hastanede randevüm vardi bu sikayetimle ilgili. bana psikolojik bitkisel bi ilac yazdi. Moralle alakali imis.Zaten bi yerde hakli. bazi gece cok bazi biraz daha hafif oluyor. Fakat bu tür ilaclar hamilelikte pek tavsiye edilmiyor. birde baska bi doktorla görüsecegim ve sakinlestirici caylar deniyecegim. Bakalim umarim ilaca gerek kalmadan sinirlerim yatisirda biraz feraha kavusurum insaallah. cünkü artik son hamleye gelmistim yaniseytan ücgeni gibi. uyuma bozukluklari filan. tam bi kabusa dönüsmüstü. Moral cok önemli arkadaslar. basina gelenlerin aklinda bulunsun
ebelerin ilaç yazma gibi bi yetkileri yok.bence o ilaçları dra danışmadan kullanma.ben ebeye danistim. tüm vitamin ve ilaclari birakmami söyledi. kimyasal icerikli seyler huzursuz bacak sendromunu tetikliyormus. Ve bana bitkisel cinko ve sülfür verdi. onlari alacagimm. bakalim insaallah gecer. aklinizda bulunsun birde ebeye yada doktora danisip bu cinko ve sülfürden bahsedin arkadaslar. bu derdi cekmek cok zor cünkü. sonucu bildiririm. umarim iyi haberler veririm. sizinde isinize yarar.dualarinizi bekliyorum......
ben gençliğimden beri çekiyorum bunu.b12 eksikliği ve hamilelik dahada tetikliyor.
şimdi yine hamileyim ama b12 de kullandığım için çok çok az oluyor.
drunuza söyleyin b12 testi yaptırsın bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?