- Konu Sahibi barby_zennure
-
canım senin sorunun magnezyum kramp falan değil huzursuz bacak sendromu yaşıyorsun yaşadığım için biliyorum araştırdım ve kesinlikle psikolojik kendimce saçma yöntemler bularak yendim çünkü inandm öyle geçeceğine bence sende kendini şartla bişeyler ben arada uykuya yakn zamanlarda içimden masal anlatıyordum yada dua okuyordum çok hızlı yada başka şeyler hiç izin vermiyordum aklma gelmesine şükür geçti rabbim sanada şifa versin
ben gençliğimden beri çekiyorum bunu.b12 eksikliği ve hamilelik dahada tetikliyor.
şimdi yine hamileyim ama b12 de kullandığım için çok çok az oluyor.
drunuza söyleyin b12 testi yaptırsın bence..
arkardaslar bu gece yine her gece oldugu gibi uykusuz saga sola dönmekle dakka basi kalkip olta atmakla oturmakla yatmakla kalkmakla gecirdim. artik rüya görmüyorum cünkü uyumuyorum. uyumakta imkansiz zaten doguma 3 bucuk ayim var ve bu 3bucuk ay bunu cekmeye mahkumum hic bir caresi yok. artik doguma kadar ne olurum ölürmüyüm kalirmiyim bilmiyorum. Allah kimsenin basina vermesin. senağlama :sinifsinif:
Hamilelikte karni sistigi icin uyuma zorlugu cekenler dua edinki yalnizca bu derdiniz var. kizlar ben kafayi yemek üzereyim yaa. Insan gece uykusuzz uykusuz yatiyor bacaklar basliyor kendi kendine sinirsel sinyaller vermeye o an durdugunuz yerde duramiyorsunuz. tek care o an o hissi azaltacak yürüyüs yapmak. sürekli yürüyeceksiniz. ama yürürkende gözleriniz uyumak istiymuor. düsünün uykudan ölüyorsunuz ama yürümek zorundasiniz.bütün gece düzelmiyor. gündüzleride bu sorun var bazen o yüzden gündüzleride uykummu alamiyorum. kafamçokkarıştı
Arkadaslar aranizda ayni seyleri yasayan varmi cok merak ediyorum. Eger varsa caresini bulan varmi ben bulamadimda. Biri bana bunun caresini anlatsa dünyalair vermis kadar olur yani. Ilac malesef kullanilamiyor hamilelikte o yüzden zaten bu caresizlik.benneyaptımki
Bende de 2-3 yıldır vardı, hamilelikte sağolsun daha da arttı. Tek çözüm ayakları serin tutmak. Rahatsızlık hissettiğimde hemen dizimden aşağıya soğuk suyla yıkıyorum, ancak o zaman rahatlama oluyor.o an ayaklarını diz kapaklarindan asagiya buzzzz gibi soguk suya sokuyorsun 1 2 dakika aninda kesiliyor misl misl uyuyorsun ben cozumu buldjm
aynen .Bende de 2-3 yıldır vardı, hamilelikte sağolsun daha da arttı. Tek çözüm ayakları serin tutmak. Rahatsızlık hissettiğimde hemen dizimden aşağıya soğuk suyla yıkıyorum, ancak o zaman rahatlama oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?