• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırtan sözler...

bu anneler aynı yerde eğitim görmüş sanki hep aynı sözler aynı hareketler. biz de anne olunca böle olmayız dimi?

anneme gıcık oldum. bebeğim 4 aylık ve her sabah çocuğa salatalık yalattırıyo. bugün de dondurma yedirirken yakaladım. töbe töbe

ben de tam bu konu ile ilgili bi topic açmayı düşünüodum.. delircem vallaaaa... annem, kaynanam, teyzem, görümcem ve hatta sevgili kocam!!!! ellerine geçeni bebişime yedirmeye ya da yalatmaya kalkıyolar... ben bas bas bağırınca da azcık verdik, bişe olmaz, biz nasıl büyüttük gibi uyuz cümleler... kafayı yicem yaaaaaa... babişim onlarla bırakmak istemiyorum, hatta iice piskopata bağladım olayı, bebişimi ve oğlumu alıp kızım büyüyene kadar ıssız bi adaya gidip KİMSEYİ GÖRMEK İSTEMİYORUMMMMMMM!!!! :oklava::oklava::oklava:

kızlar o da birşey mi 4 aylıktı annemi muz yedirirken, eşimi chesecake yedirirken ve ablamı tarhaba çorbası yedirirken gördüm, daha küçükken de yapmadıkları ne malum :olmaz:
1 yaştan önce inek sütü yasak diyorum ikna edemiyorum sürekli sütlü tatlı verdiler.
tarhana çorbası sonrası kabız oldu çocuk bağırsak mı dayanır ondan sonra ne ytedirdiniz diye çok sordum da çorba dediler. Ama çok sevmiş mazeret de hazır :oklava:

ben de tam bu konu ile ilgili bi topic açmayı düşünüodum.. delircem vallaaaa... annem, kaynanam, teyzem, görümcem ve hatta sevgili kocam!!!! ellerine geçeni bebişime yedirmeye ya da yalatmaya kalkıyolar... ben bas bas bağırınca da azcık verdik, bişe olmaz, biz nasıl büyüttük gibi uyuz cümleler... kafayı yicem yaaaaaa... babişim onlarla bırakmak istemiyorum, hatta iice piskopata bağladım olayı, bebişimi ve oğlumu alıp kızım büyüyene kadar ıssız bi adaya gidip KİMSEYİ GÖRMEK İSTEMİYORUMMMMMMM!!!! :oklava::oklava::oklava:

aynen ya marifet sanıyolar heralde. doktor bişey vermeyin dedi diyolrum doktor ne bilmiş diyolar.

kızlar o da birşey mi 4 aylıktı annemi muz yedirirken, eşimi chesecake yedirirken ve ablamı tarhaba çorbası yedirirken gördüm, daha küçükken de yapmadıkları ne malum :olmaz:
1 yaştan önce inek sütü yasak diyorum ikna edemiyorum sürekli sütlü tatlı verdiler.
tarhana çorbası sonrası kabız oldu çocuk bağırsak mı dayanır ondan sonra ne ytedirdiniz diye çok sordum da çorba dediler. Ama çok sevmiş mazeret de hazır :oklava:

vermesinler kardeşim. anneden başkası beslemesin bebeği.:oklava:

su vermiyorum 3 aylık oğluma ver diyince
bide elini yıkamadn saevmek isteyen elini öpene çok kızıyom

benim oğlum 4,5 aylık. ben de vermiyorum su. doktor ek gıdaya geçince verirsin dedi. ama bizimkiler beni zorluyolar. böbrekleri kurur diyolar. bebeği ağzından, burnundan ve elinden öpmek zararlıymış. en çok mikrobu oradan alırmış. birileri öpünce hemen sabunlamak lazım..

hemen hemen hepsini yaşadım ve hala yaşıyorum, inanın bebekle uğraşmaktan çok bu tip laflar yordu beni.
ama şunu söyleyeyim benim en hit cümlem şu;

'sen bebek büyüttüm mü sanıyosun?, bizim zamanımızda olsan o zaman görürdük seni!"

bunu söyleyeni var ya, anında balkondan atmak istiyorum. kötükedihüso

hemen hemen hepsini yaşadım ve hala yaşıyorum, inanın bebekle uğraşmaktan çok bu tip laflar yordu beni.
ama şunu söyleyeyim benim en hit cümlem şu;

'sen bebek büyüttüm mü sanıyosun?, bizim zamanımızda olsan o zaman görürdük seni!"

bunu söyleyeni var ya, anında balkondan atmak istiyorum. kötükedihüso

hak veriyorum sana arkadaşım benim annem diyor bu sözü şimdi bebek büyütmeye nevarki herşey hazır laelaelaelaelaebez yıka mama yap birde tarlaya gderdik şimdi ohhh hazır bez hazır mama iş yok güç yok şimdiki zmanada dogursam 10 tane yapardım diyorya beni delirtiyo işte bu sözzzzzzzzzzzzzzzzzz:olmaz:

benim bebeğim 2 ay gaz sancısı yaşadı . yavrum gazdan ağlıyor aç ağlaması bu hııımmm senin sütün yetmiyor pirinç kaynatıp suyunu içirelim bardağa pirinç ıslandıkça ben gittim döktüm sitresten neredeyse sütüm kesilecekti. bebeğim oyun istiyor çocuk 24 saat uyucak değil ya ha bire sallarlar uyutmak için yavrumun uykusu olmadığından bu sefer yatırıyorlar diye ağlar çok şükür bu uzun sürmedi şimdi yalnızım kafama göre bakıyorum oğluma . Tamam biliyorum ki ardniyet yok yardımcı olmak için yapıyorlar ama işte düşünemiyorlar. ıyiki annem iki ay devamlı yanımdaydı.Annem kızım sitres yapma sütün kesilir diye diye sakinleştirdi beni.

Çok kılo almıssın

dogum dedıgın uc gun surer sonrası nazdır

cocuk cok kucuk sutun yaramıyomu

usutuyosun sutun o yuzden curuk cıkıyo

bebegı bana ver sen ısımı yap(kaynanam)

bunlar aklıma gelenler herseye burnunu sokan ınsanlara uyuz oluyorum:olmaz:

benim bebeğim 2 ay gaz sancısı yaşadı . yavrum gazdan ağlıyor aç ağlaması bu hııımmm senin sütün yetmiyor pirinç kaynatıp suyunu içirelim bardağa pirinç ıslandıkça ben gittim döktüm sitresten neredeyse sütüm kesilecekti. bebeğim oyun istiyor çocuk 24 saat uyucak değil ya ha bire sallarlar uyutmak için yavrumun uykusu olmadığından bu sefer yatırıyorlar diye ağlar çok şükür bu uzun sürmedi şimdi yalnızım kafama göre bakıyorum oğluma . Tamam biliyorum ki ardniyet yok yardımcı olmak için yapıyorlar ama işte düşünemiyorlar. İyiki annem iki ay devamlı yanımdaydı.Annem kızım sitres yapma sütün kesilir diye diye sakinleştirdi beni.

evet ya bebeği eline alan bi uyutmaya çabalıyo. uyumaz diyorum uyku saati deil, bebekler uyuya uyuya büyür diyolar. :lepi:

kaynanamın "bebeğim" "annem" diye sevmesi.Aslında sevmesine sinir oluyorum.
Aslında kaynanama hepten sinir oluyorum.
Bu niye ağlıyo demelerine de.(Çocuk bu ağlar yahu)
Üşür kalın giydir demelerine(Haziran ayında 35 derece sıcaklıkta yanarken)

kaynanamın "bebeğim" "annem" diye sevmesi.Aslında sevmesine sinir oluyorum.
Aslında kaynanama hepten sinir oluyorum.
Bu niye ağlıyo demelerine de.(Çocuk bu ağlar yahu)
Üşür kalın giydir demelerine(Haziran ayında 35 derece sıcaklıkta yanarken)

aynen bende kızımı eşimin tarafından birinin sevmesine katlanamıyorum.en çok da annesi ve babasının.hele kayınvalidemin o yarım aklıyla bana akıl vermesi çıldırtıyor.sırf ona inat bebeğime yalancı emzik bile vermedim.iki üç saat kucağımda tuttuğum bile oluyor yani emzik vermediğim için.olsun ben sana demiştim dedirtmemek için hepsine razıyım.çünkü kaynanamdan ölesiye nefret ediyoruuuuuuuuuummmmmmm.

yarın eşimin akrabaları bize ugrayacak ve kalıcaklar bir gece. ilk kez görcekler bebemi bakalım korktuklarım başıma gelecekmi.

ilk bebeğime ağustos ayında su vereceğim bebek 3 aylık doğal olarak kaynatıyorum ismi lazım diil insan diyoki sana annen suyu kaynatıp mı içiriyodu suyun vitamini ölürmüş kaynayınca manyak yaaaa sanene bebeğimin suyundan hem dr lar 1 yaşına kadar kaynatıp verin diyolar dr musun sen

bende bitek kaynanasının sözlerine çıldıran kişi benim sanıyordum aman yarabbim yanlız değilim :)

bununla birlikte doğanlar kocaman oldular bu neden büyümüyo demesi
56 günlük bebeğimi zorla bastrmaya çalışıp basık bu gelişmez demesi
kolları açkken uyumaz kundak yap demesi (ben yapmadıkçada kundak yapmazsan böyle olur demesi)
sütün yetmiyo doymuyor bu çocuk demes
uyurken emzirmem için zorlaması uyurken emmez benim kızım dediğimde emer emer zorla demesi
hiç bukadar ağlayan bebek görmedim demesi
bebekte hiç bukadar gaz olurmu böylede şey görmedim ben demesi
gazdan değil bu srf fenalıgından aglıyor demesi (el kadar bebe ne anlar fenalıktan kötülükten töbe töbe)
doğumun ertesi günü daha hiç göbeğin gitmedi demesi beni komplekse sokması
vee ben ona cevap verdiğim zaman en kaç tane çocuk büyüttüm demesiiiii ve daha birsürü şey
beni çıldırtmaaaak üzereeeeee

allah sizlere sabır versin arkadaşlar hiç duymayın bi bebeğe annesinden iyi kimse bakamaz nederlerse desinler biraz gamsız olmak gerek sanırım bole kişilere benim kayınvalidem iyidir sağolsun ilk zmanlar demeye çalıştı bektı ben cevap vermiyorum bidha soylemedi ama sizinkilere nazaran çok çok iyidir kayınvalidem ama görümcem başka bi ilde kayınvalidesiyle yaşıyo dört ay önce sezeryanla doğum yaptı laf arasında kayınvalidesi onu sen doğurmadın aldılar senden demiş kız nasıl üzülmüş ya hiç bole bişey denirmi bende çok üzüldüm aman dedim boşver takma kafayı ama kim olsa takar allah ıslah eylesin ben diyecek söz bulamıyorum

allah sizlere sabır versin arkadaşlar hiç duymayın bi bebeğe annesinden iyi kimse bakamaz nederlerse desinler biraz gamsız olmak gerek sanırım bole kişilere benim kayınvalidem iyidir sağolsun ilk zmanlar demeye çalıştı bektı ben cevap vermiyorum bidha soylemedi ama sizinkilere nazaran çok çok iyidir kayınvalidem ama görümcem başka bi ilde kayınvalidesiyle yaşıyo dört ay önce sezeryanla doğum yaptı laf arasında kayınvalidesi onu sen doğurmadın aldılar senden demiş kız nasıl üzülmüş ya hiç bole bişey denirmi bende çok üzüldüm aman dedim boşver takma kafayı ama kim olsa takar allah ıslah eylesin ben diyecek söz bulamıyorum
ikra o yine iyimiş ben çok daha kötü bir olayla karşılaştım dogum yptğım gün kimseyede anlatamadım kaynanam ben daha amelythanedeyken bebeğim odadayken gidip odada başlamış anneme bagırmaya daha torununu kucagna almadan sen kızını düşündün amelyat ettirdin benim oğlumun parası gitti diye kendini yırtmış oralarda ki beni mecbur sezeryana aldılar çünkü 10 gün geçmiş günüm dr saolsun hayatımı riske atmış hayati risk var dedi en son ve kocamda aasla para düşünücek bir adam değil canını verir benim için ben orda canımla uğraşırken o oğlunun parasnın derdine düşmüş yazıklar olsun senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Back
X